83

Анонимен

преди 2 години

На тоя националния интерес му е БГ в Евразия.

82

Анонимен

преди 2 години

Политиците все говорите за националните интереси.Кога ще кажете кои са те? Защото до сега виждам,че нашите национални интереси съвпадат с тези на Путин.И това е така от години от началото на 1945 година до момента .

81

Анонимен

преди 2 години

Нямам никакво доверие в русофила Радев. Чл. 5 от договора с НАТО гласи че ако има агресия спрямо един член на НАТО то се счита за агресия срещу всички членове на НАТО. С една дума нападнатата страна трябва сама да каже че има агресия срещу нея и да поиска задействането на чл 5. Сега да помислим какво ще направи русофилът Радев ако ни нападне Русия. Той и досега не е признал че Украйна е нападната от Русия, та няма да признае и за България че е нападната и чл 5 от договора увисва във въздуха.

80

Анонимен

преди 2 години

13 690 лв е заплатата на Лена Бориславова, говорител на правителството на Петков!

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 А на теб руснаците като ти заврат автомата в *** ще ти стане ясно за какъв член ти говоря.

78

Анонимен

преди 2 години

Под управлението на Радев ще сме във вечна криза, защото той защитава руските национални интереси. Даваме каски и бронежилетки но само за цивилни граждани в Украйна, та да станат законна военна цел.

77

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА..!!

преди 2 години

ЧЕСТИТЯ И НА НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ.... ОТГГЛЕДАЛИ СА "ДОСТОЕН" КОМУНИСТ.....

76

Анонимен

преди 2 години

Злобен НЕКАДЪРНИК! СЪСИПА ДЪРЖАВАТА! ДОКАРА ПСИХОДИСПАНСЕРА ДА НИ УПРАВЛЯВА!КРИТИКУВАШЕ БОРИСОВ!ПОГЛЕДНИ ТЕЗИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ!ДРОГИРАНИ НЕАДЕКВАТНИ!ТОВА Е РЕЗУЛТАТ ОТ ТВОЯТА НЕКАДЪРНОСТ!ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ДОНДУКОВ 1 И 2!НЯМА ДА МИНЕ САМО МЕТЛА, ЩЕ ИМА ЯКО ТУПАНЕ НА КИЛИМИТЕ!

75

Анонимен

преди 2 години

Към 93. Преди да говориш глупости, поне бъди сигурен, че гуугълът ти превежда правилно. Article 5 означава Член 5-ти на нашия език, не Статия 5.

74

777

преди 2 години

Господин президент, сваляй ги тези, че ще ни натикат в големи л.....***.

73

Анонимен

преди 2 години

Клепоухият президент упорито работи да докара руските военнопрестъпници в България. Първо не осъжда руската агресия. Второ говори че ако даде оръжие на Украйна щяла Русия да ни нападне. Трето самият той с поведението си на предател подканва Русия да ни нападне и дори директно и заявява че той няма да се намеси дари и да бъдем окупирани от руското му началство.

72

Анонимен

преди 2 години

Направо излизай на площада с вдигнатото юмруче, че ако още малко се забавиш ще ни продан и ще изшмъркат парите докато се усетим ... да не станем втора Украина?

71

Анонимен

преди 2 години

"Радев към МС: Всяко отклонение от националните интереси води до криза" Сега ми става ясно защо сме в такава дълбока криза откакто Радев управлява България.

70

Анонимен

преди 2 години

Гнус , като прочета една новина и почвам да си скубя косата ... Голямо благо, но вече знаем че винаги може и по зле! Халал да ни е промяната ! А на президента ще кажа че скоро най вероятно ще поискат и неговото оставка, муахахахха!

69

Петков е голям срам!

преди 2 години

Петков е срам за България и тревога за хората! Този човек нито знае какво прави, нито какво говори - пълна пародия! Ще подпише някои документи, ще ни остави с проблемите, а той ще си замине за САЩ или Канада!

68

Анонимен

преди 2 години

Сваляйте ги тези некадърници , това на нищо не прилича. Шимпанзета ще се справят по добре с управлението на клета майка България !

67

Анонимен

преди 2 години

Нали ти ги натресе и двамата!С тяхна помощ спечели вторият си мандат,и всички наивни българи които си дадоха гласа за безумие като,,теб'',но високата цена ще платим всички ние. Срамувам се от такива като вас,защото цял живот обвиняват другите защото друго не умеете.Целувайте ръка на Борисов....защото не може да се сравните с малкия му пръст

66

Анонимен

преди 2 години

За РСМ има договор и той е че македоните исторически произхождат от бг. Следователно нямат никакви прететнции към македонско малцинство в бг в бъдеще а това означава, че и българите не са малцинство а всъщност македоните са малцинство в Скопие, защото в осторията ги е имало преди 2000 г. и са говорели гръцки.

65

юмручето

преди 2 години

Всяко психо-отклонение за разделянето на българите води до криза след криза.

64

Аз промяната

преди 2 години

Българи доволни ли сте от Държавността докарана назначена от Радев ТАЗИ държавност на разрухата на репресиите на лъжите на заплахите на ОГРОМНИТЕ КРИЗИ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НАИСТИНА Е БЛАТО МИРИШЕЩО УЖАСНО 2022 ГОД БЪЛГАРИ ТОВА Е ТУК И СЕГА