9

преди 15 години

Искам да купувам гласове на следващите избори!!!На бъдещите си покровители обещавам да се отчета до стотинка и да си мълча като петимата ремсисти,ако ме хванат, или до като минат 6-те месеца!!!За сериозни кандидатури-моля, дайте скайп или поща?

8

Всичко за България

преди 15 години

Изборите в Сандански ясно показаха, че на народът му е писнало да бъде лъган. Поредният опит на "политикът" Ахмед Доган да си купи общински съвет удариха на камък. Санданчани ясно се противопоставиха на поредния опит на ДПС за купуване на български град. Основна заслуга за спирането на турската инвазия в Сандански има новосформираната коалиция "Напред". Младата коалиция съставена от партиите "Лидер" и ВМРО - БНД успя да покаже, че не са нужни милиони левове за да имаш подкрепата на хората. Че хората могат да бъдат спечелени, а не купени. С ясна пограма защитаваща българските национални интереси, коалицията успя да извоюва 3 места в местния парламент. Изборите в града поставят началото на едно успешно партньорство между тези две партии, което в бъдеще може да доведе до по-големи успехи не само за коалицията, а и за целият български народ. Сигурен съм, че и за вбъдеще коалиция "Напред" ще продължи да защитава интересите на майка България

7

преди 15 години

Що не го наградихте с лавров венец? На такива трябва до живот в панделата !А бе то като се замисли човек то тогава дали ще има някой да ходи да гласува!!! А забравих тия дето ни натресоха социалистите , палячото от Мадрит и тия от *** партия! Е сега по добре ли живеете!

6

преди 15 години

*** смешната присъда !!!!

5

преди 15 години

По телевизията казаха, че това е само върхът на пирамидата, *** са получавали пари от няколко различни партии дни преди изборите, тоя е изгорял, защото го е правил в самия ден на изборите. А другите? А мръсните ***, които са взимали пари?

4

niakoi si

преди 15 години

4 godini strog rejim dokato mine mandata, pa da kupuva pak glasove

3

smehhh

преди 15 години

i az ne go namiram za humanno,no mislq 4e ima logika v dumite ti:)!samo ne sum suglasen 4e tova 6te spre tezi ot gore...!!!za sujalenie v tqh e hlqbut i v tqh e nojut!

2

преди 15 години

не е хуманно , но предлагам да се ОБЕСИ пред общинататака веднъж за винаги ще се спре с купуването на гласове!

1

преди 15 години

Дава 20 гласа (20х50=1000лв.) на властта и е свободен чиляко :)))