43

Анонимен

преди 2 години

Те всичките политици са мафиоти.И да не са като отидат на власт ги учат.Поне като са такива ще е добре нас българите да гледат и да се грижат за нас,а не чужденците.

42

Анонимен

преди 2 години

Оооо тука не пишат българи...няма у,няма ъ...какво търсите тук?

41

Радев мафиот

преди 2 години

Радев подкрепи и сам състави правителството на Петков, защото се надяваше сам да избегне правосъдието заради престъпленйята на олигарсите, които му финансираха кампанията, например Пламен Бибоков. Дойде Радев на власт с Петков и веднага ключовият свидетел срещу Бобоков за отравянето на земята в Монтанско от завода му веднага беше мистериозно убит, бутнат от една сграда.

40

Анонимен

преди 2 години

Най-бедна е в ЕС, защото е умален модел на раZия. Агенти, ДС - всички те окупираха националните богатства и станаха бързо успешни бизнесмени. За всеки сучай създадоха и мутрите, та да не би някой обикновен български гражданин с труд и находчивост да успее и така да се създаде средна класа. Фасадна демокрация вече над 30 години. А на поклонниците на раZия все Запада им е виновен, ЕС бил не знам си какъв, НАТО били агресори, пък масква една такава милая, нежная, дабрая...рай!

39

Анонимен

преди 2 години

До номер 46:нищо не ти се разбира...това с Google преводача ли е?

38

Анонимен

преди 2 години

Радев шеста година работи в полза на Русия и срещу българския интерес. Този човек нанесе непоправими щети върху имиджа на България сред нашите съюзници. Всичко това продължава упорито да го прави и днес когато целият цивилизован свят е с Украйна, той потайно и подмолно си подкрепя военнопрестъпниците от Русия.

37

Анонимен

преди 2 години

Но същият Киро постиянно ходеше в президенстивто и пре съставяше на основните срещи от кампанията на Радев есента, нали?

36

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА..!!

преди 2 години

ЧЕРЕПА, РАДЕВ, РАШКОВ, ПЕТКОВ.. МОГАТ ДА ПОЧЕРПЯТ.....

35

Анонимен

преди 2 години

Даже са доста актуални след като Радев неистово се опитва да се разграничи от собственото си некадърно правителство. Виж социологията.

34

Анонимен

преди 2 години

А сега Радев като се видя миналата седмица с Ердоган той предател ли е ?

33

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВашите герберски плюнки по Радев, вече не са актуални! А Кировата либерална партия, няма нищо общо с БСП !

32

РСМ

преди 2 години

Съветничката на Кирил Предателя Петков Весела Чернева е заявила, че България до юни най-късно ще вдигне ветото над РСМ безузсловно, дори без да се впишат българите от последното преброяване в документа.Според правителството на Предателя Петков българи в Македония никога не е имало, това били националистически брътвежи.

31

да не се поддаваме

преди 2 години

Бронежилетките не са толкова скъпи и недостижими. Нищо не пречи да се изпратят бронежилетки в Украйна и да се даде бронежилетка на прокурора.

30

Анонимен

преди 2 години

Бедна,защото е предател до предател като тебе...

29

Анонимен

преди 2 години

После се чудите, що БГ е най-бедна в ЕС, русофил до русофил, даже Боко отиде в Истанбул да се подмаже на Путин :))) Като сме член на НАТО, защо требва да ни е национален интерес да обгрижваме рашките Радев, ще ни нападфнат ли, ако не ги обгрижваме, кажи мен :))) Ако е за единия газ ще го преживеем, то друго нема от тех :)))

28

там е въпроса

преди 2 години

На Путин му е удобно Македония да е извън ЕС и в орбитата на Сърбия. Затова в края на краищата се води войната в Украйна.Въпроса е дали тези палячовци ще успеят да договорят Македония в ЕС при зачитане на Българските интереси. Правителство на Пунтьорите които момента за съжаление допуснахме да са на власт, трябва да съумее да убеди ЕС и САЩ в това, че уважението към България от страна на РСМ е всъщност излизане от орбитата на Сърбия и с това и отдалечаване от Москва.

27

Анонимен

преди 2 години

Аз да си призная не гласувах за него.Но сега ми харесва как разсъждава и си гледа народа.Значи да даваме бронежилетки,а ние без да стоим така ли?Вечра един депутат го заплашваха с убийство и си ходи без,защото НЯМА.Т*поъията не ходи по гората,а по хората....

26

Анонимен

преди 2 години

По делата им ще ги познаете, другарю Анонимен 24. Няма нужда да си припомняме,че другарят генерал е издигнат пред другарката Импексова от другаря руснак Решетников. А фактът, че Лойд Остин не отрази въобще нашия "главнокомандващ" е повече от знак, че нашите съюзници гледат на президента ни като на резидент на мацква. От всички членки на ЕС и НАТО само ние и путинското прокси Унгария се държим като съюзници на агресора. Тази война много ясно показа кой с кого е. РадеФ ни тика в азиатското блато.

25

Анонимен

преди 2 години

Радев предполагам също няма да си прости тази грешка, че докара Канадеца на власт. Но нещата бяха други преди войната не го забравяйте. И много неща се промениха от началото на войната досега. Толкова кратко време което раздели хората и при евентуални извънредни избори нещата само за 1 месец ще са други.

24

Анонимен

преди 2 години

До Радев ОствкаРадев е издигнат от БСП за президент, а не от Киро, Кировата партия е съвсем различна от БСП, те са синьо-жълти либерали, нито лявата БСП, нито Радев е либерал !