39

Анонимен

преди 2 години

До Пропуснати ползи - искаш да кажеш "след Борисов и потоп", така ли

38

И Велики

преди 2 години

Военно промишлен комплекс на САЩ ..... Хауърд Хюз не ви ли каза нещо навремето? Има и други компании за самолети и то по близо и то европейски ... Оооо великото ви височайшо позволение ....Нищо лично момчета просто искам да го начукам на Николай "Джуджето" Василев ... А и Еврофайтър са с по-евтина поддръжка и Арсенал ....

37

Пропуснати ползи

преди 2 години

ГЕРБ щеше да си е още на власт, но не си изиграха картите правилно. Ако Бойко си беше подал оставката още на протестите, Томислав да хване ГЕРБ, да сложат един символичен арест на Баце и всичко си е по старо му. Е да, ама Борисов не ще да се жертва за хората си. То това е цялата работа. Че Бойко се е окопал на върха и нема да пусне властта. Той е човека-партия.

36

Това не означава

преди 2 години

Че оставката на Денков не трябва да е утре на бюрото ти Петков. Както се казва шубе човек е Николай Денков, а в тая ситуация с Методиев осребряваш услуги и НДСВ мечтае и бленува пак да свие комисионни не ти трябва шубе човек! А той Методиев не си ме обича от край време особено като се заядох за отношенията му с БПЦ и Симеон 2!

35

Нол тапо

преди 2 години

Жалко, че Радев и Петков нямат алтернатива. С удоволствие бих разгледал и други кандидатури, но няма - Боко корумпиран, Слави мишкува... Нема за кой да гласуваме, освен за Киро и Радев. За Деса ли да гласувам? Или за Горанов? Айде дайте алтернативи, като сте толкова ербапи.

34

Тия фове

преди 2 години

Са лобизъм знаеш ли на кой Петков?Някой от американското лоби "Джуджето " Василев, Дянков или Велчев!

33

Пич, опускаш...

преди 2 години

До USAСУПЕР КИРО Е НОФ - във форума на статията за Жон Траволта съсипват бати Бойко от убиди. Вари там да правиш damage control.

32

Това Петков

преди 2 години

Се нарича маньовър - те ни одобряват видиш ли осем самолета. Демек видиш ли великото им позволение като вече са си обмислили къде да похарчат тия пет милиарда. Правиш врътка и казваш Еврофайтър. Увисват няколко хиляди човека без работа и получава КуКлуксКлан нож в гърба както те многократно са го правили. Подписваш тия Фки и сте вън да знаеш ...

31

GILF

преди 2 години

Хората са рекли: "Куцо кьораво сакато, дупка има ли - злато е." - нема нищо лошо

30

Плешивец

преди 2 години

Макрон си прави прическа като на Бойко. Очевидно никой не иска да прилича на Жон Траволта, откак Киро е президен.

29

(. )_( .) таа вечер

преди 2 години

Таа вечер ще седна да прочета тази мъдрост, благодаръ ви и на тебе и на него. Вие сте двама, нищо че и в една глава.

28

Тита=( . ) ( . )

преди 2 години

До USAСУПЕР КИРО Е НОФ - ок

27

Анонимент Езиковед

преди 2 години

До USAСУПЕР КИРО Е НОФ - ти ги лепна, признай си. Знам че си служиш с роботи и искуствен интилект

26

~AKAM

преди 2 години

ЧАКАМ да ни спрат газа и бензина да стане 90 лв за милилитър

25

Анонимен

преди 2 години

До USAСУПЕР КИРО Е НОФ - Добра вечер, уважаеми потребителю. Бихте ли намалили употребата на главни букви, ако обичате? Почти съм сигурен, че българският език притежава всички изразни средства, с които бихте могли да си послужите за да изразите всяка своя емоция, така че да не се налага да правите нововъведения. Твърде е вероятно, ако се поровите из дебрите му, да откриете правилната форма за Вас. Успех! И лека вечер!

24

Пишка.. Опа - Пушка

преди 2 години

Бойко може. Ей сега като тръгне с белия кон Вихър, ще вземе властта в цяла Европа. Айде Вихаре!

23

Ламята

преди 2 години

Проблема с Азов и Айдар беше,че са инстутиоцинизирани.Тоест са държавни и като такива,провеждат политиката на държавата.Ся стана ли ти ясно,каква е разликата между агитката и азов

22

до Павел

преди 2 години

Само да не забравиш да кажеш, че разходите за живот са по-високи във Франция, отколкото в Германия. Не пропускай и това, че местните данъци такси във Франция също са по-високи. Защо удобно пропускаш такива важни неща?

21

Анонимен

преди 2 години

След макарона некрофил, следващия президент трябва да е поне транссексуален женен за кучето си афро веган-суровояд.

20

Калин

преди 2 години

Нз за тия дето викат АЗОВ мазов нацисти и тн Аз съм от Кърджали..вие знаете ли колко такива луммпени от агитките имаме като АЗОВ в Бг??знаете ли колко пъти са идвали на границата с Турция да тормозят невинни възрастни хора у лошите турци?!Един ден тия лумпенни може да защиатават държавата по същия начин и това ще означава че всички в БГ сме АЗОВ ли?аре мислете малко