74

Анонимен

преди 2 години

Русия изстреля ракета срещу цивилни в Краматорск. А комплексите на С-300 които имаме могат да спрат тези ракети и да защитят цивилните. Правете си сметка на коя страна заставаме.

73

Аноним

преди 2 години

Не държат на прицел цивилни, а военни, които държат цивилни за щит!...

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 Защото путлеро-фашистите друго не могат.

71

Алекс

преди 2 години

Руските фашисти друго не могат.

70

:)

преди 2 години

ХРЮ ХРЮ ХРЮ !

69

Анонимен

преди 2 години

Колкото по голяма лъжа напише журналист, толкова по голяма заплата

68

Анонимен

преди 2 години

Еднбабичка от женския пазар ни каза =българската журналистика+великата великова!

67

Анонимен

преди 2 години

И защо Русия ще държи на прицел рускоезичното население на Донбас? Пропагандата замъглява разума.

66

Русороб

преди 2 години

Вярам само на газета ру, тасс, прассия 1 и телеграма на кадиров, а и поглед инфо.. кви са тия ройтерс мойтерс бе ? Само руската медия казва пълната неподправена истина !

65

Новините

преди 2 години

на западните медии за войната в Украйна започнаха да придобиват фарсови оттенъци. То хубаво пропаганда, но много скоро няма да има с какво да шашкат овците.

64

Анонимен

преди 2 години

И кой ще повярва на разузнаването на многовековния враг на Русия, който най-много тренира, въоръжава и насъсква украинците срещу нея. Няма такива баламурници да вярват на наглосаксонските провокатори на световни войни ( включително на Втората световна).

63

селянин

преди 2 години

не ви ли е срам да пишете пълни глупости

62

А вие си драскайте..

преди 2 години

Ако заспя и се събудя след сто години и ме запитат какво се случва сега в Русия, ще отговоря: пият и крадат Тъжна констатация за сънародниците си на руския писател Михаил Салтиков ШчедринЕсли я усну и проснусь через сто лет и меня спросят, что сейчас происходит в России, я отвечу: пьют и воруютМихаил Евграфович Салтыков-Щедрин (1826-1889) русский писатель, одна из колоритнейших личностей русской литературь

61

Анонимен

преди 2 години

Той и Медведев ходи на църква и се прекръства, но това е само за пред хората. Самият той е казвал, че има право на израелско гражданство. Те болшевиките само лъжат. Болшевик (комунист) не може да е православен християнин, защото попада под анатемата на св. патриарх Тихон (Белавин) от 1918 г. (Анатема на комунизма). Единственият път пред комунистите е да се отрекат от комунистическите си убеждения. А МП даже е опяла антихристът Сталин. А Путин само хвали СССР и Сталин. Путин е комунист антихрист.

60

Анонимен

преди 2 години

Тролиата на *** напразно се труди, хората знаят чужди езици, включително руски, и се осведомяват. То най-убедителни в това, че нещата са зле са именно руските държавни медии. Там като видиш какво става и ти става ясно, че тези се чудят какво да правят.

59

Анонимен

преди 2 години

путин е православен християнин руснак. не е евреин и няма роднина евреин. иначе щяха да са се разбрали със зеленски отдавна. нямаше да им трябва роман абрамович за посредник.

58

Анонимен

преди 2 години

Първата жертва на войната е истината. Не го забравяйте като четете такива лъжи.

57

Анонимен

преди 2 години

Щом и Соловьов в едно от предаванията си каза, че нещата са зле... Те без да искат сами се издават, че губят войната... Който гледа руска телевизия знае, че там вече има отчаяние. Първо за три дена щяха да вземат Киев... После се оказа, че Киев е непревземаем...

56

Анонимен

преди 2 години

Троловете на Путин като лъжат и сами не си вярват. Все говорят за доказателства, но не ги дават. Докато всички доказателства, които се дават от западни, източни и украински източници са, че просто съвецката армия е банда военнопрестъпници, които нямат задръжки и за за международен трибунал за престъпления срещу човечеството. За такива престъпления няма давност.

55

Анонимен

преди 2 години

Чуждото оръжия на Запада помогна разбира се. Украйна се сдоби с оръжие, което Путин просто няма. Вече над Украйна не летят *** самолети, защото ги е страх. Всичко се сваля.