150

Гавра

преди 2 години

Z, V, добре ги разцъква Путин. Ако специалната операция продължи още малко, тия ще си закрият азбуките от злоба и тъпота!

149

ДжоБаеца

преди 2 години

Z означава - Zомбитата идват вадете нлауките и джавелинките.

148

Анонимен

преди 2 години

Сега чак разбрах какво е Z - половин свастика.

147

Ммда

преди 2 години

В Г-я от около 4-5 години си е чист комууунизм. Само липсват купончетата все още, но и тяхното време наближава.

146

Моят коментар:

преди 2 години

Z

145

Наблюдател

преди 2 години

Западната демокрация към която се стремяхме отива в миналото. Системата бавно се трансформира в диктатура. Започва много да прилича на комунизЪма тука. Първо се забранява различното мнение. После ще почнат и репресийте. Разбира се това е в името на "демокрацията" (преди беше в името на "светлото бъдеще"). Ето това е страшното.

144

Еленски

преди 2 години

не харесва това, може да се прекръсти в Селенски.

143

Анонимен

преди 2 години

ZZZZZZZZZZZZZZZащо има толкова *** хора на този свят?ZZZZZZZZащо европа слугува на USA?ZZZZZZZапада потъва все повече и повече.ZZZZZZZначи,че техните ценности като демокрация, благоденствие,вяра и хуманизъм вече не оZZZZZначават нищо повече от ZZZZero!Нула!

142

До 128(продължение)

преди 2 години

Имам предвид повечето хора , които са коментирали тук и които за жалост са 80% от населението в БГ (това е според тях). Щом е така , значи по - добре да не се връщам в БГ (в момента живея в чужбина). А и сръбската чалга , простотия и битов алкохолизъм не ми понасят.

141

До 128

преди 2 години

Много правилно си го казал. Нали руските историци успешно откриха и доказаха , че Кирил и Методий са македонци. Обаче дори и на тях това не им се нрави и за това символа им е латинска буква. И в този ред на мисли искам да попитам повечето хора (мъкар , че това дали са хора е много спорен въпрос) не ги ли е срам и кои всъщност са националните предатели? И не разбират ли , че ако Русия спечели , а Запада загуби Сърбия ще започне да се разпорежда на Балканите. И нас не ни чака нищо добро.

140

Анонимен

преди 2 години

Два кръстосани Z прави фашисткия хитлериски знак.Сигурно е случайно.Любимия композитор на Хитлер и на създателя на руската частна армия е Вагнер пак случайно

139

Дойче нацистен

преди 2 години

Искам да видя в Берлин укронацисткото знаме на батальона им Азов със символиката на Втора танакова девизия на SS. Да си дойде всичко на мястото.

138

Малииии

преди 2 години

Ами ако тука русофилите решат да поставят този знак по къщи и автомобили, почти цяла България ще бъде яко "изписана".

137

Анонимен

преди 2 години

В демокрацията явно няма място за различни мнения!

136

Анонимен

преди 2 години

Горката Ктрин Зита Джоунс!!! Z не беше ли знакът на ЗОРО? Крадци-руснаци- откраднаха Z знака на Зоро и знака V на кралица Виктория!!!

135

Татул

преди 2 години

Тези тотално изтрещяха. Значи да си гей, лесбийка или някой извратеняк е нормално. Но да изразиш свободно мненението си за Русия е престъпление. Нещо много ги плаши тази Русия. Значи има за какво!

134

Анонимен

преди 2 години

Както беше в случая с короновируса така и сега постеленно хората проглеждат и виждат ,че Путин е доброто който се бори срещу дявола във вид на евроатлантически ценности .Доброто /Путин/ винаги побеждава при всичките 101 варианта разгледани от Урсула Ск.у.м..риева

133

Христо Попхристов

преди 2 години

От почти 20 дни ходя с георгиевская ленточка, изписваща Z на ревера и няма да я сваля докато трае специалната военна операция на Русия в Украйна. Така се солидаризирам с освободителната операция на нашите руски братя/

132

Анонимен

преди 2 години

80 процента от българите подкрепят Русия или най-малкото и симпатизират. Останалите 20 процента са проджници, извратеняци, хомосeксуалисти, педофили, американофили, атлантици, крадци, престъпници, нацисти, англофили и тн. Всеки истински българин обича България и най-близкия ни народ - руския. Слва на България, слава на братска Русия и нейната непобедима армия.

131

Анонимен

преди 2 години

И какво искахте да ни кажете с тая статия?