41

_he_

преди 2 години

До тук ли стигнаха Бойко Рашков и неговите хора? И толкова ли могат?Възможно е румънски гражданин да е собственик на картата, но само защото я е купил. От там нататък нашенец да се е сдобил с въпросната SIM карта и да е изпратил съобщението. Ама то за това пак прокуратурата ще е виновна ...

40

Анонимен

преди 2 години

Още от година се говори за Каримански,че го готвят за този пост.Още и оттогава се спряга като човек на видния хидролог на републиката,агент Сава,по-известен като СоП_ола, пардон - Сокола.Тоя номер със заплахата толкова намирисва на ДС прийомите, че няма накъде повече.Бас държа, че човекът, пуснал заплахата, е неграмотен представител на едно малцинство и го е направил срещу неголяма сума. Никога няма да разберем кой му е платил и откъде идва "жегата".Идеята е г-н Каримански да бъде изкаран жертва

39

Кико

преди 2 години

На черния пазар на тел. измамници ,карти от Румъния колкото искаш! Яшар донесъл,Асан препродал и няма край! Но личи и маниера на работа на Черепов. На Рошков са други интересите, който плаща за него работя!

38

Койчо

преди 2 години

Дубайският беглец нали е отседнал при некъв Румънски олигарх!!

37

Холмс

преди 2 години

Кьовеши е била, тя беше у нас тогава муахахахахаххахахахахах.Ей паткани да се вземате в ръце ,чи кат зема една тачка, кат ва запаткам в парламенто наред

36

Анонимен

преди 2 години

МУХАХАХХАХАХАХХААХХАХАХАХА

35

Теди

преди 2 години

Румънските *** много се бият по-между си за клиенти, бой ама бой.

34

Анонимен

преди 2 години

Къдруца Ласку, известна още и като Лауреат Кьовеши...

33

Анонимен

преди 2 години

Има и вариант, телефона да е хакнат.

32

Анонимен

преди 2 години

Ако знаете по време на прехода, колко хора са заплашвани анонимно да не правят или да направят нещо. Просто сме жалка държава, никакъв контрол, никаква държава.

31

Анонимен

преди 2 години

Идеята на Слафчо Каримански и Тошко Каримански е да сложат Сиромахов за шеф на БНТ, а Сиромахов да ги сложи тях в праймтайма на БНТ. Шоуто на Слави ще се появи в БНТ1 и чалгата ще победи окончателно.

30

Анонимен

преди 2 години

Пак ще намерят румънски роомм, както Каримански е намерил клошар да му даде 1 милион лева на каса в банката му. И защо няма разследване за измамата с клошара, фирмата и подписът на каримански под договора за тази измама?

29

ШЕ РАЗКРИЯТ ЧУШКИ...

преди 2 години

..колкото разкриха измамите на пенсионерите с пари и бижута....от Румъния!СЦЕНАРИСТА Т. АФРИКАНСКИ СИ ГО Е СЪСТАВИЛ ТОЯ СЦЕНАРИЙ.....СЪЩО КАТО КОМПРОМАТИТЕ ЗА КИРЧО И КОКОРЧО....ХА,ХА,ХААААААА... ПАК , НИЩО НОВА У ЧАЛГАРИЯ!

28

Анонимен

преди 2 години

Владимир Береану е човека от Румъния. Обича да се бута в политиката, да коментира, да критикува. Момче за поръчки и етюди.

27

Слафчо

преди 2 години

Или БНБ или БНТ.Точка!Аз екип издържам,трябват ми пари.Ще оставим и за кокошкарника в Бан ки.

26

рашкОФ

преди 2 години

ама не е ли някой от ГЕРБ или лично Борисов ?

25

Детектив

преди 2 години

Май не е бил Румънеца, а Енчев !

24

Bob

преди 2 години

Чакам да го приберат.. А онзи следовател 1 година с охрана, кой го е заплашвал?

23

Анонимен

преди 2 години

Еее, аз очаквам да разкриете и поръчителя, че защо му е на румънски гражданин да заплашва Каримански за нещо, свързано с българската политика.

22

ПЕНКО

преди 2 години

Б НАРОДНА Б --- ПАРИТЕ СА ЕКВИВАЛЕНТ НА ЕЖЕСЕКУНДНИЯТ ТРУД НА ПРОИЗВЕЖДАЩИТЕ ПРОДУКТ -БЪЛГАРИ !!!!!! ЕЛЕМЕНТАРНО Е ЛИКИВИДИРАНЕТО НА ДВАМАТА НЕПАРТИЙНИ КАНДИДАТИ / ТОВА НЕ СА ПАРТИИ / - И СИ РАБОТИ ТОЧНИЯ ПРОФЕСИОНАЛИСТ -ГУВЕРНЬОР !!!!!!!!!!!!!!!!!