67

nqma.net

преди 2 години

Нищо ново под слънцето над България.

66

Тъжен факт

преди 2 години

Свидетели сме на тъжния факт - държавата ни вече не се нарича България , а Комиците и приятели !

65

Анонимен

преди 2 години

Тези хубосници е време да си ходят. Цялата държава се тресе от скандали а те си мислят за как да откраднат и малкото което е останало.

64

Анонимен

преди 2 години

Засега коалицията се справя добре, въпреки, че някои хора не харесват Киро и Лорел, но трябва да останат до следващите избори. От ЕС и НАТО , не можем да излезем, защото това не е добре за България, нямаме нужда от турско-руска кула, нашето място е в Европа!

63

Случаен минувач

преди 2 години

Кириле, да не се окаже, че точно ти имаш интерес? Крадецът вика - дръжте крадеца. Ако овладееш БНБ чрез твоя кандидат, ще ти бъде много лесно да бъркаш вътре, да вадиш парички и да раздаваш на твоите хора... Ще станеш като Цветан Василев! Той просто бъркал в КТБ, щом някой приятел му поисквал пари, без да мисли кой ще ги връща. Ама БНБ е друго. Цялата държава ще фалира, ако БНБ свърши парите. БНБ не ти е бащиния, Кирее!

62

Анонимен

преди 2 години

Аман от цирковите номера на Тошко Африкански и Господаря му Слави Учиндолски. Има разследване и документи от журналисти за измамна схема с подписа на тяхното протеже. Събират некачествени отпадъци и после виновни журналистите и медиите.

61

шоу мъст гоу он

преди 2 години

Да ней Същия сигнал като срещу Митева ??Почеркът е един и същ.Това е мутра мразеща Слави и им праща смс си.ХАХАХАХАХ

60

Кой има интерес ли?

преди 2 години

Ами този който: 1/за 9 дни в края на 2021 изхарчи 9 МИЛИАРДА (крадеца ББ в края на всяка от 10год. НЕ Е ХАРЧИЛ ПОВЕЧЕ ОТ 4 МИЛИАРДА);2/за 3месеца управление направи РЕЗЕРВА НА БНБ от 12 МИЛИАРДА НА 6 МИЛИАРДА и го доближи до САНИТАРНИЯ МИНИМУМ от 4,5 МИЛИАРДА;3/за 3 месеца смени Плана за възстановяване като 6 МИЛИАРДА даде директно на приятелите си Лорер Денков Василев а другите на приближени олигарси обслужващи ДРУГАРЯ ПУТИН. Славчо къде ти е достойнството да ЗАЩИТИШ КАРАМАНСКИ?Защо те е СТРАХ?

59

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА..!!

преди 2 години

МУТРИТЕ НА ЧЕРЕПА СА НА ВЛАСТ - РАДЕВ, РАШКОВ, ПЕТКОВ......... ГЕШЕВ ИМ ПРЕЧИ...

58

Анонимен

преди 2 години

Абе от сутрин до вечер ни облъчват с тоя Петков ?!?! Отварям новините - Петков, включвам тв - Петков, пускам радиото - Петков. Абе ще ни докарате до психиатрията с тоз Петков, бре !!

57

МРЪСЕН НАРКОМАН

преди 2 години

ти ИМАШ ИНТЕРЕС

56

Nqkoi

преди 2 години

Киро Язовиро май ще стане Киро Смс-а!

55

Анонимен

преди 2 години

Празнодумец и лъжец

54

Анонимен

преди 2 години

До стоян //// ПП и НТН имат кандидати за шеф на БНБ. Герб твърдят, че и двамата не стават за тази длъжност защото нямат необходимата квалификация и опит. Така, че на Герб им е все тази кой от двамата нефелника ще стане шеф на БНБ. Виж на ПП-тата им е много важно да инсталират двой човек за шеф на БНБ за да прокарват без проблем далаверите и кражбите си. Това е истината, Стояне, дори да не ти харесва.

53

Анонимен

преди 2 години

...е как не си разбрал вече ,в Гугъл не пише ли ?

52

стоян

преди 2 години

Всичко идва от гербаджийскодепесарската шайка.Ясно е и на децата.

51

Мутри на Петков

преди 2 години

Интерес има другият кандидат, който е на ПП Подмяната. Той се казва Гюров и е с фалшива диплома, от някакъв измислен колеж, даже не е и легитимен университет. Това е причината да атакувате със заплахи за убийство и саморазправа Каримански.

50

Анонимен

преди 2 години

МИШКА МИШКА МИШКА Петков, ОСтавка !!!

49

До44

преди 2 години

Лошото е, че много хора гласувахме за тях, за да накажем Бойко. Въпреки, че знаехме, че това е губеща тактика.

48

Анонимен

преди 2 години

Интерес имате ти Кокор, искате ваш човек за шеф на БНБ, за да ви прикрива грабежа който искате да устроите.