69

Анонимен

преди 2 години

Защо папата говори като актьор от Холивуд? Патетично, фалшиво и безсмислено?

68

Juls

преди 2 години

Папата? Същия този, който целуваше ръце на Ротшилдовции? Ако иска и ректумите да им целува, затова го бива папата сатанист. Та той ли ще осъжда?

67

Делата

преди 2 години

На Бога божието на Кесаря кесаревото е казал Христос. папата да си гледа католическата църква и да не се меси. Между другото никъде Христос не споменава че оставя свой заместник на земята каквато е титлата на папата. Каквато им е църквата такива са и хората.

66

Анонимен

преди 2 години

щом медията вече е толкова арогантна да изтипоса снимка на знаме със очеваден нациски символ, държащ го не кой да е ами папата, значи вече злото почти е победило, почивай в мир човечество ! След година повярвайте ми, ще бъде много по лесно за човек да си сложи край на жиивота от колкото да живее в ада който са ни подготвили

65

Папеско

преди 2 години

Папизмът е вярата на пoдлогите - преди подгласяха на жендарите, сега - на нацистите. Нормалните хора, дори и неуки, усещат, че това е религията на антихриста.

64

L.

преди 2 години

И тоз изкукуригал! А парчето плат, дето го държи ми се чини повече ***, отколкото знаме.

63

Папа

преди 2 години

Е нали уж бяха разхождащи се по улицата хора, сега с вързани ръце. А уточнете се и пак пишете.

62

msm

преди 2 години

Пример за толерантност, хуманизъм и мъдрост! Злобата, агресията, ненависта и фашизма нямат място в нашия свят. Или тях няма да ги има, или нас. Жалко, че в България има предатели на тези ценности. Низши робски душици, идолопоклоници на шизофренични фашисти като Путиновската Русия

61

Реалист

преди 2 години

съединител - дали и тук ще сложи звездички

60

Антихрист

преди 2 години

Католиците смятат папата за наместник на Бог на земята, т.е. той е вместо Христос, което на гръцки се превежда като антихрист ("анти" = вместо).

59

Анонимен

преди 2 години

Този папа обича античовешките режими и диктатулри,сега подкрепя бандеровския режим в Украйна,а преди диктатурата в родната му Аржентина. Лицемер.

58

Анонимен

преди 2 години

папата е говорителя и наместника на Сатаната на земята. Папата е злото адово ,той ще бъде във вип казана в Ада.

57

баце

преди 2 години

Айде и тоя се върза не краварското хоро.

56

Все едно сме 13 век

преди 2 години

Все едно сме 13 век... Папата осъждал :) Нямаме ли съдилища и закони за тези неща? Ами и аз осъждам Папата, ето :D Личното мнение всеки да си го пази за себе си. Иначе всеки може да осъди всеки, но без факти това си е празнословие.

55

Щирлиц

преди 2 години

Много коментари сте изтрили,защото българите масово ....обичат папата,мда.

54

g.venov

преди 2 години

тоя първо да си оправи собственната кошара,защо прикриха скандала за педерастита във Ватикана

53

Анонимен

преди 2 години

Съмнявам се че католиците ще го послушат дори католици натискат българските християни да подкрепят продължителна война като снабдява с оръжия за Украйна.

52

Анонимен

преди 2 години

Само аз ли забелязвам, че на знамето е нарисуван нацисткият зелезен кръст.

51

резил

преди 2 години

попче спри педофилията,педера....та лошото вече е превзело половината свят с това се занимавай не си блъскай кухата картина за нещо което не е за теб

50

Православен

преди 2 години

Колко воени конфликта има по всета в момента в които умират хора и военни бе отче знаеш ли или и итеб те интересува само най важният за САЩ и подгластниците им от ЕС?! А Каде са знамената на държавите като Сирия,Ирак,Йемен,Нагорни Карабах сиреч Армения и Азербайджан?! Или и ти си се прицелил само в този конфликт по обективни за църквата ти причини?! Очаквам скоро украинците да кажат,че са католици...