66

Анонимен

преди 2 години

Впрочем, само за сведение - с 43% са нарастнали петролните доставки за САЩ от Русия. Защо ли САЩ купуват руски петрол, нали имат, нали отвориха държавния резерв, нали призоваха ЕС да направи същото...? Отговора е съвсем *** - САЩ имат "лек" петрол и производството на горива от него е много по-скъпо, отколкото от рускя. Да му мисли ЕС! Теще ни докарат до просешка тояга!

65

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали ще е просто рецесия - предполагам читателите знаят, Петенцето не е читател (тя само пише), че има "непрекъснати" производства - химическа промишленост, стомано добивна и т.н. и ако спре процеса - спира за винаги! А без газ ще спрат! А това са повече от 2/3 от производствата в ФРГ. Отделно - няма торове за селското стопанство, затворени АЕЦ, няма ... Все се надявам да им дойде акъла, но не съм оптимист!

64

Вишински

преди 2 години

Новият канцлер Шолц има нацистки произход, тъй като баща му е воювал на Източния фронт, под ръководството на фелдмаршал Паулус.Този "болен мозък" ще докара немците до . . .просяшка тояга !

63

Анонимен

преди 2 години

Германия има налично дизелово гориво за 32 дена от днешна дата, след един месец ще видите рецесията на живо, когато тировете не могат да доставят храната до лидълите. Бумеранг и домино в едно заради умната фон дер Лаен, началото на ужаса.

62

Напомняне

преди 2 години

Да се напомни, че швабите негласно са като щат на краварите, онези да пръднат, шваба ще се извини, така са третирани. Не рецесия , а пълен катаклизъм ще настане за всички, вързали се с руският газ, а това е цяла западна Европа .

61

Анонимен

преди 2 години

Страх ги е от рецесия, а в друга статия чета Германия изгони 40 руски дипломати..... хем ги боли хем ги сърби...... дано им спрат кранчето.....

60

Анонимен

преди 2 години

Германците ще се справят. Путиния да му мисли

59

Да бе

преди 2 години

Значителна рецесия е много меко казано!

58

Анонимен

преди 2 години

До 61 - Така е, тиквенико - Орбан и Вучич, които ги преиспраха вчера за нов мандат, си вързаха гащите с руски газ по трасе през България. Затова и ние ще имаме газ без проблем, ам това не значи, че трябва зорлем за се зъбим на руснаците, каквато криворазбраност битува в момента у нас..... Е, сигурно не трябва да ги мажем с паче перо, но не тр. и да им се зъбим и всичко ще ни е ОК )))

57

Анонимен

преди 2 години

Не зная какво мислят немските политици но цените на всицко растат всеки ден в Германия а вие тука си пишете

56

Анонимен

преди 2 години

До Дойчен "Искам да видя дойчовците как ще карат, когато стандартът им на живот стане като нашия." Това никога няма да го видиш. :))))

55

Анонимен

преди 2 години

До Бай Гроздан "При всеки шум за нови санкции се сплотява руският народ зад лидера си" Значи стават съучастници в престъпленията му.

54

Анонимен

преди 2 години

До До 47Те и украинците купуваха европейска газ :) Руснаците я продаваха на Европа първо, а укрите я купуваха от Европа по скъпо и се кичеха, че не плащат на агресора ))) Та да се подписват договори е едно, а да се вземе фактически обем е друго :) Да не стане накрая руските ресурси да се купуват през Арабите :))

53

???

преди 2 години

"В случай че доставките на руски газ спрат...."Кой им спира доставките на руски газ? Не става ясно!

52

Дойчен

преди 2 години

Искам да видя дойчовците как ще карат, когато стандартът им на живот стане като нашия. Нашият, естествено, ще отиде на още по-голямо дъно и очаквам миграция и към Сомалия.

51

Бай Гроздан

преди 2 години

До 52 - прочетох тук,че от 40 протестирали в Москва ли бе или в Петербург са арестували 25,което определено е под 99%.Винаги има кой да купи от тях,защото продават най-качествено и най-евтино.Е за гада трябват нови инвестиции в друга посока,но при този скок и от това няма да ги заболи,а у една 13% от износът им,а петролът 23%.Цените на арматурата как ти се струват напоследък.

50

Анонимен

преди 2 години

И това е само началото... още не са осъзнали какво ги чака на есен и на зима.

49

Анонимен

преди 2 години

Германия не е важна, тя е беззъба и окупирана страна. Важното е, че САЩ внасят руски петролни продукти и торове повече отвсякога. Та така, драги европейци...

48

До 51

преди 2 години

Кой народ визираш, А ?! Тоя дето го пребиват и арестуват от мирните ,антивоенна протести ли ?! Е ,бива ли да си толкова елементарен?!

47

Бай Гроздан

преди 2 години

При всеки шум за нови санкции се сплотява руският народ зад лидера си,в случая Путин,защото при външен враг 99% стават като стена зад ръководството си. А това прани Путин несъкрушим.Отделно,че след всяка нова санкция цените на борсата скачат и няма да се учудя и да ги иска.Дори и металите за контейнери за втечнен газ и заводите за него цените скачат,а Русия е основен износител и ако не ще САЩ ей ти Близкия Изток,не стига че всички кладенци за петрол в С.Арабия са с техни технологии.