21

Анонимен

преди 2 години

Преди хората Земята е била и пустиня, и ледник. Сега за да си пробутват схемите и да грабят трилиони за сметка на най-бедните хора, здраво пропагандират огромната измама с "климатични промени". Само да ви припомня, климатът винаги се е променял и винаги ще се променя. Трябва да се борим с тази измама, иначе ще ни излезе през носа.

20

Анонимен

преди 2 години

Според американопитйеците Катай щял дя привземи Сибир

19

Анонимен

преди 2 години

забрана на сечта, садене на дървета. Глупостите с соларните панели и перките си ги пласирайте другаде. Да не говроим че точно подфотоволтаиците плодородната почва е чао за няколко години

18

Малко за политика

преди 2 години

Да си припомним и това, че преди началото на войната Путин поиска писмени гаранции от САЩ и НАТО че край границите на Русия няма да се разполагат нападателни оръжия и че Украйна и Грузия няма да влизат в НАТО. Какво получи в отговор? Нищо смислено. А им обясняваше, че и те са се подписали под договори, че сигурността на една държава не може да се гради върху несигурността на друга. Ако се стигне до конфликт НАТО - Русия ще го научат по трудния начин.

17

Анонимен

преди 2 години

"Не можеш да определяш на някого колко деца да има" - кажи го на китайците дето с контрол над раждаемостта за 50 години се превърнаха във водеща икономическа сила. То даже на разумния не му трябва контрол, ама нали сме ***, за да текат социални най-умните и работливи от малцинствата имат по 5 изтръсляка.

16

СПОКО

преди 2 години

До Други факти: Ще се редуцира населението със 70 % до 2036 г. вследствие на ядрен конфликт при който севрното полукалбо ще стане обезлюдено! Много скоро на територията на Северна Америка и Европа няма да има жив човек!

15

Анонимен

преди 2 години

До Припомням и друго - НЕ можеш нищо да "припомняш " , защото нямаш мозъчен капацитет за това - Ресурси има в изобилие , но човешката ПРОСТОТИЯ и АЛЧНОСТТА са в повече ! Не можеш да определяш на някого колко деца да има , а в същото време милардерите си игараят на санкции и си крадат цели банки,яхтии офшорки ! Те затова си измислят епидемии и войни , за да разчистят *** като теб дето се захласват по технологиите и да им е по-конфортно и широчко !

14

Анонимен

преди 2 години

Виновни ще са пустиняците от ИТН и техните марионетки ПП, ДБ и БСП, които не подаряват властта на мошениците от ГЕРБ и ДПС. Добре, че е САЩ да ни спаси от заводите и Грета дето ни призовава да се къпем веднъж на седмица.

13

НЕ

преди 2 години

Отговор с една дума !!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Можем! И стакива добри дела трябва да се занимават хората,а не с конфликти, войни и всякакви негативни неща!

11

До 17

преди 2 години

Не, не купувам вода. Живея в планинско село и си наливам от изворите около нас. А за миене и къпане ползвам собствен кладенец и хидрофорна помпа.

10

пияница мистик

преди 2 години

Най-бързият начин да превърнем Земята в пустиня е полуделия психопат в Кремъл да нападне държава, членка на НАТО, най-добре САЩ :))) За нула време всичко ще е пустиня, няма какво да се бавим да чакаме Сахара или Гоби да се разширяват с по толкова малко всяка година :)))))))))))))

9

Анонимен

преди 2 години

Климатичните промени са измамата на века! Невероятна еврейска схема за ограбване на цялото световно население население. Чрез тази схема вдигат цени на абсолютно всичко тъй като законово всяка стока и услуга плюс ресурсите и енергията се облагат със зелени данъци. Създадоха и глобален пазар за търговия с въглеродни емисии където оборотите достигат 1000 милиарда и ще се увеличават. Всичко е пари пари пари и пак пари! На никой не му пука за нито за природа нито за хората. Парица е царица!

8

Анонимен

преди 2 години

До България е рай! - И понеже имаш вода колкото искаш , затова КУПУВАШ вода за пиене !!!! Тя България е РАЙ , но преоблема , е че е населена с профани като тебе !

7

Анонимен

преди 2 години

Путин каза не!Просто радиоактивна!

6

Анонимен

преди 2 години

До България е рай!----прав си -30 милиона ама колко от тях ще са българи?

5

Спасение няма

преди 2 години

Частния капитал навлезе вече и в космоса. Няма озаптяване вече.Ще съсипят всичко гонейки печалба. А и хората така изпростяха че всичко губи смисъл.

4

до ХАХАЙАХААХА

преди 2 години

Явно си див 6алкански макак който живее в землянка и не е наясно какво се случва по далеч от табелата ВИНЕТКА.

3

България е рай!

преди 2 години

В България нямаме такива проблеми. Тука има пустееща плодородна земя колкото искаш. Вода колкото искаш. Планини и реки навсякъде. Тази нашата територия може да изхранва поне 30 милиона население. Дано да успеем да я опазим защото такава земя вече няма никъде.

2

Анонимен

преди 2 години

Не и с неефективните зелени енергии на ЕС. За мен трябва масово залесяване, растенията акумулират въглерод.