61

Анонимен

преди 2 години

Орбан е долен като беларуския президент Лукашенко!

60

А

преди 2 години

Орбан е най добрия ръководител,незаменим е

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.58. Ние, българите, сме покорно племе и за 500 г. сме свикнали не да обвиняваме себе си в покорство и слугинаж, а тези, които имат чувство за правда и достойнство, в някакво си филство. Сигурен съм, че застаряващата леля Урсула и фрицът Вебер няма да изплашат унгарците, а бежанците от Украйна ще получат предупреждение, че при продължаваща намеса в работите на Унгария ще бъдат изгонени в Полша.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. Орбан не е русофил, напротив, от смазването на бунта в Унгария през 1956 г. унгарците не са добре настроени спрямо Русия.Но унгарците са хора на честта и достойннството и не могат да търпят лицемерието на западноевропейците,зад което се крие еснафският им, двойствен характер.Унгарците не са пytku като нашите управленци, нито лицемери като Ристо и дребничкия бивш генерал. Не са и американофили като харвардците и бг слагачите.Маджарите милеят за родината си и останаха в нея в 1956г.

57

Анонимен

преди 2 години

Казал Зеления точно, на него не може да се казва как да живее, имам предвид украинците, ама те на всички могат да нареждат какво да правят. Ами....това си има последствията.

56

Анонимен

преди 2 години

Много точно го е казал Зеленски. Не разбирам защо русофилът Орбан се обижда от истината.

55

Анонимен

преди 2 години

Време беше някой да им каже,че наглеят,не само руснаците са виновни за войната,и укрите имат своя дял от вината,да си водят войната с националистите дето ги ръководят и да не ни правят на шматки.

54

Анонимен

преди 2 години

Аман от гадняри , и този като тукашния , разпореждат , настояват , просят . Тук се пусна обява за високоплатени наемници.Улици и площади ще се променят наименования че така им се прищяло. Нека не забравят ,че са в чужда страна и се държат прилично и да не правят пиянски изцепки като пияната прокурорка .Скоро света ще разбере истината и заплахата от тяхните действия .Може би на тяхните лаборатории се дължи пандемията ,както и заразите по животните които изтребиха във фермите преди година.

53

Анонимен

преди 2 години

Тия украинци са хипер нахални. Ами представете си не всички са длъжни да си прецакат народите и външната политика, за да им ви помагат. Никой на никого не е длъжен. Все още има държавници, които мислят първо за собствените си хора и след това за всички останали.

52

До 53

преди 2 години

Аха ,ама на Курц му биха шута от политиката и той самия заяви,че ще се съсредоточи във финалите. А новия канцлер на Австрия е нещо съвсем различно проевропеец.

51

Ами да!

преди 2 години

Точно така се прави!

50

Рикиджия Северозапад

преди 2 години

Орбан и Себастиан Курц са надеждата на ЕС

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50......Не искали украинците да им се казва как да живеят, ама да искат могат - оръжие, помощ, храни, да нареждат кой какви санкции да наложел, кои улици да прекръсти, с кого да къса отношения и подобни. Те и другите народи едва ли искат украинците да им нареждат какво да правят.

48

АНГЕЛ

преди 2 години

Сещате ли се за Укро депутата Игор Котвицки ,чиято жена бе спипана преди 2 седмици да напуска Украйна през Унгария със 200 килограма пари на стойност 30 милиона долара разпределени в 7-8 куфара! Всичките тези далавераджийски пари бяха конфискувани от Унгарското правителство. Само 1 ден след това Зеленски започна кампания срещу Орбан в предстоящите тогава избори в Унгария !

47

Анонимен

преди 2 години

До Мнение - Ей мекотело украинците казаха ДАЙТЕ НИ ОРЪЖИЕ ние знаем как да посрещаме москалите . Това е народ , не иска друг да му казва как ще живее .

46

Паню Баирски

преди 2 години

Орбан не става за нищо - фурнаджийска лопата.

45

Номер2

преди 2 години

Време е путинофилистика Орбан да бъде лик**ви диран! Докога ще търпим предатели в нашия ЕС! Крайно време е да се направи чистка и предателите да бъдат разполовени!

44

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Жалко за Украинския посланник. Освен ,че ще му дърпат ушите ще го унижат . Най-добре Зеленски да го прати за малко в България за да възвърне загубеното си достойнство !

43

До 45

преди 2 години

Негласуващ. Извинете какво е това " възраждане ", да не би да наименование на клиника за ментално обременени индивид?! и

42

ДО до 37 Възраждане

преди 2 години

За възраждане са гласуваха 127 500 . И неможеш да си представиш колко голям % от тях са хора които не слугуват на никого! Хора с Бизнес ,малък , среден.голям! Хора които не обичат да робуват на никого. Хора със свободно мислене и характер ! РОБИТЕ гласуват за Господарите си на запад!