99

Анонимен

преди 2 години

НЕ ЗНАМ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ЛИ ЕВРОПА ОТ РУСКИЯТ НЕФТ И ГАЗ, НО YAHOO NEWS и CBSNEWS СЪОБЩАВАТ, ЧЕ В САЩ РАСТАТ КРАЖБИТЕ НА ГОРИВО ОТ БЕНЗИНОСТАНЦИИ и ОТ ИЗТОЧВАНЕ НА РЕЗЕРВОАРИТЕ НА ПАРКИРАНИ АВТОМОБИЛИ. САМИ СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ. А ОПЕК СА В ПРАВОТО СИ ДА РЪПНАТ МАЗНИНКА ОТ СИТУАЦИЯТА, НАЛИ ЗНАЕТЕ ЦЕНИТЕ РЕГУЛИРАТ ПАЗАРА = ПО-МАЛКО ПРЕДЛАГАНЕ, ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ И СЪОТВЕТНО ПО-ВИСОКИ ПРИХОДИ И ПЕЧАЛБИ,А КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ПЛАТИ ДА ПОЛЗВА ХОЛАНДСКИЯТ ПРИМЕР С ВЯТЪРНИ МЕЛНИЦИ И ВЕЛОСИПЕДИ!!!

98

До 52

преди 2 години

Ми как да ти кажа явно не си от умните затова ще гледам да ти обясня така, че да ме разбереш! Значи първо мога да ти кажа, че газът не расте по дърветата! Надявам се това го знаеш! Не за друго ми да не си мислиш разни неща! Инак европа има газ в средиземно море! Има газ в северния ледовит океан! Има газ в атлантическия океан! Дори сега ги има тез залежи изучени са просто не са разработени! Но има и залежи дето не са проучвани извъобще! Така, че въпросът ти къде го има е глупав ама ко да праиш!

97

Анонимен

преди 2 години

не ми пишете кой изнася идва и кой ще ни внася петрол. пишете колко ще струва.все ми е тая, каква е Русия, ако бензина ми е 1,60 лв и въобще не ми пука за Украйна, Полша, САЩ, Индия и Китай.Което е изгодно за бългаина - то е правилно. другото е скапана политика!Точка.

96

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик, мани, мани ще докараш инфаркт на мурзилажа тук. Сега за да си оправдаят копейките, ще трябва да постнат поне 200 коментара за това как света ще загине, ако не продължат да купуват от Блатната бензиностанция. А и за това как 1 рупла струва вече 100 долара-еееее това е само по курса на Блатото, ама нищо. За крепостните има само на черно по 1000 за долар :)

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, айде поредния тъпу99нгер на заплата. От 08,03,2022г. Байдън подписа указ за забрана на внос на рушки нефт. Бягай да питаш лай99новоза Мутрафонова за друга по-реалистична опорка.

94

niki

преди 2 години

предлагам пълно отказване от вси4ко руско газ нефт и вссякакви суровини така благосъстоянието на народа се пока4ва с европеиски пенсии и заплати да забраним буквата Р и П в азбуката !!!!!

93

анонимен

преди 2 години

Явно има някаква чавка , която се върти около европейските ръководители и им изпива мозъка.

92

Миролюб Бенатов

преди 2 години

Време е да се освободим от руското енергийно робство и да махнем Газпром и Лукойл веднъж и завинаги от България !

91

Анонимен

преди 2 години

А, що да не се откаже и да купи американски на тройни цени? Нищо, че американският е всъщност също руски внос. Но САЩ си внасят и в момента. Какво им пречи да препродават? А верните кучета - ЕС, ще седят гладни, на студено и ще ходят пеша, както им препоръча преди време една ***.

90

Анонимен

преди 2 години

Това безумие е война не срещу диктатора Путин,а срещу всеки един еврогражданин,срещу 500 млн души.

89

Анонимен

преди 2 години

Е може, що да не може? Нали това е целта, да се откажем от руския и да започнем купуваме от САЩ

88

Европчо

преди 2 години

Няма представа какво ще се случи, само виждам как рублата се покачва, и днес вече долара е под 80 рубли. Иначе, пишете си колкото си искате глупости как ЕС ще се откаже от това и онова. Никой не може да ти даде това което аз мога да ти обещая. Ще се откаже ЕС от нефта, от газа, от металите, от храните, от всякакви суровини от Русия, да, да ама не, казваше Петко Бочаров! Проблемът е не в това какво казва ЕС, а какво не казва! Проблемът е, че ЕС ще го разпорят от три страни. Руснаците забавиха военната операция в Украйна, защото така ще въртят на шиш ес-то, докато се свари като жабата, само глед

87

Анонимен

преди 2 години

Ако можеше, досега да са го направили, ама явно не може. Или в най-добрия случай, ще е трудно и скъпо.

86

ПЕТРОЛ И БЕНЗИН ИМА

преди 2 години

... ПАРИ НЕМА... Това е проблема!!!!

85

Ами, правилно...

преди 2 години

ЛИБИЙСКИЯ И АРАБСКИЯ СА ДАЛЕЧ ПО-ДОБРИ И БЕЗ СЯРА И НЕ ЗМЪРСЯВАТ ВЪЗДУХА!!!

84

Анонимен

преди 2 години

До Боби- не се занимавай, само като им видиш никовете и **** агресия, вече можеш да си направиш извод, че мисловните процеси изцяло отсъстват и въобще, че нивото е много примитивно. Да обясняваш от позиция на здрав разум, причинно-следствени връзки е обречена кауза. Освен когато не тролят за пари, всичките им мнения са базирани на първични и небалансирани емоции.

83

Анонимен

преди 2 години

САЩ задължават всички да блокират Русия и да не купуват суровините, а те са вдигнали количестват на петрол купени от Русия за последния месец ? Защо света трябва да агонизира,а америка да му препродава именно този руски петрол на двойни цени? Време е Европа да си защити интереса. Или никой няма да купува или всеки индивидуално да си налага санкции в зависимост от интереса. Все пак старото правило в политиката е: Няма вечни приятелства, а има вечни интереси.

82

Евродемократично ми

преди 2 години

да зареждам дизел по 3,10 и метан по 3,50....Искам още...

81

Анонимен

преди 2 години

Трябва на секундата да ви спрат и петролното и газово кранче. За седмица във всички европейски столици ще има гилотинирани и об есени мало умни бюрократи..... заради един украински циркаджия, който разруши страната си ще страдаме сега всички нормални граждани....щото нали не си мислите, че поскъпването на живота ще засегне мазните бюрократи. Не, ние обикновените ще платим сметката....

80

Анонимен

преди 2 години

Може разбира се !!! Само че джендърите еврочиновници яко се гушат с подкупи от роZZия.петрол и газ има не само там.