11

6 до 9

преди 2 години

"Могат да си позволят" звучи като при мюсюлманите. При тях "който може да си позволи" според Корана може да има 4 съпруги. Така се обосновават и многото деца, които не "звездите" си ги гледат, а куп платен персонал. Показност в чист вид. Само че думата "съпруг" значи "съвместно впрегнат", т.е. двамата (като волове, коне - впрегатни животни) трябва да бъдатдолу-горе равни, за да карат добре колата. И Лечев е смешен с младата си жена, а цялато му лице в в старчески тъмни брадавици...

10

Свин Дизел

преди 2 години

Не е оферта с толкова по-млада жена, имах такава, на нея и се ***, на мене ми се пие.

9

До Анонимен 6

преди 2 години

До Анонимен 6 Могат да си позволят по-млади жени и се женят.Ти можеш ли да си позволиш?

8

Алекс

преди 2 години

Жалко.Беше великолепен актьор в "Умирай трудно".

7

Анонимен

преди 2 години

Тъжно! Колкото и да не ни се вярва и супер героите от екрана са хора и остаряват, разболяват се и т.н.

6

Анонимен

преди 2 години

Мъжете, които се женят за твърде по-млади жени, са просто жалки. Въпреки че в собствените си очи, предполагам, са се издигнали, защото "са забили младо гадже". Много явен признак на старческо оглупяване.

5

Анонимен

преди 2 години

ужасна болест е..скоро няма да може да го търпи.ще бъде дезориентиран.не може сам да се изкъпе.облече.няма да я познава след 2 минути ще забравя какво е видял или са му казали.предстои памперс.невъзможност за хранене.после и преглъщане.залежаване.отказ от храна.дефекация неконтролируема.и край.ужасно.

4

д-р Хаус

преди 2 години

абе истината за него май е че е развил деменция, ама това е доста неприятно за признаване. Затова сега казват за т.н. афазия, която е всъщност само последствие от основното заболяване

3

ЯКУДЗА

преди 2 години

а у нас ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ няма има ЕТ нямаш пари чест си до там

2

пияница мистик

преди 2 години

"Съпругата на Брус Уилис се среща с най-добрите лекари" === Леле, тази видя, че съпруга и започна да губи разсъдъка си и започна да излиза по срещи и да му изневерява. И то с най-добрите лекари. Сигурно и те са мангизлии :))))))))))))))))))))))))))))

1

ЯКУДЗА

преди 2 години

дано оздравее господин УИЛИС