13

ъъъ

преди 2 години

Сърбия е продукт на коминтерна Понеже доста отдавна се е знаело, че социализъма няма да просъществува дълго Затова е измислен този строй както е Сърбия Нашата партия да е на власт пък вие сте свободни да ходите където искате По този път тръгнаха Русия България Китай

12

Източен вятър

преди 2 години

Добавям към заграбеното от нас, освен Западните покрайнини, и Македония! Геноцид, извършен от сърбите, съвместно със СССР, върху част от народа ни чрез избиване на изявяващите се открито като българи, пращането на друга част по наказателни лагери и не на последно място - създаването на изкуствения "македонски" език. В Македония и в Западните покрайнини и до момента продължава обезбългаряването и насаждането на омраза към "българите - татари". Това е послание към нашенци, които са му почитатели!

11

Анонимен

преди 2 години

Ей така св прави.Вучич си гледа държавата му да е добре,а не чуждите.

10

Анонимен

преди 2 години

Утре унгарското пиидеррастче Орбан ще последва руский карабль, а след него Вучичи и Радев ще поемат същия курс.

9

Източен вятър

преди 2 години

Винаги едно наум със сърболяците. Докато бяхме под османски гнет и докато руското царство се боричкаше с османската империя за проливите и Балканите, тези наши вечни врагове ни взеха Поморавието и Тимошко. Започнаха още през 1833г. и после - 1878 гр.Ниш и околията, Пиротско и т.н., където болшинството са българи. Впоследствие Ньойския договор,1919г. определя и останалата част от Зап. ни покрайнини да е към кралството на сърби, хървати и словенци. Обезбългаряването продължава и до днес.

8

ама

преди 2 години

Ооо почнаха го спряха му петрола от средиземно море Почна да вие

7

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

преди 2 години

Украинската Армия която е разположена на границата в Донбас облича цивилни дрехи и се изтегля .От 53 000 останали войници от първоначалните над 100 000 които бяха разположени преди началото на бойните действия са останали едва 30 000 . До няколко дена всички ще се изтеглят от ДНР и ЛНР

6

Анонимен

преди 2 години

Бг ще си върне и западните покрайни и моравието до река Морава където трябва да е границата с Хървация която щв еземе останаталото от Сърбия. Сърббия е измислена държава от Англия и Нато за да напада и пречи на България срещу Турция и Гърция.

5

Анонимен

преди 2 години

Защото не е в ЕС и НАТО и няма кой да му набива канчето.

4

Анонимен

преди 2 години

Русия я чака това което стана със Сърбия. Окръжена от Нато и накрая заличена. Путин навреме се опомни и все още има шанс да оцелее Русия.

3

Анонимен

преди 2 години

Моджи - Индия, Ши Джипин - Китай, Вучич - Сърбия, Шейховете на ОАЕ, Ердоган - Турция -> мъже на място. Другите нации се водят не от разума, а от емоциите и стават лесна жертва на своите политици, а това ги прави сателити ту на САЩ, ту на Русия. Кирчо е сателит воден от емоциите - време е да си ходи народа ни е български, а всеки американофил, американофоб, русофил и русофоб е всичко друго, но не и градивна частица на родината - България. Стига сте мислили като сателити - бъдете българи.

2

Анонимен

преди 2 години

Сърбия загуби Косово и Македония след 1991 г.

1

Анонимен

преди 2 години

Внимавайте с руската губерния на Балканите.