57

Анонимен

преди 2 години

ЕС скоро ще го докара до просешка тояга и тогава либеррастите ще бъдат преследвани и дискриминирани!

56

Анонимен

преди 2 години

Санкциите са кражба. Тези също са крадци.

55

Анонимен

преди 2 години

Защо дъщерите му живеят в "загнилия либерастки" Запад? Защо са милиардери? Милиардерите не са ли капиталисти? Тези жени как са направили милиардите си? С иновации - друг път. Погледнете икономическото развитие на Русия в последните 20 години, т.е. управлението на Путин - тотален срив. Да разполагаш с толкова много земя, с толкова много ресурси - буквално те са си самодостатъчни, а икономиката да е като на страна от Третия свят, т.е. да развива единствено добивната промишленост. Е това е талант!

54

те бедничките

преди 2 години

естествено са жертвани и изпратени от великия вожд чебурашка да се мъчат в пъкала на запад, не са заслужили да се радват на източния рай. Та той тате ги е наказал вече , оставете дечицата на мира

53

УСА

преди 2 години

С УСА и ЕС - напред! Със Със СССР и Русия - назад.

52

Анонимен

преди 2 години

Сега пък дъщерите на Путин им виновни! Доколкото знам, те изобщо не се занимават с политика и никога не са се занимавали. Даже нямат телевизионни изяви. Абсолютно скромни и никога не са се замесвали в скандали и тъмни бизнеси. Нещо, което не може да се каже за сина на Байдън. Какво велико безсилие демонстрират вече любимите нам американци, които ние слушаме като че Господ ни говори лично.

51

Анонимен

преди 2 години

До Ти да видиш.. САЩ са ДОРАЗРАБОТИЛИ ядреното оръжие. Ще се учудиш кога е била последната ядрена война.

50

ЕС

преди 2 години

Обикновен фашизъм

49

СВОЙ

преди 2 години

Русия са се подготвили за Всякакви санкции.За Европа санкциите са пагубни.Ние нямаме енергоресурси,нямаме достатъчно производство на пшеница,нямаме достатъчно природни залежи с които да си подсигурим икономиката.Относно България има ,но ги използват транснационлани корпурации срещу жълти стотинки коцесия.Та една от целите на САЩ е недопускане на икономичски съюз между Русия и Европа.С тази предизвикана от тях война(защото те въоръжаваха Украйна с еднацел,война срещу Русия и скоро,щяха да дадат я

48

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !!!!!

47

Анонимен

преди 2 години

Аз доколкото си спомням самолета го свалиха украинците. А и те са с традиции в свалянето на пътнически самолети...

46

Анонимен

преди 2 години

Днес, да не сте станали вестник на *** ? Първо не загинаха няколко, а стотици хора, второ не се предполагаше , а беше ясно , че самолета го свалиха руснаците. Точно затова говориха същите глупости като сега , че холандците нарочно са напълнили самолета с трупове още на летщето. .. не стига , че не помните руската окупация, сега и 2014 почна да ви се губи..

45

Чекист

преди 2 години

Връщането на който и да е руснак в Блатная е равносилно на смъртно наказание.

44

Star

преди 2 години

Най-голямата мъка която може да изживее една ,,издънка'' пръкнала се от чреслото на руски политик или руски олигарх,е да бъде изпратена обратно в ,,матушката''.Това е по-лошо за тях и от това да им вземат западните банки всичко до стотинка.На Путин щерките като чуят за Русия,и ще дадат мило и драго за лицева операция и черна пигментация на кожата.Голям срам и позор е да те набедят за руснак в чужбина.

43

Анонимен

преди 2 години

САЩ и ЕС, като какви налагат санкции. Украйна и Русия не с в ЕС, а САЩ откъде изникват не е ясно. Омръзна ми това нагло поведение. Всеки да си помисли как утре и на него ще му отнемат всичко под някакъв предлог. Всеки се е вторачил в Путин и изпуска по страшното, което ще изпита той. Цените вървят яко нагоре и няма да спрат. САЩ искат господство над света със всякакви подли номера.

42

Щерката на Путкинн

преди 2 години

Кажете пичове, как се пали огън на - 40 в Камчатка? Малко полъхва тука.

41

Гаварит Вызражданье

преди 2 години

Вызражданье: Световните информационни агенции са *** на ФАЩ. Митрофанова е български национален герой, Левски не е. Земята е плоска. Война няма- това е инсинуация. Буча е операция на извънземните антифашисти с безкористната помощ на Путин. След победата той ще отстъпи световната власт на истинския победител, героя от фронта Кастадин Капейкин. Всички сме с по три виШи. Ще бием Киро, докато отстъпи властта на Костя, защото това е великата ни цел. Былгария щом не дава властта на нас, долу БГ

40

Анонимен

преди 2 години

И пак са сложили снимка, нямаща нищо, ама нищо общо с написаното. Прилича на семейна, но не е, от награждаване в Кремъл е на многодетни родители. Ако някой е решил, че е щерката на Путин със зетя и внуците, е, не е.

39

Анонимен

преди 2 години

Руските кремълски мафиоти толкова са се омазали че собствения им народ ги ненавижда вече. Хората предпочитат да си вземат господар отвън вместо да ги търпят тези.

38

Анонимен

преди 2 години

Ядрените оръжия са единствената причина Нато да не изстине Русия. Ти сериозно ли, байчо. Нато нямали ресурс. Май си препил с водка Ахелой. Нато имат цели 20 пъти по-голям бюджет.