28

Анонимен

преди 2 години

До Влади 24 . Влади - в грешка си ! Какви въздушни битки , какви чудесии ? Тук вече се играе с ракети , дронове и прочие. Каква въздушна битка може да има, когато ти ударят летището и не можеш даже да излетиш ?

27

КЪМ 24 ВЛАДИ

преди 2 години

И АЗ МИСЛЯ ТАКА. ДА КУПИМ ТУРСКИ ДРОНОВЕ. НИЕ ПЪРВИТЕ ПЛАТЕНИ САМОЛЕТИ ОЩЕ НЕ СМЕ ВИДЕЛИ, ЗАЩО НИ Е ДА КУПУВАМЕ ВТОРИ? КОЙ ВСЪЩНОСТ Е ИСКАЛ ОТ САЩ НОВИ САМОЛЕТИ, ЧЕ ВЗЕЛИ РЕШЕНИЕ ДА НИ ПРОДАДАТ? ДАЛИ КИРЕТО СИ Е ПРЕВИШИЛ ПРАВАТА?

26

Анонимен

преди 2 години

САЩ НИ ПРЕЦАКАХА С ПЪРВАТА СДЕЛКА А ИСКАТ ВТОРА. КОГАТО ИЗПРАТЯТ В СРОК ПЪРВИТЕ САМОЛЕТИ, ТОГАВА СКЛЮЧВАЙТЕ ВТОРА СДЕЛКА. КОЙТО ГО НАПРАВИ СЕГА Е ПРЕДАТЕЛ. САЩ СА Н А Г Л И И П О Д Л И

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17.......Щом ние, дето ги плащаме не можем да видим какво сме купили, какво остава за другите. АбЦелютно невидими, верно! Дано не се наложи да доплащаме.

24

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че в момента САЩ ще ни дадат изтребители Ф-16 дори и да откажем да ги купим, защото при създалата се обстановка на краварите им трябва пушечно месо, което да изяде руското олово. Така че на нас сега от наша-национално отговорна и неутрална гледна точка не ни трябват тези Ф-16. Колкото по-жалки изглеждаме във военно отношение, толкова по-малка е вероятността да ни вкарат сериозно в конфликт с Русия. Всъщност, ние по принцип сме си жалки... за съжаление!

23

БАИ ШИЛЕ

преди 2 години

ПАРИ НА ВЯТЪРА

22

Анонимен

преди 2 години

Ако някой реши да ни напада и 30 самолета да имаме ще го ядем. Пари на вятъра са това..

21

П.К.

преди 2 години

За какво се произвеждат тези изтребители? За какво се продават и за какво се купуват? За какво се използват? Моля, тези които ги произвеждат и тези, които ги купуват да дадат на нас, простите граждани, подробни разяснения. Може и чрез пресконференция.

20

Влади

преди 2 години

Всичко зависи от вида заплаха и еветуалния противник. Ф16 са смъртоносни за руски самолети във въздушни битки. Не спорете, просто четете , ако можете, де. От друга страна, арменците хвърлиха много пари за модерни (руски Су 30) изтребители, а пък Азербайджан купиха турски дронове"Байрактар", с които смазаха силите на арменците в Нагорни Карабах . Изтребителите са скъпа играчка, дроновете са по-евтини и модерни.

19

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия самолети,кво ще правим с тях,на тази малка територия всеки ще ги открие и унищожи,да купуваме ракети,като толкова искаме да се пазим.и дронове.Защо са ни тези скъпи и трудни за поддръжка оръжия.За да ги обслужваме ще харчим за половин армия пари,оборудване и персонал,а се свалят с ръчно изстрелвани ракети за няколко хиляди долара.Тъпо,скъпо и неефективно.

18

Сомунист

преди 2 години

ааа 2027 Ф16 ще е за музея, директно!

17

Сталин

преди 2 години

Мислех, че демокрацията е власт на народа, но другарят Рузвелт ме увери, че демокрацията е власт на американския народ.

16

gfyfj

преди 2 години

Ками, пише се "изтребител".

15

Анонимен

преди 2 години

Абе тия от парламента кьорави ли са, не виждат ли каква е съвременната война ? Самолетите вече не играят такава роля, като преди ! Като ти ударят авио-базите и летищата с ракети , тогава самолетите стават като украинските - купчина метал.

14

Спец

преди 2 години

Управляваща коалиция ОРЩ (орел, рак и щука). Какво може да се обърка?Изчъгъртаха, ама не корупцията, а на хората стомасите.

13

Анонимен

преди 2 години

България купи от САЩ най-новите и модерни невидими самолети!! Затова и са толкова скъпи, защото никой неможе да ги види.

12

Анонимен

преди 2 години

Какво ще направим с 8 а дори и с 16 самолета. За една седмица Руснаците свалиха 10 пъти по 16 и над 200 броя безпилотни. Тази бройка ще ни помогне само ако водим война срещу Македония и пак не е сигурно защото не им знаем ПВО-то на кво дередже е. По добре да купил селскостопански и пожарни самолети за тези пари иначе си е чиста загуба.

11

Анонимен

преди 2 години

Нашите са следващо поколение невидимки.

10

Анонимен

преди 2 години

До просешка тояга искат да ни докарат!!!Ама някой да не изяде тоягите:)))

9

Всичко хубаво

преди 2 години

Ама те не ни ли трябваха сега?