14

аз-ът

преди 2 години

Казват , че всеки народ си заслужава управниците. Като гледам снимката (тоя проcтак с пръстта е най малкия проблем) дано не е така. Народ, който ги е избрал тия - и Бог не може му помогне.

13

Жест към народа

преди 2 години

Може да се дърлят за пред пресата, но всички на тази снимка са докопали баницата, затова. А рошавият е циничен *** и непукист като чалгаджията, затова е негов представител. Стана очеизвадно, че всичкия матрял на върха са от един дол дренки. Горко на България.

12

Анонимен

преди 2 години

Този знак означава ,че няма да има:1.Мажоритарен вот.2.Субсидия на партийте 1лв.3.Върховенство на закона.4.Необходимите реформи.5.Вдигане на стандарта на гражданите.

11

аз-ът

преди 2 години

Не, мамин сладък не си се подпрял. Знаеш ли кво обаче -този пръст може да си го завреш знаел къде. Защото на никой вече не му пука за вас. Хората ви повярваха и дадоха шанс 2 пъти. Видяхме колко струвате. Сега на следващите избори вас няма ви има, а простокиретата ще са на вашето място. Тъжно е, че Слави в болестта си се довери на ***, като тебе. Останалите сценаристи избягаха от партийната ви. Този пръст го облизваш и си го забождаш. Мамин сладък.

10

ПОЗОРЕН РЕЗИЛ

преди 2 години

ЖАЛКИ, АЛКОХОЛИЗИРАНИ НАДРУСАНЯЦИ СЕ ГАВРЯТ С БЕДНИЯ БГ НАРОД- СЪБРАЛИ СА СЕ ДА РЕШАВАТ КАК ДА НИ ДОРАЗМАЖАТ А УТРЕ ДА СЕ СЪБУДИМ В ЕВРАЗИЯ- ТЕ ТАКИВА ГНУСНИ СМЕ НЯМАЛИ.

9

toti

преди 2 години

Може и да казва ,,ако ни махнете това ви чака'' ..ха ха

8

Без коментар

преди 2 години

Такива като него стават ли за политици изобщо?

7

Анонимен

преди 2 години

Хайде, бе. Не сме нито слепи, нито глупави. То глава с олово с един пръст не се подпира. Христо Иванов и Корнито те гледат и се смеят на жеста ти. Въпросът е на кого го показваш- на Кирето, На ДС-то, на себе си или...?

6

РУМЕН

преди 2 години

НАСОЧИ ГО КЪМ *** СИ!

5

D

преди 2 години

А субсидия 1 лв.?

4

Анонимен

преди 2 години

Трифонов тотално се изложи с този циркаджия. Колко време трябва още да го търпи. Йорданов има по нагло и надменно поведение даже от такива като Борисов. Иначе работа за 2 стотинки не е свършил

3

Анонимен

преди 2 години

Подиграва се на хората,които са се вързали да гласуват за тях!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Вероятно подсъзнателно е описал петнадесет годишните успехи на сикаджията,по-известен сред народа като бай чекмеджан суджук алтън баба.

1

БАНко

преди 2 години

,,ДА СЕ ПОДПРЕШ НА СРЕДЕН ПРЪСТ "- ТЕРМИН НА СЦЕНАРИСТ !!!