430

Анонимен

преди 2 години

Ракети Калибър унищожиха щаба на нацбатальона Днепър и база на чуждестранни наемници.

429

Маркс

преди 2 години

Рашките досега живееха в средновековието,Путин ги върна в каменната ера!

428

така е

преди 2 години

Украйна се готви за голяма битка на изток, но Русия е изпревари. Укрите бяха съсредоточили 50-60 хил. армия там, за да атакуват Донбас, но Русия я изпревари. Освен това в Мариупол има и доста натовски военни-инструктори, даже и един генерал от САЩ. Много ще е интересно ако ги пипнат кадировци, дали ще викат и те Ахмат-сила.

427

СЛАВА НА УКРАЙНА

преди 2 години

Гледав в тубата с удоволствие , как украинците дънят руснаците , като тикви с дронове и жавелини....ГООООЛЯМ КЕФ!!!!

426

Антикомунист

преди 2 години

Швеция и Финландия се опитват да влязат в НАТО до 9 май, та путин да има какво да отчете...

425

Анонимен

преди 2 години

приготвят се за голям бой

424

РУСКИТЕ ТАНКОВЕ...

преди 2 години

...СА ОРЪЖИЯ ОТ ВСВ .....И ВЕЧЕ НЯМАТ ПРИЛОЖЕНИЕ ВЪВ МОДЕРНАТА ВОЙНА!...УКРАИНЦИТЕ В БУЧА ЗА 35-мин. УНИЩОЖИХА ЦЯЛА ТАНКОВА КОЛОНА ОТ 45-ТАНКА , С КОЕТО ПРЕДИЗВИКАХА ГНЕВА НА РУСНАЦИТЕ И МАСОВОТО КЛАНЕ НА ЦИВИЛНИ ЖИТЕЛИ В БУЧА...!ГЛЕДАЙТЕ В ТУБАТА , КАК ДРОНОВЕТЕ ГИ ОТВАРЯТ , КАТО КОНСЕРВНИ КУТИИ ОТ ВЪЗДУХА ---ЗАЩОТО ТАКА БЕШЕ И ВЪВ ВОЙНАТА МЕЖДУ АРМЕНИЯ И АЗЕРБАЙДЖАН!!

423

Ше гледате сеир...

преди 2 години

..как украинците ше си върнат Крим , като нищо , за срам и позор на разкапаната руска армия ...!Не разбирате ли , че танковете им са абсолютни подвижни мишени, а руснаците почти вече не летят над Украйна, защото стават автоматично , цел на американскитеи стингъри! Единствено руснаците разчитат на ракетната артилерия , но и тя за жалост е твърде неточна!

422

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО - Така е, Ботев е отвличал кораби, но нито някой от Радецки е умрял, нито корабът е бил ползван за база, от която да се стреля по врага, нито пък е блокирал кораба и е карал моряците да стоят без храна и вода. Разликата е голяма, но не може да се види от хора с малък капацитет на мозъка... :)

421

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

преди 2 години

Никога НИКОЙ НИЩО хубаво не е видял от Русия! Време е тази гротескна страна да изчезне от картата на света.Товарищ Гном Кремлевский,идитенахуй, пожалуйсто !

420

Още малко

преди 2 години

Както е тръгнало при такива катастрофални загуби за руската армия, Русия няма да има каква армия да изпрати в Украйна и ще се договорят !

419

Анонимен

преди 2 години

Тея ли защитавате бре *** скапани?!Тея където взимат в плен БЪЛГАРИ?!

418

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно,че са си тръгнали българските.Нямаше как.В момента са заложници.

417

Не е вярно

преди 2 години

В морското пристанище Мариупол оттеглящите се остатъци от части на украинските националисти завзеха два чуждестранни кораба: "Царевна" и "Лейди Августа"Държайки за заложници екипажите на тези кораби, азовските националисти стрелят от палубите на 120-мм минохвъргачки, различни видове гранатомети и стрелково оръжие.Народната милиция на ДНР заедно с въоръжените сили на РФ правят всичко възможно, за да спасят живота на моряците, насилствено задържани от украински националисти.

416

Анонимен

преди 2 години

Повечето моряци от "Царевна" си тръгнаха още в началото на войната. Останали са тези, които май не знаят, че това е война с най-жестоки и варварски методи на действие, война на изтребление. Сега ще го усетят на главите си.

415

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Украинските фашаги не подозират че с колите си изтерясват българските русофили-болшевики, за които нормална кола е признак на богатство. Болшевиките мразят завиждат и ги е яд на прогреса и творчеството.

414

Анонимен

преди 2 години

483 - Ако продължават в същия дух ще лежат ... по земята с разбити муцуни

413

Бай Гроздан

преди 2 години

Колкото и да се готвят срещу сила не се стои.Само мирът носи временно спокойствие.

412

Ром"с

преди 2 години

До 481Те не са взети в заложници ,а са под закрилата на украинските националисти ,те ги охраняват от руснаците и не им дават да излязат навън..те си ги пазят,все пак сме "братски" страни и нашите в България много уважават украинските беженци и те ни отвръщат с взаимност.Ти не си разбрал,това вчера го написа една българска независима и свободна медия или Петков бе казал..

411

Анонимен

преди 2 години

до Дядо Йоцо - иЗстерясва !? Така ли се пише на "украiнскi ? Изчезни бе , *** .