115

Анонимен

преди 2 години

Не бях чувал за този "културтрегер", явно е дребна ггни-дичка, намерила удобен повод да се покаже наяве! То затова културата ни е на такова ниво! Кога ще забраните Достоевски, Чехов, Чайковски? В някои от западните "цивилизовани" страни вече го направиха!

114

Атанас Велмазов

преди 2 години

Клош.ар и нарко.ман !!!!!

113

Анонимен

преди 2 години

Нови господари си намери българина.

112

Анонимен

преди 2 години

В правова страна не е желателна такава демонстрация.

111

Анонимен

преди 2 години

Джамбазки ходи да се биеш в Украйна. Стига демонстрации. България не ти е бащиния.

110

Анонимен

преди 2 години

Стила и почерка на това деяние не е руски. Всеки народ има своя народопсихология. За мен руснаците не действат така и аз не вярвам на тези лъжи и инсинуации.

109

ЕЙ , ДЖАМБАЗОВ...

преди 2 години

ДРУГ ПЪТ СЕ ОБАЖДАЙ ДА ТЕ ПОДКРЕПЯМЕ , БЕ ЧОВЕК.... И НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ....!

108

Бай Гроздан

преди 2 години

Доколкото прочетох в друга статия тук разкази на очевидци руска бронирана части навлязла в града,украинците са започнали да стрелят по тях със снаряди и руснаците отвърнали и така 3-4 дни,което обяснява труповете по улиците.Що се отнася зо застреляните завързани ми прилича дело на мародери,които не са се сражавали,т.е. не са от никоя армия.Много ми прилича,когато разни бият старци по нашите села да им вземат пенсиите,а там са въоръжени и направо убиват.

107

Анонимен

преди 2 години

Тази демонстрация не е много умна и е нежелателна за нашия народ който няма да я подкрепи.

106

Анонимен

преди 2 години

Този човек от къде знае дали вързаните хора не са руснаци или руски военно пленници. Има версия че убитите са хора получили хранителни пакети от руската армия. И точно за това са си навлякли гнева на сънародниците си.

105

Сеир

преди 2 години

А да коленичим няма ли? Това пошло имитиране ми напомня на почерка на онези с колениченето. Май са едни и същи!

104

Анонимен

преди 2 години

Това нищо не е,Путин няма да се трогне от този протест. Трябва като оня руснак,който взеха на запад да си закове мака рите с пирони-. Тогава ще има ефект,и то брутален защото този път не става в Русия,а В ЕС. Изобщо поне си заслужи кинтите,Давид,дай го малко по-ефектно нали си режисьор.

103

А някой няма ли да..

преди 2 години

се самозапали в името на Украйна? Все пак има и обгорели жертви... А тук като се самозапалваха в знак на протест срещу правителството какво стана? Правителството си го премести в другия крачол. Всичката Мара втасала, тръгнахме да уреждаме чужди геополитически проблеми. Чужди знаменца си слагаме, на чужд език говорим... а с България какво правим? До къде сме? На къде отиваме? Не е ли лицемерно да помагаш други му докато твоите мрът от наркотици, алкохол, катастрофи, глад и студ? А какво правим?

102

И аз протестирам

преди 2 години

Утре ще легна пред дома на Давид Джамбазов, защото ме из насили.

101

Кой му плати?

преди 2 години

Защо режисьорът Давид Джамбазов е сигурен? Там ли беше? Сателитните снимки показват други събития.

100

спиш ли?

преди 2 години

я КАЖИ БРАТ ПАРИТЕ, ДЕТО ТИ ПЛАТИ шОРОШ СТИГНАХА ЛИ ДА СИ ПОКРИЕШ ДЪЛГОВЕТЕ ОТ БЕЛОТО????

99

Анонимен

преди 2 години

Здравейте, циркаджии.

98

Анонимен

преди 2 години

Това, вероятно е призив към Русия да отмъсти за хилядите цивилни, убити от Украинските нацисти. Спокойно човече! Невинните жертви ще бъдат отмъстени от руските богатири-освободители! Очаквайте скоро съд за нацистките престъпници! С доказателства от свидетели, документи и криминални експерти, а не от западни журналисти и блогери.

97

Болгарин

преди 2 години

Пита се в задачата - Намерете 2те разлики между Третия райх и Първия руслям!?!? Едното е годината - 1939 срещу 2022

96

Анонимен

преди 2 години

Това не е "културен център" а друга форма на руския ботуш, с който се мачка българската идентичност и държавност. Точно този "културен център" организира експозиция за 24 май, в който НИТО ВЕДНЪЖ не беше спомената думата БЪЛГАРСКА към "азбука". Напълно в унисон с пълната фалшификация на заснетия и платен филм за българската азбука, която беше представена като "славянска" с произход от Македония.