33

Анонимен

преди 2 години

пише американската неправителствена организация Фрийдъм хаус в доклада си за 2021 г.Друг коментар не трябва да има.Що за наглост имат американците,които пускаха бомби с уран върху глaвите им,та и тук беше завишена радиацията тогава.

32

Анонимен

преди 2 години

Косово не люлка на сръбската история а е част от българската държава през средновековието. Петър-Делян е българин не сърбин

31

Болгарин

преди 2 години

Сърбия никога не трябва да бъде допускана в ЕС!

30

Анонимен

преди 2 години

Оплетена история. Сърбите говорят за Косово , както българите за Македония. А всички сме в ЕС И ще дойде време да са всички заедно бе дразги без граници.

29

Румен от Слатина

преди 2 години

А обичаго , но наужким. Във Войводина има сърби , които не искат да чуят за него. Автономната държава се самоуправлява и без сърбите.

28

Анонимен

преди 2 години

ДАНС е бившата Държавна сигурност. ДС замиташе всички наред!

27

ТАКА СЕ ПРАВИ !

преди 2 години

ВУЧИЧ , ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ !!! ПОСТЪПИ ПРАВИЛНО И СЪС ЗАПАДА И СЪС РУСИЯ ....ЗАТОВА ГО УВАЖАВАТ И ЩЕ ИНВЕСТИРАТ ВЪВ СЪРБИЯ ! А НАШИЯ КИРО , КАКВО НАПРАВИ ???

26

Сата НАТО

преди 2 години

На Вучич играта му я направи нашия банкянски тьпи гьоз.

25

Анонимен

преди 2 години

Demonaz, стига с тия азиатци.... Кратуно ти ако си българин имаш азиатска кръв ако немаш такава значи си маке... Не излагай Българите, върви да се лекуваш

24

Анонимен

преди 2 години

До Demonaz Сърбите са потурчени българи. Първо Гърция и Византия ги потурчва и разделя от България в 1020 -1150г. и после турците в 1520-1800 г. Много жалко е но така се получило и сега са срещу България. Същото стаава и с Македония. Русия няма никаква вина. Това е обезбългаряване текло 500-1000 г.

23

Анонимен

преди 2 години

"умело"!?!? Що за журналист би използвал подобна дума...

22

Demonaz

преди 2 години

Сърбите винаги са ни били изконни врагове. Избили и посърбили сумати нашенци,но тук се слуша тяхната просташка музика и се ходи на тяхни мачове. Трябва отново да се бомбардират и да не остане жив сърбин. Те са диво азиатско племе като руснаците.

21

анонимен

преди 2 години

За Сърбия има житейска истина--,,Който се опитва да сяда на два стола,пада на земята,,.

20

Ник

преди 2 години

До 30. Неукий, Западните покрайнини не са само Цариброд и Босилеград, а цялото Поморавие и Тимошко. Ниш, Пирот, Сурдулица, Враня, Зайчар, Лесковац, Неготин и т.н. Абе, хора, четете малко история, бе, не само новинарски сайтове, които ви промиват мозъчетата с пропагандните си материали. Жертви са всички съседи на Сърбия, а не както си мислите вие, заради бомбардировките над тях. Извършели са геноцид върху българи, босненци, хървати, албанци и словенци, чрез война или друг вид агресия. Хайде холан

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 Не е отнета от Гърция. Отнета е от Нато и подарена на Гърция. Гърция нама една спечелена война срещу България след 1878 г.

18

Анонимен

преди 2 години

Тоз тип руши морала на Балканите щото излиза, че като лавираш си по- добре от праволинейната България! Играчите са наградени и от запада и от Изтока! Това е груба грешка!

17

Taню

преди 2 години

Въобще не е умел, тъn му е народа...

16

Анонимен

преди 2 години

До Източен вятър Македония е обезбългарявана на няколко пъти и преди сърбите. Първо византиеца Васили избива българите след като убива цар Самуил, а после турците и Сюлейман потурчва албаните и българите или ги навързва със синжири за роби в Истанбул. Край Истанбул даже се е запазило и днеска село Белграт с поробени българи от Македония и Морава.

15

Какво

преди 2 години

заглавие тип: "*** ,която духа на всички". Какво е Сърбия всъщност. Държава пред разпад, изкуствено поддържана жива от международните сили, бореща се за оцеляване, която ако даде всички територии полагащи се на съседите ще остане с територия колкото РСМ. ПС. 2018 година мина ,къде са ни западните покрайнини?

14

Анонимен

преди 2 години

Умрело? Отдавна е отрязан от ЕС и НАТО.