69

Путинката

преди 2 години

Купувай, купувай народе,,като пусна кинжалите...от 3000 евро става 300евро..то център...Кеша си кеш, стискайте балона се пука...

68

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми на мура. Нищо не купувам. И без това скоро ще има война. Ще си пия ракия и ще гледам сеири.

67

Програмист

преди 2 години

Живейте си в панелките :). Аз мога да си взема какъвто си поискам имот :) Ама вие не можете, защото сте със смешни заплати :)

66

Анонимен

преди 2 години

По добре в злато

65

До 65

преди 2 години

Не можеш и да смяташ! Все едно 10/10 см да правят един квадрат. Хората имат предвид 0.8 квадрата с една средна заплата, тоест около 1800 лв.

64

Купувайте рубли

преди 2 години

Цената им ще расте.

63

До 66

преди 2 години

Къв крив на имоти те гони?

62

До 62

преди 2 години

Яд ли те е, че дера едно ИТ по 800 лв за 60 квадрата?

61

Аритметика за втори

преди 2 години

"Купуваме 80 кв. сантиметра в София с 1 заплата".80кв.сантиметра е правоъгълниче със страни 8 и 10см.

60

Анонимен

преди 2 години

Пук пук балоните и тази година 20 % нагоре!!! Хахаха. Като олиото и краставиците станат по 10 лв кой ше ви продава квадрат под 2000евро бре балации? Щом в Монако е 30000 евро квадрата, то в БГ до 2 години средната цена ще е 3000 евро на квадрат. Чакайте да паднат и апартаментите и олиото, и хляба и краставиците. Кой купил, купил

59

Alex

преди 2 години

Рентиерите сте около половин процент и не пишете в тоя форум :) Дгд :)

58

MR Buch

преди 2 години

то хубаво ги пишете тези измислици, ама като им потрябват догодина на хората парите как ще си ги вземат? търсенот на имоти ще е - 1000%/минус/. Всички ще продават и няма да има купувачи...някой въобща замисля ли се? Аз имам 3 свободни жилища, едно е под наем другите 2 празни. Не ги продавам защото не ми трябват парите. Но много хора в София имат по няколко жилища..може би ще ги продаваме на авганистанци, пакистанци, украйнци и други, ако имат желание и пари да останат точно в София.

57

Рентиер

преди 2 години

Абе верно пролетариата не може да проумее, че има хора, които се чудим какво да си правим парите! Пътуваме нон стоп в чужбина, харчим в луксозни бутици в Париж, Рим и Цюрих, караме луксозни коли и яхти и пак остават много пари. Е защо да не купи някой 7-8 апартамента, да диверсифицира, освен вложенията в ценни метали, акции и ДЦК?!?

56

Тъп По тъп Най тъп

преди 2 години

Паръта си е парЪ а бетонните коптори и кен*ги само кръгъл идио*Т би нарекъл инвестиция. След 20 години смрад и плъхове.

55

Анонимен

преди 2 години

Купуват да има къде да настаняват украинци и после ще им ги национализират.

54

Alex

преди 2 години

Кои сме ние, дето влагаме в имоти? Говоренето в трето лице е нещо *** работа или греша :)

53

Нет Рубля, Нет Газь

преди 2 години

"Евродепутатите: Незабавно пълно ембарго върху вноса на руски нефт, въглища, ядрено гориво и газ" - а в апартамент без Топло беше тежко, но скоро без Ядрено гориво, не само ще е без Ток, ами и на Радиация, защото замяната на Ядреното гориво от Руско, като нищо ще направи от Козлодуй, Нов Чернобил! Така, че купувайте, тъкмо ще имам парички с какво да напусна ЕС, защо като НеУкраински бежанец - нищо не ми е даром по света!!

52

Еди Койси

преди 2 години

И им каза- Внимавайте и се пазете от всякаква алчност, защото живота на човека не се състои в изобилието на имота му. Лука 12-15

51

Анонимен

преди 2 години

нека да купуват, после цените ще паднат

50

истински мъж

преди 2 години

Та,да запитам умниците:Като си купите апартаменти,на кой ще ги продавате или отдавате под наем?На останалата част безпарични българи?И тези апартаменти ще сбират паяжина,и няма кой да ги продадете,за да си възстановите парите.В Б-я има сграден фанд да живеят нормално 35 млн.население.А ние,с тези в чужбина,се оказахме 6.5 млн.И постоянно намалаваме.Безимотните муравелковци, не след много време ще се настаняват във вашитепразни апартаменти.Запомнете ми думите.