387

Класика

преди 2 години

Bluesky, разясни ни групировките ОВ88, Наши и Местные на какво са равни. За един приятел от Санкт Петербург питам.

386

От Вселената

преди 2 години

В потребностите на другарите се явиха странни капризи за резиденции, скъпи западни коли и стоки, взеха да си строят мраморни палати с прислуга и пазванти, наречени Партийни домове. Гаулайтерите живееха като в 1001 нощ, в гигантските кабинети, облицовани с мозайки, дърворезби, кована мед, гоблени и ламперии от славонски дъб имаше и скъпи системи Сони, видеомагнетофони, а в специални орехови кутии слагаха пачки за "безотчетни представителни разходи"

385

Памет

преди 2 години

444, не се притеснявай. На верния съюзник на Хитлер преди да се скарат, Сталин, бяха кръстени Варна и Мусала.

384

Bluesky1

преди 2 години

АЗОВ/ДЕСЕН СЕКТОР/ = европейския ИДИЛ

383

Анонимен

преди 2 години

Продажници, ***!

382

Аноним

преди 2 години

На Хитлер забравиха да кръстят улица

381

Помак

преди 2 години

Няма да дам и една стотинка за бандеровските мафиотскии метреси, дето ги изкарате жални бежанки! Не искам да ги издържа държавата с нашите данъци, когато възрастните ни хора 30 години живеят в мизерия! СРАМ ЗА ГЕРБАВИЯ СОС! СРАМ ЗА ПРОСТО КИРО, БОКО И СЕКТАНТИТЕ ОТ ***! ОТИВАМ ДА СИ ИЗБЪРША ДТО С УКРОФАШИСТКОТО ***!

380

От Вселената

преди 2 години

Другарите имаха потребност на своите празници да видят робите строени в колони да преминават пред трибуните и да изразяват щастието си с мощни възгласи: "Слава, Слава, Слава, Бе Ка ***, Бе Ка ***..." Другарите имаха още по-странна потребност да ни натикат в СССР, обаче на съветските другари им било писнало от наглостта на нашите разбойници и мъдро си правели пас по въпроса за износа на Магданоса. Прекален Комунист и на съветските сатрапи не е драг. По-късно другарите се разпищоляха яката.

379

Анонимен

преди 2 години

Интересно, задължително ли е хората, които се назначават или избират за управляващи у нас, да са ид.и0.ти, или после стават такива?

378

Помак

преди 2 години

А ГЛУПАЦИТЕ ОТ СОС ЗНАЯТ ЛИ, ЧЕ ЗА ХОХОЛИТЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ИМ ГЕРОЙ Е ФАШИСТА И МАСОВ УБИЕЦ СТЕПАН БАНДЕРА! ЧЕСТИТО!

377

От Вселената

преди 2 години

Руското правителство с предателски начин е успяло да издействува ферман от Портата, в който му се допуща да преселва българите в своите омразни пустини, за да може в бъдеще да ни Кръсти на ПраБългари и че сме напридошли от новосъздадения УкроФилстан..... Та то след 100 години Жа са казваме ПраРусУкроПилци...

376

Анонимен

преди 2 години

Площад Степан Бандера кога?

375

е, и

преди 2 години

сега пораснаха ли ви рога? както сте тръгнали ще преименувате някоя пресечка лена бориславова

374

От Вселената

преди 2 години

Стефка Се" Ре" Сутрин Рано - СССР - 1944г СССР - Русия за трети път напада България. !945г. СССР - Русия организира червен терор довел до избиването на десетки ХИЛЯДИ българи. !945г. СССР - Русия отвлича Българския държавен архив. 1946г. - СССР - Руски агенти наложени с оръжие в България решават да отворят "македонски училища", където да учат македонски език!!!???? ...... Княз Александър Батенберг

373

От Вселената

преди 2 години

Абе кви са тия исторически работи бее? Мойте пра, пра, пра дядовци - Българи кат са биле тогава, не е имало Русци. Кат излязох от коремчето на мама и се огледах, навсякъде само РусПаметници, но нямаше Укри.... Сега и Рус и Укри паметници. А дека са паметниците на нашите юнаци? Бях в София и не видех ни един паметник от Първото, Второто и Третото Български Царство... Само има паметници от времето на Стефка Се" Ре" Сутрин Рано - СССР, по площадите със Знаменце!

372

Анонимен

преди 2 години

Дори Русофобите са от части потресени от тези предателски решения и не се радват а гузно мълчат.

371

пасарела

преди 2 години

Най после смелост и независимост ! Браво СОС !!

370

Анонимен

преди 2 години

Изгониха милиони българи за тея 30г. и продължават с предателски решения и дела. Същевременно върви украинизация а целта е налагане на американските интереси.

369

Анонимен

преди 2 години

Падението на един народ - когато един народ тръгне да се самоунищожава - НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ ! Най-напред започва с ОГРОМНО чуждопоклонничество и блюдолизие !!!!!!!!!!!!!!!!!

368

Анонимен

преди 2 години

Днес в София мол се чуваше само Украинска реч. Пълно е с украинци в моловете в София.