17

Върнат руски шпионин

преди 2 години

Хора, кажете как да си изпера гащите на - 35??Тука в Камчатка що е студено? Добре си бехме в Италия.

16

Анонимен

преди 2 години

Ей тъй случайно станал посредник .Стават такива работи.......мдааа :) :) :)

15

Анонимен

преди 2 години

Сите евреи са изненадващи играчи

14

Обърнете внимание на

преди 2 години

нещо - санкциите срещу Русия и техните контра-санкции са срещу личности. Тези личности, в Русия ги наричат "олигархи", а в САЩ - "бизнесмени". И в двата случая, тия хора държат цели отрасли в икономиките на страните си, а по някога и извън тях. Реално тази война е поредното мерене на п**ки между милиардери. Вечното дерби, кой ще налапа повече лъжици едновременно. Няма конспирации, има само ***, човешка алчност. В природата тъпотията се наказва със смърт, докато в цивилизацията тя се поощрява!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Ще повърна от тия пропагандни статии. Какво значение има какво прави там, ако се бори за мир? Нещо което никой в ЕС не прави! Руснаците и украинците са много близки наорди и съм сигурна, че има личен интерес в това безумието да спре възможно най-дълго. Да не говорим за финансовите санкции, които той и всичките му "приятелчета" понасят.

12

н2о

преди 2 години

В руските форуми си задават само един въпрос: "Чии интереси защитава Олигарха Абрамович на тези "преговори"???" Май в Кремъл цари пълен хаос!? Всъщнос кой управлява политическите процеси в Русия? ОчеВадно е, че в Кремъл има сбъсък между фракции и интереси. Чинвниците Олигарси срещу Патриотите... от това кой ще победи, ще зависи бъдещето не само на Русия, но и на света!

11

мдааа

преди 2 години

Ама нали мисирките го бехте отровили с АНГЛИЧОК ... английското менте на новичок!!!!

10

пияница мистик

преди 2 години

Ако изперкалото джудже убиец умре и Абрамович стане президент на Колхозия да знаете, че нещата ще тръгнат много на добре за всички. И за колхозниците и за цивилизования свят. Той е космополит, за разлика от изкукуригалия Джуджан, на който му се привиждат само западни врагове, дето искат да го нападат :)))

9

Луцифер

преди 2 години

Х а ха ха ха! Какво прави юда на юдиното хоро?.!. Тъпо А???

8

Анонимен

преди 2 години

Абрамович е зависим от ***, явно за това не може да си намери мястото :)))

7

До анонимен 9

преди 2 години

Доста логично звучи. Друго обяснение защо им е притрябвал няма.

6

Русофил

преди 2 години

За тези които сега ще подскочат срещу олигарсите, ами да изглежда нечестно някой да натрупа милярди от една страна, обаче като се замислим това прави по няколкостотин долара на човек от населението, които ще бъдат изхарчени в рамките на седмици, след това колхозника ще се държи за палците на краката. Докато олигарха слага ред в хаоса и контролира иначе разюзданото и гламaвo население.

5

Анонимен

преди 2 години

Абрамович е един фалирал руски бизнесмен изпратен да спасява авоарите на Путин по знайни и незнайни сметки. Изведнъж в Германия доскорошната собственост на Газпром се оказа владение на руски диджеи и руски прocтитутки опериращи на немска земя. В крайна сметка тези спешни фалшиви сделки бяха обявени за незаконни а цялото имущество на Газпром в Германия беше национализирано а ръководството сменено с германски държавни служители. Та това ще се мъчи да спасява Абрамович парите на приятеля си Путин.

4

Анонимен

преди 2 години

ВСЯКАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ, А ЗА ПРОТЕСТА ПРЕД НС - НИЩО. ПРОТЕСТ НЯМА НАЛИ?

3

бай Тъпчо

преди 2 години

За какво пък са го взели бе, на тия преговори ще гледа като натровен...

2

Асан

преди 2 години

А звездите ми казаха че съм аз:)))

1

Dtrumppp

преди 2 години

Подла мишка!Тьрси сега заем от американски приятели да плати заплатите в челси, защото сметките са му блокирани навсякьде- лукава ватенкаОтказали са ми пари и те, затова се натиска в преговорите, да му пуснат аванта