35

Иванова

преди 2 години

Да живеят частните учители, които дават уроци в семейството на ученика, за да не плащат данъци.,, ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, НИСКО ОБУЧЕНИЕ" Спокойствие за учителите--стрес за родителите.

34

Елате в Лидл

преди 2 години

Даваме по-добри заплати, с постоянна актуализация. По-спокойно е и няма идиотчета..

33

Анонимен

преди 2 години

От моите съученици най-некадърните за нищо станаха учители. Един такъв, с който имах участта да стоя на една маса на една сватба, през цялото време мрънкаше за пари, завиждаше за новите коли пред ресторанта и колко той бил онеправдан. Как обществото не му цени труда и как трябвало да дава частни уроци, вместо да си почива, за да "хване" 2000 заплата. Как той работел за колкото му плащали и не го интересувало колко са грамотни питомниците му. Който искаш грамотни деца да си бил плащал.

32

Анонимен

преди 2 години

21.2.2022Г МИН НА ФИНАНСИТЕ ПРИ ЦВЕТАНКА РИЗОВА- ИЗЛЪГА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЗА % НА УВЕЛИЧЕНИЕ НА УЧИТЕЛСКИ ЗАПЛАТИ- РИЗОВА- ИСКАМ ДА СЕ ОПИТАМ ДА ИЗЧИСЛЯ КОЛКО ЩЕ ПОЛУЧАТ УЧИТЕЛИТЕ СЛЕД 1 АПРИЛ...125% ВЪРХУ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА ЗА БГ КОЯТО ЗА 2021Г БЕШЕ 1600ЛВ, ТОВА 1900ЛВ ЗАПЛАТА ЛИ ЩЕ БЪДЕ, ДА -1900ЛВ ОСНОВНА ЗАПЛАТА ЩЕ ПОЛУЧАТ УЧИТЕЛИТЕ- ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЛЪЖА НА НОВИЯТ МОРАЛ- ОСТАВКА ЖАЛКИ ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ!

31

Св

преди 2 години

Докато съществуват т.нар. частни уроци, на диванчето в хола на учителите, не трябва да има никакво повишение, а дори понижение на заплатите. Не показват никакви резултати-освен че раждаемостта спада и имат все по - малко ученици в клас,се пишат някакви оценки, а знанията намаляват. Къде в частния сектор при по - слаби резултати плащат повече? А данъци за плащането за уроците на диванчето - кога ще плащат? Или само частни уроци или само в училище. А карат децата да си "доучват" плащайки им вкъщи.

30

Анонимен

преди 2 години

Учителката под номер 34 така прекрасно е разкрила (неволно и от наглост, уви) колективния образ на днешния български учител - мразещ децата и работата си, нежелаещ и неспособен да се квалифицира и развива извън "програмата на МОН", мързелив да полага усилия, повече от абсолютния минимум и обвиняващ всичко и всички. Причините за дереджето на образованието ни са много, разбира се, но като чете и слуша човек подобни "излияния" на учители, не му става никак оптимистично.

29

До 34

преди 2 години

Ти сигурно си някоя изкукуpигала учителка, може би стара мома, мразеща децата и целия свят. Ти си ангел небесен, тормозен от децата и родителите им. Кой те кара насила да си учител като ненавиждаше децата? ***, само петниш името на добрите учители.

28

Анонимен

преди 2 години

Спомнете си за трагедията при река Лим. Всички учители се спасиха, даже една даскалица се е върнала обратно в потъващия автобус за си вземе чантата, като е стъпвала върху главите на децата. Нито един учител не се е и опитал да помогне на давещите се ученици, Това са съвременните български учители. Без морал, без чувство за отговорност, егоисти, мързеливи, вечно мрънкащи за пари. Само искат да взимат от обществото без нищо да дават.

27

Анонимен

преди 2 години

Не се тревожете за заплатите на учителите. Дъртите вече се пенсионират и са свикнали на мизерия. На тяхно място идват младите, голяма част от които наистина заслужават минимална работна заплата. Е, ще си получите каквото сте пожелали.

26

Анонимен

преди 2 години

Учителските заплати в държавните училища не трябва да са по високи от минималната работна заплата.

25

Учителите заслужават

преди 2 години

много по-високи заплати от сегашните, като се има предвид вредният труд, който полагат, а именно - да работят с децата на тези, които изказват мнения под настоящата публикация.

24

Анонимен

преди 2 години

Учителите трябва да са на минималната заплата, дори и тя им е много за това което работят. Учениците все по неграмотни и про сти. Не мога да разбера, защо учителите са втора категория труд?

23

До 26 възмутения

преди 2 години

"А и защо са втора категория труд, както толкова са се преработили." ------------- Не пиши глупости. Учителите не са нито втора, нито първа категория труд. Ако владееш четене с разбиране, виж при какви условия се пенсионират учителите.

22

Анонимен

преди 2 години

Заплатите на учителите продължават да растат. Неграмотните, незнаещи и неможещи ученици продължават да се увеличават... А от нас се иска да продължаваме да плащаме за това.

21

Анонимен

преди 2 години

На алчните учители всяка година им увеличават заплатите и докога? А и защо са втора категория труд, както толкова са се преработили. Учениците стигнали 12 клас и допускат груби правописни грешки. На какво ги учат?

20

Анонимен

преди 2 години

Дайте им направо десет хиляди лева заплата, дано им стигне. В частния сектор заплатите падат, ама кой ни е крив, че нямаме връзки да се вредим и ние на държавна хранилка.

19

Анонимен

преди 2 години

Да растат заплатите, ама и качествожто на обучението да расте. Иначе става просто раздаване на едни пари на калпак.

18

Един

преди 2 години

Хайде спрете се , стига с тия учители, отворили едни усти и искат, та искат, а другите ,за тях няма, те не са важни, само учители, преуморили са се от работа половин ден, три месеца отпуски, срам нямате

17

До 20

преди 2 години

Децата ни търпят, тези малообразовани неграмотници.

16

Анонимен

преди 2 години

Какви малки душици сте! Учителите търпят вашите нагли, *** и невъзпитани деца! Не учителите са виновни, а липсата на внимание от родителите. Най-малкото което може да направи държавата е да им дава 100лв. отгоре всяка година