39

Анонимен

преди 2 години

Язе кво да праа куту сам си турнал парете у доларе? Давайте акъл бееее!

38

Смилов

преди 2 години

Вашите лъжи и дезинформация край нямат ! И откъде-накъде ваши военни са загинали в Украйна ,нали те отидоха там на разходка,кротичко да поднесът бомбички ,снаряди, ракети за упокой вечен на украинските граждани ?! А от 45 години и повече знаем,че сте майстори на лъжите и фалшификациите и затова не можем повече да ви вярваме в нито едно твърдение ! Трябва да свиквате,че народите не искат да живеят повече под руски диктат- всички бягат от вас !!! Десетина страни само стоят зад вас...

37

DIvanov

преди 2 години

А началника знае ли какви ги говори този? Ако не му хареса нещо - 15 години затвор за "лъжлива" информация.

36

Бабы еще нарожают

преди 2 години

До Анонимен"Кремъл си е направил разчетите отдавана и самия факт, че започна тази операция, означава, че няма граница, която да го отклони от поставената цел."Точно така! Изперкалото чeнгeнце в Кремъл не брои труповете - колкото трябва - толкова, ако ще и 100 000 груз 200 - ко му плащаш.... важното е Неговите *** да фанат дикиш пред поданиците. По-евтин мaтpял от поданиците на Рассия за Кремъл няма. Maшаллa.

35

Анонимен

преди 2 години

Путин получи своята петрорубла. САЩ нервничат поеже виждат, че долара им потъва.

34

Анонимен

преди 2 години

Бандера е искал независима Украйна. Хитлер е искал унищожаване на Украйна и избиване на украинците.

33

Анонимен

преди 2 години

Това интервю е западен фалшификат. Изфабрикували са двойник на песков, който да каже, че русия е дала жертви във войната.Всъщност руските войски не са в украйна. А и няма как руската армия да даде жертви.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 И това го казва един ЕнтелЕгент. Даже в 4-ти клас знаят, че се пише интелигент. Неуките най обичат да дават акъли за ЕнтелЕгенти

31

Хаха

преди 2 години

До факт 34, Мдааа стой и гледай как губи, приготви пуканките

30

НЕ ОТ МОЕ ИМЕ

преди 2 години

Събрали се украйнци в София на митинг -Ния не сме неутрални. Те да вземат да си идат в Украйна и да се бият щом не са неутрални.Ния пък не щем да ни въвличат в Тяхната война.

29

ъхъъ

преди 2 години

Стига бе вярно ли, е как така нали за 2 дена щяхте да смените знамето в Киев ?Къде са Путинофилчетата тук да кажат как така стана тази работа, уж загуби нямаха ?

28

Анонимен

преди 2 години

Има ли още ракети? Спряха да стрелят с ракети. Свършиха им ракетите. Няма войници, само глуппаци. Бягат напред в плен. Путин е издал заповед: "Нито крачка напред!".

27

Ахаххах

преди 2 години

И какво излиза? Че "нацистите" пак размазват руснаците. Разликата е, че тоя път Западът не помага на Москва.

26

Слава кокаине

преди 2 години

оф козяшкия троляк пак е на линия. за 3 минути си слага 10 лайка на коментара. в 23:30 .... поне да си наемаха по умни ***.

25

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

А това че споменава 1351 загинали не сто го написали.Избирателно цитирате

24

Брей, лошо !

преди 2 години

Щом говорителят на Кремъл признава за огромни руски загуби смятай колко са наистина !

23

Анонимен

преди 2 години

Големи, малки, очаквани, неочаквани всичко това е журналистически баласт и храна за скучаещи ентелегенти.Кремъл си е направил разчетите отдавана и самия факт, че започна тази операция, означава, че няма граница, която да го отклони от поставената цел.А скучаещите счетоводители им броят ракетите танковете и пр. с надежда, че това ще откаже Русия да постига целта си. Няма, а ако съвсем стане нетърпимо, последния гаси лампите. Свят без справедливост кому е нужен.

22

Анонимен

преди 2 години

Свършиха ракетите, танковете. Свършиха лекарствата. Революция в Русия. РазПутин е враг на Русия. Революция.

21

Анонимен

преди 2 години

Оттегли се след като ви се изпари 60 км колона. Що не се оттеглихте преди това? Ей, 45г ни лъгахте населението с такива плоски приказки. Мани, ами има и още ви вярват на глупостите.

20

Анонимен

преди 2 години

Е, няма как укрите да стоят и да ви галят. Укрите са си у дома и ще ви бият наред, докато не си отидете. Натресохте се на пачи яйца, ще се изнизвате като ...........мушкати , както от Афганистан. Да му мислят родителите на войниците - за Сталину, за родину.