41

Анонимен

преди 2 години

Като отлетим в космоса

40

П.К.

преди 2 години

Глобално затопляне. Глобално затопляне. Глобално затопляне.??? На ти сега и глобално замръзване? Че спряха и парното. Май Малък Сечко отново се домъкна по ботуши, шуби и калпаци? Де да видим кво ще измисли и многознайницата Грета?

39

Анонимен

преди 2 години

Пустинята може да се бетонира от край до край и покрие с огледала да отразяват 99% или слънчеви панели и така планетата е се охлади и отгоре да се засадят дървета. Но слънцето няма да спрете, ще става все по-трудно.

38

Бай Илийчо

преди 2 години

Малииий тва ,ако стане глад и мор жа настане бря ! Жа са изпотрепем за едене бря ! От глада е по силен от еликтрика уа !

37

Сапуконор

преди 2 години

До Анонимен 55. Питай японите за атомната енергия.Ще видиш какво ще ти отгговорят, др. болшевик.

36

Az

преди 2 години

Да! Може! Просто трябва да забраним големите корпорации. Само 100 компании са отговорни за 71% от парниковите газове например. Източник : Гардиън Just 100 companies responsible for 71% of global emissions, study says

35

Не можете

преди 2 години

Ами, питайте някой марсианец, защо планетата им изглежда по този начин.

34

777

преди 2 години

С тази алчност и егоизъм????? Едва ли!!!!

33

Az

преди 2 години

Не

32

Анонимен

преди 2 години

Най чистата енергия се оказа атомната но тя пречи на Германия да си върти алъш вериша с перкитеби и панелите

31

Анонимен

преди 2 години

До Света се обърка - Амин !

30

Анонимен

преди 2 години

германия много се е притеснила за Катай както и Сащ.Защото тяхното отроче Катай беше създадено дя тормози Руската Империя.Влед като Катай изчезне ще изчезнат и фашистките държави Германия и Сащ

29

Анонимен

преди 2 години

перките водят до изчезване на мигриращите птици като променят пътя им на миграция ще изчезнат хиляди видове зяради перките основен радетел за перките са Германия и Испания заради фирмата Гамеса Сименс.Обии германец и испанец спаси птица и Планетата.Нямя по гнусни от германците противна нация нагла и ниграмотна

28

Твърдо съм убеден

преди 2 години

Можем, ако оставим лилипутчо да си развява байрака безнаказано!

27

Анонимен

преди 2 години

е как ша привземат сибир като китайските чикундури ся нафрянинпо крайбрежието другото е Гоби и Тибетските планини.Половината китайци са у хонгконг каиъв сибир

26

Анонимен

преди 2 години

Образуването на пустини се дължи на почвената еврозия порадинпроменен солеви състав.Ползвяйте още пестициди хербециди и тн.

25

Анонимен

преди 2 години

единствените дето правят много деца са азиатците и африканците обаче ако теъгнеш да им намаляш популацията казвят че си расист.А прно индустрията бълва хиляди филми с междурасов кекс колко ли паринотиват за финансирането на такива глопусти.Зящото първото което трябваше да се няпряви е тякива като Сорус да бъдат изтребени има голяма вероятност от тях да идват тия финансирания.

24

Света се обърка

преди 2 години

Може ли да предотвратим превръщането на Земята в необитаема пустиня?.... НЕ НЕ МОЖЕМ, А И НЯМАМЕ ЖЕЛАНИЕ... Защото Човешката цивилизация много, много отдавна няма нищо общо с природата. Защото единственото което произвеждаме е ОТТПАДЪЦИ в които вече сме затънали до уши. Защото единственото което правим на тази Земя е да УНИЩОЖАВАМЕ природата, да сечем горите, да избиваме по слабите животински видове А ОСНОВНО ДА ЕКСПЛОАТИРАМЕ ОКОЛНИТЕ И ДА СЕ ИЗБИВАМЕ ЕДИН ДРУГ. Шанс ДА ОЦЕЛЕЕМ ? - НИКАКЪВ .

23

смех

преди 2 години

Оказа се че че изчезнат професиите но не земеделец шлосер и тн. а ми меринджей паублик рилайшенс еуропеистика и тн

22

Бай Илийчо

преди 2 години

Малииий не говорете тъй бря ! Жа стане глад и мор бря !