47

Анонимен

преди 2 години

Правителството се разпада, днес и Гроздан Караджов, го спънаха.

46

молко ви е

преди 2 години

Не се притеснявайте, Продължаваме Промяната. Докато се усетите /вие, дето го избрахте тоя ид. и.от./ парите на държавата ще бъдат изнесени извън страната, тоест откраднати, Простото Киро и Кокорчо ще си бият камшика и кой откъде е. А всички ние ще лапаме мухите. Да са ви честити новите управляващи!

45

Анонимен

преди 2 години

Леле какъв цирк само. Тия така крадат откъдето могат, че не е истина. Ето даже и фонда за подпомагане ще бъде с наши пари и след това Европа ще ги връща. Така ако нещо не одобри Европа си остава за наша сметка. Ама ако гл. Прокурор е техен- няма да има и наказателна отговорност!!!!

44

Ъц

преди 2 години

С една Дума - Мафия!!! Българската Мафия си има държа!

43

Бай Иван 2

преди 2 години

На кой още не му е ясно ,че това е фалшива заплаха която идва от ГЕРБ и ДПС.Няма лоша реклама .Със зъби и нокти драпат да си го назначът за говернъор.Познайте защо? Спомнете си КТБ .От мен един съвет. Не си дръжте парите в български в банки.

42

МИНИМУМ

преди 2 години

18%.ЗАВИСИ ОБАЧЕ ОТ ТЯХ САМИТЕ. АКО СЕ СПРАВЯТ МАКАРИ НА ПОЛОВИНА СЪС КРАДЦИТЕ И КОРУПЦИЯТА. МОЖЕ И ПОВЕЧЕ. ТО И ЗА ТОВА ГИ ИЗБРА НАРОДА. АКО И ТЕ СЕ ОМАЖАТ У ДРАНГОЛНИКА.

41

До ДА РАЗБИРА СЕ

преди 2 години

Петков с продължаването на подмяната колко процента ще вземе на следващи избори?

40

ДА РАЗБИРА СЕ

преди 2 години

ТЕ САМИТЕ ДЪЛГУН И СЦЕНАРИСТИТЕ МУ. ТИЯ ОЩЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТОВА Е ШОУ. И МОГАТ ДА СИ ПРАВЯТ ЩО ЩЪТ. НА СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ НЯМА ДА ВЗЕМАТ И 3%.

39

И аз видях

преди 2 години

А един мормот завива шоколада в станиол!

38

???

преди 2 години

До Браво За първи път някой се радва публично на собствената си глупост. Имам приятел, който като теб гласува за ПП-тата. Сега хем ги критикува, че са некадърни и крадливи, че създадоха хаос в държавата и невиждана инфлация, че продават българските интереси за РСП и унищожават българската енергетика, че спряха строежи и ремонти на пътища, хем се извинява защото искал промяна и изчегъртване на Герб... Но, за разлика от теб, той си признава, че вероятно е *** за да вярва още на лъжи за промяна

37

Анонимен

преди 2 години

Петков, защо заплатата ан Лена Бориславова е 13 690 лв, тя какво точно върши за тези пари?

36

Анонимен

преди 2 години

До Йордан ШанговСамо, че при ГРОБ нямаше 20% инфлация и бeнзин по 4 лв в бензинистанциите.Нито заплашваха депутати и магистрати с убийство, както е сега при вашия диктаторски режим.

35

Анонимен

преди 2 години

То партията на Петков има най-голям интерес, след като заплашен е Катумански, а не Гюров който е от ПП Подмяната.Просто режима на Радев и Петков е паниран от социологическите проучвания, които дават драстичен ежедневен спад в доверието и гласоподавателите на т н промяна.

34

Кънчо

преди 2 години

Господата сценаристи от ИТН написаха поредния си сценарий за заплаха на техен депутат. Този път целта е Каримански да се изкара многострадалец и борец за правда, който мафията заплашва от страх да не го изберат за шеф на БНБ, като по този начин се стърси по голяма подкрепа за тяхната кандидатура - Каримански. Помните ли че и Ива Митева я бяха заплашвали и накрая някакъв тинейджър от някво село го отнесе..голям смях са тия...как пък все тях някой заплашва. Какво друго може да очакваш от шоумени..

33

Йордан Шангов

преди 2 години

Интерес да разклатят мнозинството имат политическа партия ГРОБ.Много им липсва властта и заплахата за ограничаване на благата, които потребяваха повече от 10 години ги прави способни на всякакви гнусотии.Дано устоите на провокациите им!

32

hah

преди 2 години

Тая руската с един шут и през граница. Да се научи да говори и да ходи в парламента като я привикат да дава обяснения - както правят руските посланници в Германия и Великобритания. Да не сме по-малко държава от тях?

31

Da

преди 2 години

Според Киро той е самодостатъчен - няма нужда от съд, прокуратура, народносъбрание, че и от президен от два месец вече няма нужда. Няма нужда също от подръжка на пътищата, няма и нужда от корекция на цените от държавата. Като цял - няма смисъл от нищо. Човекът е будист - нищо няма значение и всичко е временно. Кат цяло, каквото и да правим нищо няма смисъл ако не може Киро да му се нарадва тук и сега.

30

ей

преди 2 години

кирчо, сега разбра ли го че сме единствената държава която иска да махне руския посланик, правителството ври и кипи от акъл...сега върви и се извини, и не забравяй да кажеш - ваше превъзходителство

29

Браво

преди 2 години

Браво на Миро Иванов, Никола Минчев, Божидар Божанов, Асен Василев от ПП са много читави хора. Доволен съм, че гласувах за ПП. Пак ще ги подкрепя. (айде гербав, налазвай минусите)

28

Кога?!

преди 2 години

Въвеждане на европейски практики, кога??