109

Абе

преди 2 години

Кви имоти утре сме като украйна ,нали това иска киро затова е сложен ,*** мълчи

108

До 101 и 117

преди 2 години

Айде от мен имаш още един - 19 минус. Ниското качество е производно и от ниските заплати - аз те лъжа че ти плащам ти ме лъжеш че работиш ... Цените са високи от алчността по цялата верига, некачествени материали се влагат и накрая работника взима ниската заплата съответно дава ниско качество.

107

Св

преди 2 години

Това е втора статия в рамките със същите данни в кв.см. за 4-5 месеца, в която брокерите показват, че освен да смятат комисионна и колко да плащат за реклами друго не могат да смятат. Не знам какво точно са целели, като напишат 80 кв.см. с една заплата - да уплашат клиентите ли, че купуват много малко? Или да напишат 0,8 кв.м. с една заплата, или да напишат истинската стойност, а тя е 8000 кв.см. (в един кв. м. има 10000 кв. см (100х100), но сигурно им звучи прекалено много...

106

Анонимен

преди 2 години

До ВуйчоРусия ще загуби в пъти повече - Европа може да мине от газ на други енергоизточници, Русия не може да печели от друго.

105

Анонимен

преди 2 години

цената на материалите може и да расте, но с кризата цената на труда ще пада, както и комисионната на лаапачите брокери! прочетете малко книги!

104

Анонимен

преди 2 години

украйнците които сега са избягали са оставили имоти, къщи, за които са работили цял живот, ако заради една каато митрофанова ви дойде путин, знаете ли колко ще ви струват току чо купените имоти? 0, разрушени, съборени, изгорени. Купувай злато, купувай земеделска земя. другото е прахосване на парите

103

Глупости!

преди 2 години

Пазарът е умрял и с тези статии целите да го събудите :) А продаващит се връзват и вдигат цените. Купуващите обикалят и се смеят на "стоката".

102

Star

преди 2 години

Първо: пари,,на куп'' отдавна няма НИКОЙ. Второ ,,пари ,,на куп'' имаше след 10/10/1989г. и след стартирането на така наречената ,,приватизация'',където народа остана с пръст дълбоко забит в носа,и се случи бумът на строителството.Трето: такива новини можеш да прочетеш единствено в България.Там където са хубавите и сладки имоти по Средиземноморието,цените отдавна са се стабилизирали твърдо.

101

.

преди 2 години

Имоти - да, но само земеделска земя! Инак куоувайте злато или рубли!

100

Вуйчо

преди 2 години

Задачка.45% от количеството газ което Европа внася е от Русия.Русия изнася газ за Европа 84% от цялото количество което изнася изобщо.Кой ще загуби повече?

99

Нострадамус

преди 2 години

С оглед на текущата икономическа обстановка , очаквам доста фалити на строителни фирми. Трябва да си луд или голям шаран , за да купуваш нещо "на зелено" в момента. Лихвите по ипотеките започнаха да растат, до няколко години хората с дългосрочни и скъпи ипотеки няма да могат да ги плащат. Много ще загубят жилищата си. Иде и голяма безработица.

98

Дедо

преди 2 години

Харчете си парите момчета, да не ви ги харчи някой друг, а имотите никой не ги е взел със себе си на оня свят.

97

ФЕД

преди 2 години

Абе вие не следите ли новините - лихвите вече се вдигат , до края на годината и ФЕД , и ЕЦБ ще вдигнат лихвата до 2-3 %, до 3 год. ОЛП може да отиде на 7-8%. Времето на евтините кредити свърши

96

Анонимен

преди 2 години

200 хил за, един клозет ай стига бе

95

До 102

преди 2 години

Цените са най-малкото безбожно високи, защото за тях не получаваш нищо освен малко бетон, няколко тухли и мазилка.... Никаква качествена и полезна инфраструктура, никаква уреденост на каквото и да било, НИЩО... София е превърната в едно гето дето всеки е нацвъкал някакъв бетон без грам мисъл за каквото и да било... Затова и не сравнявай с чужбина... А, че заплатите са ниски, никой не спори... Затова и купувачите са предимно такива, които плащат кеш я от бюджета на държавата, я от еврофондове..

94

Хо

преди 2 години

Платена статия. Аз имам бая К евро и чакам лихвените проценти да станат 6-8 % до 2-3 год. Предпочитам да имам кинти в джоба и да ми е свободно около врата. Това пари в имоти е умряла работа. Аз лично в България качествено строителство не съм видял. Кафява ПВЦ дограма и еталбонд се води луксозно строителство - смях.

93

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля,че 100 000 или 200 000 вкарани в производство, фирма в областта на услугите, иновации, зеленчукопроизводство и т.н. са по полезна инвестиция от това да купя една кутийка

92

Въпрос?

преди 2 години

Продължава ли сеге Промяната и струва ли си въобще експериментът наречен младите и успели българи на Запад?

91

Столичанин в повече

преди 2 години

В блока в родният ми град, 30 процента от апартаментите са празни, а други тридесет се обитават от самотни стари хора. Слушайте гладните брокери и ненаситните инвеститори/строители и си купувайте кутийки на тройно завишена цена.

90

Анонимен

преди 2 години

Имот се купува, когато на улицата пред него тече кръв. Дайте някой сайт за цените в Мариопул.