13

Ученика

преди 2 години

На офис сградите и моловете приключва царството...

12

Анонимен

преди 2 години

13 - аз съм счетоводител така че и с компютър, и на хартия знам как да подам данъчна декларация. А ако не я подам на всеки е ясно какви глоби следват и дали съм бил в офиса или не е все тая. Естествено, че няма как да работиш от къщи, ако вършиш физическа работа. Ясно е, че тук говорим за услуги.

11

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно, че са по-продуктивни. Всичко е един майтап днешно време.

10

Пепи

преди 2 години

Много хора излизат с мотива - у дома пред компютъра съм по концентриран ??? Ама каква работа точно . зидар ли . Хлебар . Шофъор . Разносвач . другото - кой ще им намира работа за вършене у дома . Еми ако тия които са останали в офиса , почнат да си делят работата помежду си , само за да уволнят тия които си седят у дома и не правят нищо . Какво правиме тогава . И трето - кой ще ви научи на новите хватки в работата,ако не стъпвате в офиса . Това работи докато не сменят програмите .

9

Анонимен

преди 2 години

Компютъра симулира реален труд затова и ще консумираме блага само виртуално

8

Анонимен

преди 2 години

Не съм съгласен, че се върши по-малко работа от къщи. Аз лично в офиса не съм толкова концентриран заради разсейванията - срещи, приказки с колеги и т.н. Ако по принцип не ти се работи и си мързелив и в офиса можеш да седиш 8 часа да си клатиш краката и да сърфираш в нета. В нашия екип всеки си има конкретни задачи, така че ако не си свършиш работата веднага ще си проличи и ще е ясно, че си ти. Така прецакваш целия си отдел. Дали си в офиса или не резултатът е същия.

7

Lina

преди 2 години

Въпрос на организация. В чужбина отдавна е възможно да си работиш и от плажа. Имаш точно определени задачи. Или си ги вършиш, или си оставаш на плаж. У нас - това изглежда така в 2 стайка, трябва да проведеш n разговори, да не викат деца, да не се чуват кучета, ако може съседите този месец да не правят ремонт. Който както се организира е

6

Пепи

преди 2 години

И затуй в момента има яка инфлация . Щото никаква работа не се върши от дома .

5

Анонимен

преди 2 години

Повечето хора се усетиха по време на пландемията, че ги изсмукват най-брутално и вече не искат да бъдат явни роби. Доста фирми вече предлагат работа само от дома, така че тия с комунистическо мислене от миналия век сами ще се прецакат.

4

Леля Цеца

преди 2 години

Друго си беше по време на т.н ПЛАНдемийка! Точно по вкуса на ***. Хем си седиш дома ,хем УЖ работиш! Хем ти и плащат! Пей сърце . Пуснеш компютЪро да загрее през това време сложиш боба на бавен огън. Одиш по скъсани гaщи или туриш анцунг за пред ората. Готвиш ,спиш , гледаш децата оти и те дома ( много страшен виръсО за пред ората иначе сека вечер по 100 души дома на софра) . Лицемерие до шия ...оти да работим като може да не? Подиграем се на щаба и другите *** иначе трябва мерки да има

3

Менахем Барух

преди 2 години

2 години работа от вкъщи - в повипения в длъжност и 2 повишения на заплататаимам уговорка да продължа да работя така следващите 3 годинивъобще не искам да се връщам в офисана ден губя в пътуване по близо час в пътуване в едната посока, което на седмична база е цял работен ден

2

Анонимен

преди 2 години

Чакай, чакай, чакай... "след пандемияата"? Ама тя нали не била свършила? Щяло да има още варианти, бустери, извънземни и пр.? Ехоо, д-р Аргирова, да кажете нещо?

1

Дарвин

преди 2 години

"смятайки че така са по-продуктивни" - нагледах се на такива образи. Всички обратно в офиса, който иска да напуска.. пък след някоя друга година ще кацне в офис без значение дали иска.