25

Анонимен

преди 2 години

А предлагането на хапчето срещу ковид паксловид в пъти изостава от търсенето. Защо ли? Явно мотото е по добре ваксинирани отколкото излекувани!

24

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

"милиарди хора остават неваксинирани по целия свят" - те и четири пъти инжектираните не са "ваксинирани", защо продължаваме да се правим на хахо-хихо?

23

НеМа бизнес, неМа

преди 2 години

пари... Сатанягите от ШиЗиО препълниха чекмеджетата и почти се изравниха с постиженията на Тиквуний! Дори да не одобрявам глупостите на Путин, се радвам че прекрати ковид цирка, който сега е преименуван на Цирк ЗиЛенски...

22

Анонимен

преди 2 години

До славянин Предала се е още на третата, а руснака жириновски издържа до осем.

21

До 26

преди 2 години

Значи си навит да приписват инфарктите на ковид, но не си навит ваксините да бъдат причина за такива? Някак си ми приличаш на платен, неуспял, изплашен пропагандатор. И има защо.

20

До 24

преди 2 години

Сякаш до преди година хората не получаваха инфаркти! Много си промит.

19

Лллл

преди 2 години

След безмислените ваксини , глупавата съпричастност към нацистка Украйна , какво ли ни чака ???

18

Реално!

преди 2 години

Не стана с изкуствен вирус - да пробваме с изкуствена война! Някой се опитва да подпали света.

17

666

преди 2 години

Дам, с човечеството е така: пилеене на природни ресурси. Не ни трябват толкова, ама да го направим (че да забогатеем). Даже да го направим задължително най-добре.

16

Анонимен

преди 2 години

Да благодарим на Боко и компания които дадоха милиони от нашите пари за тази отрова, която вече и заклетите ваксъри не искат да си я слагат. Сега от партийната касичка на Гроб и приятели да възстановят прахосаните средства. Покрай това плешивия генерал и компания също бая наближиха нали?

15

Анонимен

преди 2 години

Фон дер лайнон е силно притеснена .

14

Анонимен

преди 2 години

Сега тия.дето са ги поръчали да си бият по 10-20, че да не стават зян

13

Анонимен

преди 2 години

Между другото,наближава великден,яйцата от ес трябва да се продават,преди две седмици се появи птичи грип,хората масово загубиха кокошките,бг яйца ще има само от затворени ферми.Ох то и гергьовден наближава,време е да пускат и шап.Видяхте ли колко е цената на агнешкото-20лв,ето резултата от предното избиване на животни,кофти а.Добре,че бе жената от Болярово,дето успя да спре убиването,и ясно се видя,че е измама,уж имаше чумни овце а една не умря след това

12

богата нация

преди 2 години

На това му се казва, да ядеш докато се наакаш..............

11

анонимен

преди 2 години

Ние сме най-богатата страна, защото имаме най-голям излишък на ваксини.

10

Анонимен

преди 2 години

При нас в младост 4 има търсене на ваксини. Постояно виждам разпръснати спринцовки около кошчетата

9

Анонимен

преди 2 години

Комшийката Стойка от как се ваксинира не може да забременее,първо мъжа и се пробва,после и аз се мъчих да съдействаме и не може да зачене..

8

Анонимен

преди 2 години

И преди две години беше същата работа. Това, че правителствата ги изкупиха, не значи, че са били търсени от хората. Част от играта на котка и мишка.

7

Анонимен

преди 2 години

И аз имам отрова за мишки залежала. Доброволци да я поемат има ли? Никакво ходене в планината нито на работа нито до магазина за тези, които доброволно не я поемат.

6

Анонимен

преди 2 години

До 3До 3. Ти нали си умен и богат? Вероятно надупчен, сертифициран прошнуровам и пронимерован? Живей си живота и не давай оценки. Нетолерантността и арогантните оценки за хора с различно мнение не е признак на голям интелект. Или просто е страничен ефект от "ваксинацията". Или може би тайно се промъква съмнението, че си се пре...л и тъй като не можеш да извадиш субстанцията която си си набучил имаш нужда да се самоубеждаваш, че си направил "правилното" нещо. Че си умен а другите са глупави.