52

Йосиф

преди 2 години

Децата на мафията пораснаха и вече си имат собствена държава !!!Как така С.Цацаров стана шеф във Върховна Касациона Прокуратура сигурно пак е имало само един - единствен кандидат ??? Мафия-Мафия - Мафия какво си мислите че правите ??? Ще си платите за всичко ГОСПОД ще ви съди ;)

51

Ангелина

преди 2 години

До само да вметна под номер 54В България има доста "читави прокурори" ,но те не се показват по телевизията и не са достатъчно смели.Появи се един при Веселин Дремджиев ,който от "самолет " му личеше ,че е от "режисираните актьори" и използваше изрази и фрази ,придобити от тях въз основа на нерегламентирани подслушвания на невинни хора през годините ,което се превърна в основен приоритет на властимащите през последните 12 г. ,основна форма за тормоз и репресии срещу неудобните им.

50

Ангелина

преди 2 години

Намериха "почетно място" за един от двигателите на всички "мръсни поръчки" по време на управлението на ГЕРБ.Всичко е планирано предварително те по тези "планове" са перфектни ,как последователно и целеустремено да организират своите дирижирани мероприятия и иман много добре обучен състав в това отношение в институциите и това място е създадено за "човека" ,а не обратното ,както е на почит в България и е много удобно защото си "прокарваш зависимостите законно" и не носи никаква отговорност!

49

Анонимен

преди 2 години

Гешев назначи Цацаров, а Цацаров ще назначи Гешев при себе си, ако го уволнят от сегашния пост.

48

Анонимен

преди 2 години

Герберите се окопават в последните крепости на бившия диктатор на България, свален от САЩ.

47

тя

преди 2 години

Тоя пак се нареди на висок пост ! Аман от кариеристи на високи заплати , а никакма полза за хората !

46

Анонимен

преди 2 години

Тоз пак са намърда!

45

Анонимен

преди 2 години

Прод48.съдебната власт влизат само задълженията да следи за законноста и да издава присъди за нарушението им от гражданите или защитата им.Всяка намеса в друга власт е недопустима.Само Мин.на Правосъд.може да отговаря пред НС по всички въпроси,за промяна в законите по предложение на Инсп.към МС.на правосъд.Но това не е намеса а отговорност.Всичко друго е недопустимо.Прокуратурата е в Съдебната власт и не може да прави предложения пред НС за промени без да са инициирани отМС,дали е нужно това

44

Анонимен

преди 2 години

До43.За ваше сведение:Първо.България не е Монархия или ПрезидентскаРепублика и лицата изброени от вас,са в различни власти-представителна и изпълнителна Второ:Изброените от вас лица не издават присъди а отговарят за стабилността в Държавата.Трето.В прерогативите на

43

Анонимен

преди 2 години

Ако и това е промената голема промена . Оставка и ходете си от където сте дошли.Всички си е по зле, даже много по зле от ББ.

42

Юрист

преди 2 години

Винаги в прокуратурата е имало прокурори и началници. Последните никога не са отваряли дело но винаги са имали подчинени и послушни прокурори.А отдел за координация и анализ в прокуратурата съществуваше преди години когато Машева работеше в него преди да стане член на ВСС.(беше направен за нея)Така че нищо ново под слънцето

41

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли България няма прокурори,които да заместят тези двамата? Защо слагате Цацаров и Гешев да ръководят при условие,че не сме видяли нито един политик или мафиот в затвора?

40

Анонимен

преди 2 години

Тези,специфични правомощия за съдебната система дадени на тази структура не са ли в прерогатива на Изпълнителната власт,т.е.на Инсп. къмМинСъвет,в задълженията наМин.на Правосъдието,защото така е по презумпция за разделението на властитеНе е ли цинизъм да контролираш себе си и да предлагаш изменения и допълнения в закони,които ти пречат да контролираш всички власти в еднаДържаваТова не ви ли прилича на монархически способ за контрол над другите власти в демократична ДържаваНад мен е само Господ

39

Хаххахахха

преди 2 години

Гешо и Цацата са любимите служители на ортаците Бойо, Пейо и Доган. Докато Ортаците са на свобода, България няма да тръгне напред.

38

БЕЗ БОГ !!!

преди 2 години

За Цацаров,Гешев, ГЕРБ НЯМА ЗАКОНИ !!!

37

Тодор

преди 2 години

Обяснявасе обаче каква е спецификата на работата на отдела на Цацаров - координиране участието на прокуратурата в междуведомствени работни групи по изготвяне на проекти на нормативни актове чрез участие в работата им, изготвяне на мнения и становища по проекти за нормативни актове, изготвяне на проекти за искания до Конституционния съд и становища по конституционни дела и т.н. - Звучи като "Хранилка с допълнителни врътки и бибитки за да заблуди хората че не е хранилка "

36

аз

преди 2 години

Цацаратурата се завръща!

35

....

преди 2 години

Съжалявам за родината ни,за хубавата ни родина за нормалните граждани, със завист гледам как други държави са финансово и икономически стабилни и осигуряват нормален живот на поданиците си.

34

Илиев

преди 2 години

Да си представим хипотетично,че този театър се разиграва на Северно корейска сцена.Кой къде щеше да бъде днес,от огромното кълбо със свински черва? *** народ сме,огъваме си когато ни ръгат с остена,малко се изкривяваме,но продължаваме да вървим със стадото.

33

Анти Тяло

преди 2 години

С мазнината и лойта е така... тя не изчезва, а само се мести от изцапаното на кърпата която я бърше...!!!