45

1

преди 2 години

Този изкуфял дядка е време да се пенсионира ,а не да говори глупости.

44

До отец Нафърфорий

преди 2 години

То нетрябва да си много умен, за да ти стане ясно, че войната е между Русия и САЩ. Украинците са само пушечното месо на американците. Интересно ми е ако Русия беше изпратила военни инструктури в Мексико да ги подготвят за атаки срещу Тексас например, как биха реагирали САЩ.

43

СЛАВА НА САЩ!

преди 2 години

РУСКИЯ ЕНЕРГИЕН МОНОПОЛ У НАС ---УМРЯ!!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Започваме "петролния бизнес"--С ПЪЛНА СИЛА , СЪЩО КОГАТО БЕШЕ ВОЙНАТА В СЪРБИЯ...Сега ще видите , как се правят пари и се кове енергийното бъдеще на България!ЕНЕРГИЙНИЯ МОНОПОЛ ---УМРЯ!!!

41

Кеф....

преди 2 години

Сега почваме да внасяме бензин и нафта , като луди отвсякъде....."Лукойл"--УМРЯ!

40

за НАФЪРФОРИЙ...

преди 2 години

...АМИ ЗАЩОТО НЕ ИМ СТИСКА....А И ТАМ ШАНТАЖИТЕ С ЯДРЕНИ РАКЕТИ НЕ ВЪРВЯТ!!!

39

СЛАВА НА САЩ!

преди 2 години

Няма да плащаме на руските убийци , за петрола и бензина!От Либия, Мароко и Арабския свят , можем да имаме чудесен бензин и петрол.....

38

Анонимен

преди 2 години

САЩ си имат петрол бе, за какво им е руски? Кеф ти Канада, кеф ти Африка, кеф ти Мексико. Има залежи и другаде. Ами рашите що ще ядат?

37

отец Нафърфорий

преди 2 години

До Интересно - Защо нападнахте Украйна а не нападнахте САЩ ?

36

Интересно

преди 2 години

Подготвят забрана за внасяне на петрол в САЩ, но не подготвят забраа за купуване на руски петрол и после за препродаването му на двойни цени на глупавите европейци. Същото е и с газа, нали не си правите илюзии, че го карат от САЩ, напротив товарят го във Владивосток и ни го препродавт прескъпо като американски. Ама докато има балъци ще има и тарикати. И пак обикновения човек духа супата.

35

Таня

преди 2 години

И още нещо, украинците не пият водка.

34

Анонимен

преди 2 години

Браво, Танче! Успя да напишеш най-мало.умния коментар дотук, надминавайки по глупост предния си и този под теб, дето обяснява колко е лесно да се срине Русия, а това си е постижение тук. Сега отиди да се похвалиш на вашите, че поне в нещо си най-добра.

33

Я

преди 2 години

Защо САЩ трябва да налага забрани на Русия ? Войната е Русия -Украйна!

32

Анонимен

преди 2 години

Въпрос било на желание Западът да фалира Русия. Я си легни до поизтрезнееш малко и после като станеш, ще се смееш дълго и от сърце на глупостта, която си написал, освен ако не си толкова глупав, че наистина да вярваш в нея. В който случай намери някой, който се опита да ти обясни малко икономика и законите, които си работят, искаш или не. Пожелателното мислене не върши работа.

31

факт

преди 2 години

Да ама Не....

30

Таня

преди 2 години

Жал ми е за руснаците, но Путин сам ги натресе в това положение. Няма как да се сърдим на САЩ, че се възползва от ситуацията и трупа огромни печалби. Който знае как да си гледа интереса живее добре.

29

Анонимен

преди 2 години

ЕС ако спре вноса на руски газ, пиши ги бегали рашките :))) Когато имаше желязна стена, Запада си караше без "скъпоценните им ресурси", даже ги фалира, въпрос на желание е от техна страна :))

28

Анонимен

преди 2 години

Ама забраната за тях си ли ще важи, или за ЕВропейския съюз?

27

Анонимен

преди 2 години

Докато могат да купуват петрол от руснаците за Х долара и да го продават на европейскице за тройно-четворно повече долари - янките нема се откажат от тази врътка

26

Анонимен

преди 2 години

Интересното е като доларът вече не се приема като основна валута за междуранародно разплащане. Тогава ще видите кон боб трева яде ли, понеже населението ви е въоръжено до зъби