470

аз

преди 2 години

Отново ще има изказвания от Зеления Володя като - ние се бием като лъвове и побеждаване но продължаваме да губим територия!

469

Див Петел

преди 2 години

Успех на украинския народ и украинската армия в голямата битка със злото, което така вероломно ги нападна преди месец и половина. Всеки взривен руски танк е стъпка към връщане на нормалното. Християнска Украйна трабва да спечели тази битка със сбирщината от ***, в името на цяла Европа и за бъдещето на света.

468

Предстои ни радост!

преди 2 години

Вярно е, че Украйна ще пострада най-много в тази война, но не трябва да се забравя, че тя ще бъде жертвата, с която ще бъде платено спасението на човешката цивилизация от кремълските сатанисти. Оказа се, че крепостните при..мати не могат да се справят с бедните украинците, та какво ли ще стане с тях при битката с Космическа Америка. Голяма радост предстои за народите от Свободния свят и много, много работа за магистратите от Хага...

467

ОТЧАЯНИЕ . . .

преди 2 години

Украйна се готви за "голяма битка" в източната част на територията си . . . . за голямо поражение . ИЗРАЗИТЕЛНО !

466

мазепа

преди 2 години

Нас нищо не зупини, слава Украини

465

хм

преди 2 години

Защо им трябва на украинците това протакане? Да, прави са да бранят родината си, да се борят за нея, но след като резултата е ясен, защо да загиват десетки хиляди и да им сриват градовете? Крим и Целия Донбас заминават. Но можеха да си спасят хората и останалите градове. За руснаците не говоря. Те ще дадат още повече човешки жертви, но те сами са тръгнали да воюват.

464

@@

преди 2 години

До Атанас ВелмазовТрябва Маккартизъм тук и всички *** да ви засилят към Сибир, национални предатели!

463

Анонимен

преди 2 години

Крайна е руска територия, а изтока отдавна е руски. Нацитата пак са в котел там.

462

Анонимен

преди 2 години

Дайте им да окупират едно селце, моля ви се. Иначе с какво ще се похвалят на 9 май.

461

Анонимен

преди 2 години

Алекс със сигурност ще има. Обаче там е открит терен. И танка ще види "Джавелина" от километри.Така че предимството е на танка.

460

Алекс

преди 2 години

Ще има още и още изпържени руски танкове."Джавелина" не прощава.

459

Анонимен

преди 2 години

Днес е ден за траур на путинистите Жириновски се гътнал.Очаква се същото и за путин.Ае със здраве

458

Анонимен

преди 2 години

"държавата" коато единствена до сега е използвала ядрено оръжие и то срещу цивилни и то два пъти и където расовата сегрегация съществува и до ден днешен и която от ВСВ до сега е избила около 50 милиона души да ни учи на "демокрация и човешки права " си е направо върха на цинизма и лицемерието ...

457

Андреев

преди 2 години

То не ми е рфабота,ама да попитам : Защо сте поставили в кавички предстоящата битка или за вас тази битка е маловажна?!Всички сражения,които водят украинците са важни, защото става дума за тяхната земя,за техния живот и за бъдещето на децата им,за цело стта на държавата им и за тях самите като народ !Отдалеч и когато " чергата под крака та ти не гори " е лесно да се критикува и да се приказват врели-некипели-дано войната не се завърти у нас,че тогава друга песен ще пеете! Слава на Украйна !

456

хахахахахах

преди 2 години

Двама руски танкисти пият кафе си говорят в центъра на Киев и единият казъл : -Чак сега разбрах че сме загубили информационната война" сещаш се налЕ ;)

455

Путин !

преди 2 години

Да не се е гътнал ?! От известно времего няма никакъв !

454

Анонимен

преди 2 години

Голяма битка? Колко да е голяма? Сутринта руснаците се разтръбиха че голяма колона от руски танкове и бронирани коли 13.5 км напредвала към Изюм. Следобед русснаците млъкнаха. После се разбра че колоната е съкратена на 90% и няколко стотин военнопрестъпници са отишли да слушат политическа реч за силата и мощта на руската армия от Жириновски.

453

Антикомунист

преди 2 години

Слава Украйна, злото , което заплашва целият свят трябва да бъде смазано и тази сбирщина руска федерация да изчезне.

452

мдаам

преди 2 години

Това русофилите и педофилите са много извратени хора!

451

Анонимен

преди 2 години

В Донбас укрите посяха семето на войната и сега ще изядат горчивите й плодове до край.