66

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата продължава да се прави на разсеяна.Тя е знаела за предложените два начини за отчитане на залганията по спортните игри.Това е предложение, прието в НС.Знаели са го и Горанов, и ББ.Накрая са развалили споразумението и са изпратили вярната си сопа - И.Г. и той както се полага на един милиционер е постъпил по милиционерски: запор на колекцията от антични предмети оценена над 2 млрд.евро заради 550 млн.лв загуба на държавата конфискация на голямата сбирка картини и цели 19 обвинения!

65

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

... И СЪЩИТЕ ИЗРЕЗКИ ОТ ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ ....ХА,ХА,ХААААААААА...

64

Hi

преди 2 години

Дай на прокуратурта и графологическа експертиза на дикументите които си подписал преди да напуснеш държавната администрация, аршинатрябва дае еднакъв.

63

Просто Киро

преди 2 години

...простотия....от Харвард

62

вещер

преди 2 години

Адвокатът на Божков се казва просто Киро... невидяният протестър от спонсорираните от черепа протести...

61

прокурора

преди 2 години

Кириле, познаваш ли пушката с която е извършено престъпление. Да познавам я от малък пищов.

60

Анонимен

преди 2 години

И аз така. Има няколко неща, които ме притесняват, как така се появихте от нищото и как и кой подкупи Р.Радев да ви назначи (гордеете ли се г-н Президент с този?), кой ненормалник предложи и гласувахте измислените машини на Мадуро за избор, без друга алтернатива, как без партия и с измам констатирана от КС стана министър, а сега и премиер???

59

Анонимен

преди 2 години

Не знам в светът да има държава в която министър председателят да е свидетел на избягал от правосъдие с 19 обвинения. Няма такава държава. Комунистите крадат и лъжат като за последно.

58

Анонимен

преди 2 години

Свидетл на доклада мухахахаххахаха

57

Анонимен

преди 2 години

СВИДЕТЕЛ НА МАФИЯТА- ПОЗОР РЕЗИЛ

56

Анонимен

преди 2 години

Киро е избран след кастинг за най голям лъжец!

55

Анонимен

преди 2 години

новия Георги Димитров

54

!!

преди 2 години

Този човек е МП на България . Срам и позор ! Радев ни ги натресе тези измамници .

53

морски

преди 2 години

По брега вилнеят мутренски банди, никой нищо не прави по въпроса. Ама Полиция, ама Прокуратура...ама специали служби... Как през соца нямаше проблеми и доволни платежоспособни туристи идваха много лета подред?!

52

?!?

преди 2 години

А нещо пряко уличаващо Борисов за да бъде отново арестуван дадохте ли? Не става ясно.

51

Анонимен

преди 2 години

Хич не вярвам, че е давал показания. Явно е имало някакъв различен разговор с Гешев. Може би проститутката Гешев се е пробвал да се изтъргува, защото неговите началници не могат да му помогнат.

50

Задунайска правда

преди 2 години

Господин Петков, една логическа задачка която е далече под нивото на Харвард: Ако г-н Божков е дал 50 млн рушвети, защо сега е беглец в Дубай? Кой гони някого, който му дава и ще му дава милиони? Или може би искате да върнете г-н Беглеца, за да вземете и вие някой и друг милион заедно с Ленчето"

49

свидетел

преди 2 години

Имам информация, че Божкв плаща на Киро за атаката срещу Гешев.

48

Анонимен

преди 2 години

ПростоКиро лъже всеки път като си отвори устата

47

Sostin

преди 2 години

Абе хора, вие мислите ли с главите си, кви показания кви пет лева, за какво говорим. Тоя гелосания и оня оцъкления отупаха девет милиарда за девет дена в края на миналата, година, изтеглиха свет милярди дългове и продължават, правят продажби на газ за под 3 секунди и куп още простащини, вие ми говорите за некви 580 милиона, които евентуално били дадени на еди кой си , по думите на човек с 19 обвинения, сред които и за убийство. Вие нормални ли сте бе??? Абе тия крадът милиарди за дни