40

Анонимен

преди 2 години

Какво са виновни дъщерите на Путин? Фашисткия режим на тоалетната чиния в Белия Дом се вихри с пълна сила. Америка не е била никога толкова ФАШИСТКА колкото с тази отчаяномалоумна гнида на власт. Вижте тази ЖАЛКА оттреппка как се лута изоставена, объркана и низвергната, youtu be/QGRxVITBGOA

39

SS

преди 2 години

Да попитам ? С какво дъщерите на Путин са виновни за действията на баща им ? По същата логика децата на комунистите трябва да отговарят за действията им !

38

Нищо ново

преди 2 години

До До дядо иван: И за теб се отнася същото. Мисли, и тогава пиши.

37

До дядо Иван

преди 2 години

Най-голямата ти грешка е, че си мислиш, че само пРосия има ресурси и за това само това повтаряте като папагали. Да имат ресурси, но не са единствените. САЩ, Канада и Австралия заедно имат 2 пъти повече ресурси. А и ако ресурсите бяха чак от такова значение, руснаците нямаше да живеят 5 пъти по зле от Япония, Корея и Германия, държави които почти нямат ресурси.

36

До дядо иван

преди 2 години

Не се излагай, моля те. Ставаш за смях.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен До сега това не и се е случвало. За разлика от теб, специалистите мислят различно. Т.е. опитват се да оцелеят в момента, а не да унищожат Русия. Последното е невъзможно практически. виж географията и се замисли, ако има нещо което да ти позволява да го правиш. Т.е. знания и разум. Тук няма място за никакви емоции. Товарищ

34

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 38: 82.00 рубли за долар преди малко. Напиши в Google " Курс рубла долар" - излизат в реално време.

33

дядо Иван

преди 2 години

До Анимен Рублата няма никакво значение. Важни са суровините. парите са развменно средство. Учи икономика не финанси. Това че САЩ превърнаха долара в търговска марка нищо не значи. Германия има период в който вместо тапети са използвали марки. Учи история и икономика. Не се надявай да се случи нещо специално от тези санкции. Или се пробвай да ядеш долари и евро. Който владее суровините и производството на храна и енергия - той е господар на света. Останалото е дрън дрън.

32

Анонимен

преди 2 години

350 руб за долар беше преди 2 седмици. Сега е над 1000 за долар.

31

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 35: Нещо се опитваш да сменяш темата. Кой е казал, че всички трябва да купуват от Московската борса. Всеки търси да купи най-евтино. Търговията с валута е като всяка друга. Пазарът определя цената. Но рублата все пак поскъпна през последните дни.

30

САЩ са

преди 2 години

Обикновен фашизъм....

29

До 33

преди 2 години

От 71 година нито една валута няма златно покритие. Измервател на силата на валутата е икономиката. Учи, моето момиче, че ставаш за смях.

28

Анонимен

преди 2 години

До Пак по опорката? На коя борса по света се търгуват рубли по измисления курс на Набиулина? Просто няма такава борса, колкото и да говориш за опорки, разпространителят на опорки си ти самият.

27

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 27: А то панимаеш ли? Реалният курс е на борсите. При търговия с валута се следят курсовете на няколко международни банки. Това, което се прави в обменните бюра е за вътрешна употреба. Който тръгне да купува газ с рубли (и на Булгаргаз ще му се наложи скоро) ще го научи това най-добре.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 Рублата е на същото ниво, но само на таблото на централната Банка на Русия. На черно 1 долар се продава за 350 рубли, на бяло никой няма право да купува долари.

25

рублата 2 стотинки

преди 2 години

Рублата пак е 2 стотинки. Беше 1,5... Голяма работа няма що.

24

Анонимен

преди 2 години

Тя Русия подготвя голяма атака ама няма хора за тая голяма атака. Докато ги събере и поне малко да ги обучи ще минат минимум 60-90 дни, а до тогава Русия ще капитулира.

23

Анонимен

преди 2 години

Да ама борсата превалутира фиктивно и няма свободен пазар, за да има реален курс. Панимаеш ли финанси??

22

ПорЦелан

преди 2 години

В Мариупол има десетки офицери от НАТО. Засега са се събрали в района на пристанището и чакат Искандер, ТОС, Град или хеликоптер - каквото долети първо. Макрон и Ердоган искаха стръвно да евакуират "цивилни" с кораби, но не им се отвори парашута.

21

Анонимен

преди 2 години

В момента в Русия и да искаш не може да си намериш долари и Евро. *** ги забрани тея валути и заковаха дъното. Затова и рублата не мърда, тя е умряла и не може да мръдне.