14

:(

преди 2 години

Попрестарали сте се с -ЪТ -овете в заглавието. *** неграмотни.

13

Докога

преди 2 години

Сега пък кметовете виновни. Нали промяната е на власт вече втора година? Докога ще се оправдава с Бойко? Вече е смешно! Да запретват ръкави, защото дори здравите улици вече са за ремонт, а те анализират и плануват. Работа никаква. За толкова време можеше да се докажат, че да не искат хората и да чуят за Бойко. Но те вместо това мрънкаха как нищо не ставало. То така да по управляваме и ние. Ще говорим как Бойко забатачил всичко и мандатът ще мине в игри и закачки?

12

Анонимен

преди 2 години

Не знам за пътищата , ама улиците ще са пак същите оф-роуд трасета , докато не се сменят герберските кметове-калинки по места ! Защото всички те сега бойкотират напук на новата власт ! Естествено - опорки с тайната надежда някой да се върне на бял кон ...

11

vlady

преди 2 години

Най-важно е да се следва завета на ген. Луков - да се купува остаряло въоръжение на завишени цени. Закупените от ген. Луков зенитни оръдия се оказват практически безполезни при бомбардировките над София, същото ще стане и с вече остарелите F-16. Очертава се да имаме нови нелетящи тенекии.

10

Една година = 1 нула

преди 2 години

За една година тези и една дупка нв закърпиха. Само анализират и плануват. Пълна трагедия. Междувременно здравите улица се разбиха. А от партията на този министър искаха да пращат човек на Марс и маке с него. Наистина неадекватни хора. Бойко поне беше реалист.

9

Жалка история сме

преди 2 години

Потресът ми дойде в Индонезия когато констатирах, че там също са много по-добри. Защото с Хърватска и дори Македония не може да се сравним. Та, не знам на какво казваме трети свят, но там пътищата са стъкло, сравнени с нашите. Ние сме четвърти или пети свят.

8

перко

преди 2 години

Една година чегъртане и накрая кой ми с . а в гащите?

7

Анонимен

преди 2 години

До Старата ВитиняИменно! Днес превозвачите протестират! Но в медиите не се отразява! Защо ли?

6

Старата Витиня

преди 2 години

Какъв протест?! Завчера ми отне три часа да мина по тираджийската Голгота.

5

Анонимен

преди 2 години

Африканеца Садио Мане футболист прави всички политици наши от 1990г насам на посметище.За 1г за 1 милион долари прави в своя град голяма болница и училище повтарям за 1 милион долара .Корумпирани боклуциииииииии

4

Магистрала Хемус

преди 2 години

е истински ад. Няма здраво място по нея, само един тунел е осветен, другите са на свещи.

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 гербавата медия много новини не отразява

2

Анонимен

преди 2 години

Защо никой не отразява протестта на превозвачите на старата Витиня? Защо никой не се интересува от проблемите на транспотния бранш в лицето на професионалните превозвачи! Мълчите! За старата Витиня се плаща тол, а тя е в окаяно състояние и никой от вас журналистите не отива там да види какво става!!!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Парламента ще реши как да подарим на американците 5 млрд. лева. Другото не е важно.