11

П.К.

преди 2 години

Никаква коалиция не се вижда на хоризонта. Само изританите по ккалчетата, които по свише задкулисието, са намърдани като сельодка един връз друг. И те, "не се отказвали"??? Те не се отказват, ама прангите вече са хванати в мазолетите здрави ръце и...чакат само вдигането на байрака.

10

Анонимен

преди 2 години

Ами то и гербавите ги обединява само лапачката! Ненаяли се бандити!

9

факт

преди 2 години

това управление си отива .

8

Не мислА

преди 2 години

Така ли? Въобще не смятам, че е тънък. Преговаряха точно за това. Да се разпределят постовете и да седнат на софрата вместо герберите. Какво по-сплотяващо от властта? Та тези никога не са били съмишленици по никой въпрос. Просто властта ги събра, а парата и келепира няма как да ги раздели.

7

123

преди 2 години

Следете две предстоящи събития. Избора на шеф на БНБ и отстраняването на Гешев. Ако и двете завършат с неуспех, правителството е пътник. А няма никакви индикации, че ще успеят.

6

Ние

преди 2 години

Грешка си, управление няма. Властта се крепи на тънък баланс. И тоя баланс е, че всички са алчни и все още не са си осребрили присъствието. Ще понесат всички обиди и негативи, само и само да напълнят чекмеджетата.

5

Анонимен

преди 2 години

Управлението се държало на много тънък баланс. Коалицията имала проблеми, но нямало да се отказва от властта, защото Про100Киро устройва изискванията на Хегемона. Добър слуга е и старателно слугува.

4

истина

преди 2 години

Тънък баланс значи дебел паричен интерес . Четворната коалиция е фирма ООД. Обикновено един от съдружниците краде повече от другите, и коалицията се разпада.

3

Анонимен

преди 2 години

Панчугов,знаем те чия под..га си.Няма да ти се получи.

2

Анонимен

преди 2 години

Да вкарат вътре Тиквата, Каскета и Шиши и да се махат!

1

Зозо

преди 2 години

На ви промяна! Яжте на Рундю ушите :)))))))))) Нали играхте хоро в изборната нощ :))))))))))))))))))) Няма по-жалки от руските форумни вле/чуги.