5

Hi

преди 2 години

Стефан Стамболов мислеше така.

4

Отвратен

преди 2 години

Няма нищо трудно, ако България има отговорни държавници, ако липсва корупция в съдебната система, ако има ред, организация, дисциплина и всеки си знае мястото във всички сфери. Моделът на поведение е разлагащ и той се задава отгоре! Сравнете управлетнието на бълтгария с това на Унгария например! Сравнете, ако щете само Орбан и харвардския "умник"!

3

Майора

преди 2 години

След като се прави на света вода ненапита и е чист като сълза , защо доц . Киселова Божков стои в Дубай и не се връща? Ако му е чистта съвестта защо спинсорира протестите и продължава да дава пари срещу прокуратурата и Гешев? А къде са Цв. Василев , Брендо и другите избягали в Чужбина? Само прокуратурата ли е виновна или съдиите пускащи убийци на свобода?

2

Anonymous

преди 2 години

Що бе, Пиночет доста успешно в Чили успя да ги привлече към наказателна отговорност. Топлата вода е открита!

1

Ама разбира се

преди 2 години

В телевизията на властта се викат само угодни "експерти" незабелявате ли ?Пускаш сутрин обед и вечер и само министри,депутати от управляващите и определени експерти по всчики национални телевизии и пропаганда от сутрин до вечер.Не си спомням дори по времето на Боко да е имала такава масирана пропаганда, но това няма да им помогне много защото джоба съветва най-добре да видим реалността в която живеем и на мен тя не ми харесва