74

Анонимен

преди 2 години

най полсе свестни управници, омръзна ни оня толуп от банкя да ръси глупости и пъчи с чекмеджета с пари

73

ПРОДЪЛЖАВАМЕИЗМАМАТА

преди 2 години

РИСТЬО БОЙКИЕВ ТАКА ПРИСМЕХУЛНО ГЛЕДА ТОЧНО У СРЕДНИО ПРЪСТ НА ТОШКО АФРИКАНСКИ,ЯВНО ДОСТА ВРЕМЕ ГО Е ВИРИЛ МАЙМУНЕКА ТОШКО ТОЯ СРЕДНИО.ИЗОБЩО НЕ Е "НЯКАКЪВ ЪГЪЛ "И Т.Н СМЕШНИ ДЕТСКИ ИЗВИНЕНИЯ.ЛИПСВА САМО МУТРАТА-ШЕРИФ НА СТУДЕНТСКА ОБЩИНА ПЕТКО ГОРАНОВ.ТИПИЧЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА НОВИЯ МОРАЛ НА ДЪ-БЪ .РАЗПИЩОЛИЛ СЕ Е КАТО КОМУНИСТ НА ДЕВЕТИ .

72

Анонимен

преди 2 години

Нака мойто момче на теб и на такива като теб всяка власт ще е виновна сигурно си и телкаджийче пиещо по 1литър концентрат като много от телкаджийчетата

71

Анонимен

преди 2 години

А Ристю какво прави там ??? Като какъв се явява Ристю ?? Нали подаде оставка ?? Нали е безработен, с отнети адвокатски права ?? Защо и го издържаме и него ?? За да се хили там с мазния си тумбак ??

70

ПроСоТо

преди 2 години

явно е гледал оня епизод на "Двоица мъжове и адна третинка",в който Чарли учи Джейк как да показва среден пръст,като имитира чесане на окото..Детскитегъзове попиват и копират такива работи..Та са не чудети за наш Тошко !..

69

Чалгаря

преди 2 години

Суверена иска това-онова и Тошко им го показа!

68

Анонимен

преди 2 години

Еми той Славчо се крие зад дивана,а протежето му ,пинчера Тошко интелигентното простее ли,простее

67

Анонимен

преди 2 години

Хак да им е на тия 10% дето си ги избраха тези недоразумения

66

Анонимен

преди 2 години

Тошко чобанина,дето не знае какво е четка за зъби,вие какво очаквате от мего?

65

BG

преди 2 години

Тошко селяни&н#а,е същия като Джамбаски с хитлериския поздрав,на бялото казват, че е черно и тия самодоволни паля:човци ни управляват.

64

По-зле става

преди 2 години

Абсолютен упадък показва тази снимка. И у животното с жеста, и у останалите които се подсмихват. Нормални хора които искат да свършат някаква работа и да допринесат нещо там няма, не се и допускат. Само лъжци, крадци, позьори, интриганти, арогантни същества. Сетих се оня, който преди години казваше "Да разтуряме седянката". Простаци с гигантски претенции.

63

хъм

преди 2 години

Пинокио много му се радва

62

Аз промяната

преди 2 години

Тези ли са новаторите кой в и е избирал СТАРИ муцуни от време оно Бъзикат се с шараните Африкански бил подмяната УЖАС Заедно с гологлавият така излъгаха шараните и осребриха действията смеят ви се Българио дръж се

61

Аврам

преди 2 години

И между другото социологическите проучвания го показват.

60

Аврам

преди 2 години

Не си Тоше, не си се подпрял. Направо си е среден пръст. Откакто сте в политиката винаги съм гласувал за Вас, за надеждата, но това е обидно. Показвате пренебрежение. Идват нови избори, ще се коригирам.

59

Анонимен

преди 2 години

Какво не ви е ясно дами и господа. Лицата от рода на Тошко в парламента ги вкарахме ние.Сега като гледате нашето брата Тошо да се видим ние самите колко струваме щом допуснахме да решава живота и съдбата ни Тошо,Киро и тн.Помня от 90г насам но такъв парад на клоуни не си спомням.Вдигайте юмрук и да ни е дупе яко.

58

Васко

преди 2 години

Ние не сму слепи! Тези работи ги обеснявай на Слави! Ще ти го напомним когато дойде времето.

57

4epa

преди 2 години

До НакатаЕ НАКА, НАКА - С ТОВА УПРАВЛЕНИЕ КУПИ СИ ПОВЕ4КО ВАЗЕЛИН ПОНЕ МАЛКО ДА ОБЛЕК4ИШ БОЛКАТА - САМО СЪС СТИСКАНЕ САМО НЯМА ДА СТАНЕ !!!!!!!!!

56

Наката

преди 2 години

Що бе аре дружно да си върнете бойка борисова, по добре е от това управление нали?! Майка ви гербаджийска

55

към Тошко

преди 2 години

Има ли нещо в тази кратуна та я подпираш? Най много да е пълна с бръмбари и да са се разбонтували и те, а ако се почесваш така то е типично за маймуните!