59

Ергенът

преди 2 години

Браво на Макроня. Уйдисал си е на масрафа. Мачка дрътата катерицa, пулни е кат риба подмета е като куцо пиле домат. Те они за това му завидеха. Яде мекото на хляба.

58

Анонимен

преди 2 години

Страшни за всяка хунта са просто едни честни избори.

57

Анонимен

преди 2 години

Разликата му съссъперницата Марин Льопен е под 3%.

56

Мухаха

преди 2 години

Как кой? Единствено господаря Ротшилд може да му попречи като му спре финансирането и откаже да предостави компрометиращи материали за опоненитите му за да улесни борбата му за оФФчите мозъци на франсетата.... Но както всички знаем това няма да се случи. Макарона е усърден и послушен слуга ....

55

Анонимен

преди 2 години

Къф тос Марков? За кво се бори? Ази навремето познавах един капетан Марков от МВР- Дулово.Този тоя ли е?

54

ФИФА ЛА ФРАНС

преди 2 години

ФРАНЦИЯ е велика интелектуална империя в която никога не са липсвали неграмотни некадърници..............Писателят за войната Борис Виан е изтипосал белият чернокож от червена Еритрея Адолф Хитлер в "Ще плюя ърху вашите гробове" а сегашен БЯЛ лидер на френските КОМУНИСТИ печели гласоподаватели с обещанието черните да избият белите във Франция.......Каталунското поле дето са се клали главно германци с други германци е във Франция а още викат АЛЕМАНД на съседа си мейби зарад АЛАРИХ.......Алтай ОЛЕ

53

Муахаха

преди 2 години

Макрон може да Спечели само, ако Машините са Програмирани както бяха нашите, иначе е просто НеВъзможно - това е най-мразеният Президент в цялата История на Франция - да не забравяме и как Налага чрез Полицията Жълтите Жилетки!

52

Малки стегнати цицки

преди 2 години

Бате има 2 вида цицки - малки и стегнати или стари увиснали. Тия силиконовите са мноо гадни, никой не ги харесва. Те се слагат само за снимки. Никой не обича гумени кукли

51

Алберто Баджо

преди 2 години

Дръж здраво, баджанак! Нема да сдаваш властта.

50

Евалата

преди 2 години

Евалата на баджанака. Завиждам му за жената. Но благородно.

49

Ергена

преди 2 години

Бате, на Макароня жена му ако иде в Ергена, немаше да има конкуренция. Они си мислят, че като са млади и стегнати са хванали богу рога, но не. Макроньовица, ако да иде там, с по опъната кожа, толкова по-обиграна, толкова по-умна, толкова по добра в леглото, мирише на най-скъпо. Всеки ерген би припаднал пред нея. Ако ще и Little Lupe да и е конкуренция. Да знаете.. Нещата дето ви учат за жените, не са верни.

48

убиеци

преди 2 години

Свърши ковита. Вече може да разнасаш смъртоносния ковит, без да убиваш баба си и дядо си от ковит. Вече си умират нормално хората. А в пандемията всички бяха безсмъртни, стига да не ги барне ковит

47

Анонимен

преди 2 години

Путин и руските хакери ще прецакат избора на Макарончо

46

Стига Истини!

преди 2 години

Знаете ли, че Борисов е осъдем за лъжа, защото е обвинил Мая Манолова... в лъжа? Ъц.. Шизофренийка баце.

45

АНГЕЛ

преди 2 години

Политическите Елити в Европа ще бъдат сменени. Задава се нов световен ред и Европейците ще осъзнаят ,че Американците могат само да ни докарат беди,бедност и разруха. Сегашната Евротолерастка, Американо угодна система води до Европейско унищожение.

44

Бабоеб

преди 2 години

Защо ще махат баджанака? Яд ги е, че яде от мекото на хляба ли? Дъртите са най-блажни. За тва му завиждат явно, че си е уйдисал на масрафа.

43

Анонимен

преди 2 години

Макрон -***..Казваше:ще дразним половината французи,ще ги направи aутсайдери и други обиди.Как може такъв човек да спечели избори,ако не са фалшифицирани!

42

Неваксиниран Убиец

преди 2 години

Помните ли как ни наричаха убийци, понеже не сме ваксинирани? Не? Ами аз за това съм тука - да ви подсетя.

41

Палави южнячета

преди 2 години

А нацисти, а "реформи", а лобизъм с чудовищни размери , а робски труд ... А да ядете сладолед знаете ли?

40

Пропуснати ползи

преди 2 години

До Анонимен 59 - именно, точно така