15

Анонимен

преди 2 години

Този гербав прислужник докога ще ръси нелепици за образованието. Щеше да затваря ковидните дечица в будката на охраната докато дойдат родителите им да ги вземат?!!!Тотален некадърник, срам за учителската професия, заедно с другия некадърник на 51-во, известен повече като Голият директор.

14

Ром"с

преди 2 години

Защо не станат минимум 2500 ..а образованието деградира ..тези даскали стават само за "наблюдаващите" в училище.ЕДНИ си боядисват ноктите,други слшат музика,трети не знаят откъде изгрява Слънцето..но и даскалите са една образована каста....

13

Въпрос

преди 2 години

Даскалите искат,милиционерите искат,чиновниците искат,бялата мафия иска,мутрохотелерите и държанките им искат,артистите,певците и музикантите искат,енергото и водата искат,данъчното иска,чингапуците искат,украинците искат,войната иска....откъдя бря?

12

Колко пъти...

преди 2 години

...да ви го казвам, който иска да е добре със заплата и пенсия, да търси работа в публичния сектор, учител, доктор, да учи и да сполучи. Дребния бизнес пискаха, че Бойко им е крив, протестираха, е, сега кат го няма, цъфнаха ли,не , същата работа. Мислете с глaвите си, не с гъzа си, но вие си знаете вашето. Ваша работа, всеки знае себе си, един слуша диджей Бобо, друг" Аз съм Гошо хубавеца".

11

Д-р Исня

преди 2 години

България е фекален кръговрат. Управленският й механизъм стана бастион на малки престъпни и крадливи душички, съответно вече няма пари за образование, неграмотният резултат после става "писар" в някоя електронна клоака, бесните гладки мозъци, жертви на осакатяващата политика бълват помия в коментарите.

10

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези учители, всяка година им се увеличават заплатите още от времето на Бойко та до сега. Какво толкова работят за да искат увеличение? Децата все по неграмотни, даже не знаят да пишат, а са в 11-12 клас.

9

Анонимен

преди 2 години

Цитат: "Има заплати в сферата, които могат да бъдат над 2000 - 2200 лв. с допълнителни часове, с ангажименти, които са свързани със занимания по интереси, с лекторски часове", посочи Стаматов. ---- Това е гавра с учителите. Извънредни часове и накрая само 2000-2200 лева, което е много малко. Без извънредния труд това са вероятно около 1500-1600 лева.

8

Мнение

преди 2 години

Произвеждат неграмотници!За това искат два вида учебници, за простите(предимно индийци извън градовете) и за гражданчетата!

7

Анонимен

преди 2 години

Нещо да кажеш за Дисциплината ,Трудово Обучение ,Физическо Възпитание !!!???Не е до заплатата !!Не е !!

6

анонимен

преди 2 години

Тияучители са глезениците на бойко борисов през неговото управление на тях се даваха високи възнагражедния сега отново са глезениците на сегашната власт .

5

Сократис

преди 2 години

Стамате а ти имаш ли си на представа извън прозорците ти какво нищожно количество са работниците произвеждащи нещо реално!А?Ей за това краставиците ти са по 10 лева,агнешкото по 30 лева,олиото по 6 лева..хляба по 2 лева..и т.н.!Защото много лапачи ама малко копачи Даскале!

4

факт

преди 2 години

Заплатите растат а неграмотните ученици са все повече....

3

Анонимен

преди 2 години

А от къде пари?

2

На каво основание ?!

преди 2 години

60% са по не грамотни и от учениците си и от родителите .

1

Анонимен

преди 2 години

Е как ще нарастват? Това да не ви е Бойко пред избори?