39

Анонимен

преди 2 години

Помнете ми думата, сега ще купуват от Турция. Смях голям.

38

престаряла новина

преди 2 години

Развила е плесени и глупости.

37

До 39

преди 2 години

Мушмурок тогава 2%от световното население са имали автомобили , нямало е АЕЦ , София не се е отоплявала от газ ,както и Европейските столици !

36

Анонимен

преди 2 години

За ЕС е жизненоважно да си осигури алтернативни източници, ако не иска в бъдеще да се окаже в положението на мечка с халка на носа, подръпвана от руснаците. Съюзът е в сегашното си положение заради алчността и недалновидността на своите политици. Трябва да се разработят нови находища (възможност за добив има и БГ); да се направят терминали за втечнен газ и свържат с мрежата. Тогава може да се върне към доставки от Русия без да е на колене пред нея, но и цената ще е различна.

35

pronto

преди 2 години

"ще се откаже ли Европа от руския петрол?" - може да се откаже, но на огромна цена. В крайна сметка така ще навреди на себе си повече, отколкото на Русия. А пък ако ще се отказва и от газа - направо да си поръча некролог+ковчег.

34

...

преди 2 години

Ми европа има много повече залежи на газ отколкото отколкото са открити сега! Петрол също има но е труден за добив, но го има де! Отделно, че петрол може да се купува не само от русия! Та така!

33

Мда

преди 2 години

САЩ се отказват от руски нефт, ама друг път!Що пишете глупости, прочетете малко американските икономически източници..А не да слушате слугите тук..

32

Анонимен

преди 2 години

Хехе Днеса, имената на журналистите си ли цензурирахме вече? Толкова ли ги псуват тука?

31

Анонимен

преди 2 години

Русия въведе златен стандарт за руската рубла! А те злато имат.

30

Анонимен

преди 2 години

ЕС извършва геноцид срещу най-бедната страна България ! Управляват ни хора , на които не им пука за нас ,вън от ЕС и НАТО

29

Анонимен

преди 2 години

Европа, е прогнил проект. По-тоталитарен и от комунизма.

28

Анонимен

преди 2 години

Щото Странджата е смелчага, ама само зад клавиатурата, като не знае от коя страна стреля пушката и като свирене първия снаряд и няма да има кой да му пере г- а,щите, и да му събира ако, то.

27

Мда

преди 2 години

Хитрата сврака, с двата крака... Статията ярко показва .... как ни работят от българският ни картел!Непрекъснато ни мрънкат по телевизорите разни "специалисти" как поскъпвал соорт Брент. Да, ама Лукоил преработва Уралс и никога няма да преработва Брент. В момента Уралс е наполовина на цената на Брент, т. е. около 75-80 долара на барел. Това да сте го чули някъде?!А да сте го видели по бензиностанциите - няма и да видите, щото местните мошен.ици съдират по 5 кожи от населението, докато реват...

26

Бай Гроздан

преди 2 години

МИР или не?Изборът е на политиците,слуги на народа.

25

Анонимен

преди 2 години

САЩ се отказа напълно от всякакви руски горива. И Европа може и ще.

24

Анонимен

преди 2 години

Тази статия нещо не ми се връзва. Вчера Американците казаха, че откаже ли се Европа от Руския петрол цената му ще скочи до небесата и света да влезне в криза невиждана до сега е много голяма. Сега *** ми твърди, че нема проблеми. На кого да вярвам?

23

Анонимен

преди 2 години

Еми Западна Европа кара без руски петрол и газ 50 години, издържаха даже се възродиха и събориха СССР :)))) Тъй че тази путиновидна опорка не важи :)))

22

Анонимен

преди 2 години

Като гледам колко животни в човешки тела има около нас, просто се потрисам! Само консуматори, без човешка същност!

21

Анонимен

преди 2 години

Обвързването на руската рубла със златото променя доста нещата. Най-малкото златото при този курс на рублата спрямо златото означава, че една тройунция злато вече не струва 1920 долара, а 1600 долара.

20

Анонимен

преди 2 години

Странджа, що не ходиш брат, доброволец в Украйна с Паситу. Ето, държавата праща, каски и бронежилетки, ще сте защитени.