60

Анонимен

преди 2 години

Хахааа все едно на Мен САЩ да ми наложат санкций дали да ми бъде във Десен или във Ляв крачол ...качвам им санкциите на Самолета си да Не одит пеш !

59

Анонимен

преди 2 години

Дъщерите му са милиардери. Ах, комунисти, които се борят с богатите, със способните, с капиталистите, с успелите! Пак комунизъм и репресии върху елита на нацията. Къде са българските демократи и антикомунисти да защитят дъщерите на Путин? Какво са виновни децата заради родителите? Мартин Димитров, Иван Костов, Стефан Софиянски, Боко да ги защитят пред САЩ. САЩ са комунисти и се борят с руския капитализъм и империализъм.

58

Анонимен

преди 2 години

И каде са дъщерите на Путин? В момента са в Русия! Какво пишете лъжливи статий.

57

Анонимен

преди 2 години

Баси тъ, пата статия. Кой иска да живее в сащ? Там е супер да си просяк, ако бачкаш няма смисъл. Ако нямах никакво достойнство щях да остана и да просв по светофарите и да изкарвам 150 $, същото да работя за поляци, които те изтискват. Квартитата е от 1500 $ нагоре. Абе нямам думи. Ако някой е бил нека каже своите изживешици.

56

Анонимен

преди 2 години

Репресират децата заради вината на родителите, репресират елита на нацията, репресират богатите, репресират капиталистите. Няма ли демократи в България да защитят хората от репресиите срещу елита на нацията? Къде се крият Боко, Костов, Мартин Димитров, да протестират срещу репресиите без съд и присъда? Посяга се на свободата, собствеността.

55

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Почему дочери находится НЕ в любимая, красивая и самая лучшая в мире - Рассия, а в капиталистический West.

54

Анонимен

преди 2 години

С Расийка е свършено. Набивайте минуси, миризливи путинофилчета. Мухахаха

53

До Соломон Паси

преди 2 години

Съвсем сериозно, някъде в началото на санкциите срещу Русия писаха в BBC, че собственичка на английски пъб била забранила посещението на Путин в заведението си и казала, че ако все пак той се осмели да влезе да пие бира, клиентите й щели да го пребият! :)))

52

СОЛОМОН ПАСИ

преди 2 години

И аз налагам санкции на Путин като му блокирам достъпа до моя дом ,освен това ако го видя в квартала ще извикам полиция . Надявам се след тези тежки санкции Руския народ му спретне преврат !

51

Анонимен

преди 2 години

Газ яде ли се? Вече едва 20% от рашите изкарват месеца без да гладуват. Вече там никой не спестява. Всеки обръща в Евро.

50

До 17 Анонимен

преди 2 години

Стана така, че ще плащаме в рубли газта... Почвам да се сещам за онзи виц където замразили Бат Арни и го отмразили и кафето му струвало една рубла.. Само простодието на просто Киро не разбира, че България вече замина като държава

49

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Те наложиха и ембарго на Руските горива които така или иначе никога не са се внасяли в САЩ. Блокираха сметките на Путин , Лавров и приближени които така или иначе не са имали сметки и имоти в САЩ. Сега налагат санкции на някакви момичета които едвали са стъпвали в САЩ през живота си. Общо взето кучетата си лаят кервана си върви а глу.паците се бият в гърдите уж колко мощна и силна е САЩ

48

Анонимен

преди 2 години

Аз пък искам санкции за жертвите в Сърбия. Не може тези да се вихрят в цял свят безнаказано.

47

toti

преди 2 години

ООННАТОСАЩ и ЕС са едни мишоци и нищо друго !!! повече от месец се гушат като премръзнали и не знаят какво да правят и това тъка и за войните в сирия,авганистан,беднотията в африка и каде ли!!!милиарди се дават за оръжия,но не и за спасение на човечството!!срамот ние хората да събираме хоманитарна помощ за украйна ,а да гледаме от страни как разстрелват беззащитни хора!!!

46

.

преди 2 години

Заглавието едно, статията и клипчето към нея пък за минерлана вода ....

45

Анонимен

преди 2 години

Тия ще се изядат от яд че руснака не им играе по свирката. И кучетата и котките санкционирайте вашта джендърска ..

44

Вход

преди 2 години

"В момента Буча е в развалини. Малкото коли, които се движат по улиците, трябва да избягват телата на убитите цивилни."Абе,вече ги снимаха,06.04.сме,от 31.03. как не ги прибрахте?Къде намериха лодка бабата и внука,за да се евакуират?

43

ъхъ

преди 2 години

До Иван Пловдивски - - - - На Лаврор дори е инстаграм инфлуенсърка, която прави "ревюта" на скъпи дрежки, козметика и си шири дупенцето из всякакви либерални островчета, но не и в Русия!

42

Иван Пловдивски

преди 2 години

Дъщерите на Путин, на Песков........... всички живеят с крадените пари от руснаците в прогнилия Запад, който бащите им уж много мразят........Я всички под ножа! Санкции на всички! Хитлер, Сталин, Путин - всички сте еднакви!

41

Какво следва?

преди 2 години

До До дядо Иван: Светът вече не е еднополюсен. Достатъчно беше ЕС да наложи санкции на Русия и пазарът реагира с качване на цените на енергоносителите, и оттам на всичко, свързано с тах. Защо? Нали не само Русия има суровини. А Русия е и най-големият износител на пшеница. Скоро и тя може да се търгува с рубли.