55

няма справедливост

преди 2 години

Няма справедливост и това е, трябва и на двете страни да се изпраща оръжие, не само на украйна, вижда се че рашките издишат, е как ще се самоизбиват тогава

54

Вече става ясно че

преди 2 години

Русия няма да се предаде без бой !

53

Даскал Кольо

преди 2 години

Защо нашите медии дават едностранна и половинчата информация? Русия струпва войски в източната част и въпрос на време е да предприеме мащабно настъпление за овладяване на Донецка и Луганска област в административните им граници. След това ще разположи руски ракетни части по границата и това ще е края на както искате така го наричайте "военна операция" или "война". До 09.05 всичко ще е свършило за ужас на САЩ и Западните им съюзници.

52

АнонименС

преди 2 години

Скоро ще гледаме как малкото зелено жуже клати голямото червено жуже на червения площад на 9 май!

51

Ванга 2

преди 2 години

Скоро в Донбас ще видиме пълната мощ на руската армия.

50

xoxo

преди 2 години

В ютюб има вече няколко видеота от Гърция-украинци от гръцки произход,които са успели да избягат най-накрая от Мариупол.Вижте тези хора какво казват,кой ги е държал насила в града и е отстрелвал зелените коридори.Тук яко са изкукали някои,вече и имената на улици ще сменят-какви герои,неонацистките Азов,които държат цивилните като жив щит?

49

xoxo

преди 2 години

# 55 Едно и също друг път..Цените едва започнаха да се качват в Европа,почакай малко и ще си гворим пак зимата.Колкото до САЩ,нека видим какво ще се случи на следващите избори.Ако не махнат Байдън преждевременно.

48

Анонимен

преди 2 години

До Мерзанов айде стига глупости, едно и също за ЕС и САЩ, все се опитват да прецакат обикновените хора и тн глупости. Обикновените хора (каквото и да значи това) живеят много по-добре в ЕС и САЩ отколкото в Русия. Голяма част от обикновените и най-вече от необикновените хора в Русия, отдавна са предпочели да живеят в гадния ЕС вместо у тях си. Така, че стига с глупостите Мерзанов. Путин реши да промени реда, и го промени. Така че, свиквай.

47

сателет БГ

преди 2 години

Ампутираните мозъци на русофилите с имплантиран *** още не вярват че от космоса може да се снима и документира истината.

46

Анонимен

преди 2 години

Дъщерите и останалите му деца още ли се укриват в Швейцария? Що не се приберат в Русия?

45

Мерзанов

преди 2 години

САЩ и ЕС умишлено съсипват икономиката на Европа, и ако на "лидерите" в Брюксел им е все тая, защото те си лапат милионите, то именно обикновените хора го отнасят най-много. Аз не искам да плащам цената за войната. Не искам тя да се удължава и страданията на украинския народ да продължават до безкрай, само и само за да кажат в Европа - победихме Русия. Искам на това да се сложи край - това е най-добре за всички. Удължаването на войната и санкциите за Европа НЕ помагат.

44

xoxo

преди 2 години

Буча си е чиста инсценировка,разхвърляли са трупове по улицата за репортажа.В ютюб има видео на украинската полиция от влизането им в Буча и няма такива трупове по улиците.Имаше един в кола.Ако руснаците искаха да убиват цивилни,щяха да избомбят градовете до основи и да не си играят на обсади.

43

Хохохоооо...

преди 2 години

НЯМА НАЧИН---КРИМ ЩЕ Е УКРАИНСКИ! СИБИР ЩЕ ГО ОСВОБОДИ.....ХАХАХААА.....

42

ПРИ ДОНБАС...

преди 2 години

И... Луганск, идва краят на Руската инвазия в Украйна----СЛЕДВА ВРЪЩАНЕТО И НА КРИМ.

41

Анонимен

преди 2 години

В Донбас има 40 000 добре подготвена украинска армия.Очаква се голям сблъсък с руснаците в най скоро време.Украинците нямат шанс.

40

До 31

преди 2 години

И ленчето кремтодорова ли?

39

Zlata

преди 2 години

В мрежата има информация, че генерал-лейтенант Роджър л.Клотие е заловен в Мариупол. През 2020 г.той пое командването на НАТО за съюзническите сухопътни сили.Сухопътното командване на съюзниците (LANDCOM) е Постоянният щаб на Сухопътните войски на НАТО. Командирът на LANDCOM е главният съветник на Алианса за сухопътна война. Под ръководството на Върховния главнокомандващ на ОВС на НАТО в Европа той осигурява работата на щаба, отговарящ за провеждането на наземни операции. Базиран в Ширинир (Бука), Измир в Турция

38

Аз пък

преди 2 години

Не се страхувам, даже ми е кеф."Експерти се страхуват, че тъй като руската офанзива настъпва от север, изток и юг, сегашните войски в Донбас може да бъдат обкръжени и ликвидирани, предава ВВС."Айде бе, приключвайте я тая операция, че идва новия КОВИД! ПЛАНдемия, другарки и другари, лейди и джентълмени!

37

Анти Тяло

преди 2 години

Защо във всички сайтове виждаме само украински войници? Къде са Руснаците...или то няма нужда от руска армия за да има жертви...

36

Въпрос с повишена...

преди 2 години

трудност - Защо правителството на Украйна не призова и организира евакуацията на мирното население, когато Руснаците обявиха готовност за зелени коридори? Защо не призова украинските граждани да освободят бойното поле още в ден първи, а чака до 40 и някой си ден? Какви ги върши украинското правителство? Лови мними диверсанти в Киев, забранява опозиционни партии и телевизии... хората ***, а Зеленски си прави селфита, яко филмиран в ролята си на президент в "демократична" държава. Същински герой!