11

Анонимен

преди 2 години

Под "третри страни" да се разбира Сърбия.

10

Анонимен

преди 2 години

айде по-полека с 'отнемането на паспортите', а? познавам поне 20 българи от северна македония, които живеят постоянно в България и нямаше как да бъдат преброени там. отделно, знам поне още 10, които са женени за българи и българки и в момента учат в западна европа, също не са били преброени. да не говорим, че същото мънкедонско правителство, което продължава да фалшифицира избори, учебници, паметници - направи преброяването там. изведнъж взехте да им вярвате 100% ли? значи сте татари и монголи..

9

Анонимен

преди 2 години

Дааааа... те броят 3504 българина в Северна, после НЯКОЙ НЕИЗВЕСТЕН МАРГИНАЛ работел срещу сопразумение с България. Ами то излиза че той говори за себе си и за правителството на РСМ.

8

сс

преди 2 години

Предполагам тия групи правят и учебниците и управляват институциите...Правителството не се занимава с такива дребни неща нали?

7

Историчар

преди 2 години

При разпадането на ФРЮ, над 200.000 души в Северна Македония се обявиха за югославяни. Къде са те днес не е ясно.Трябва час по-скоро да видим имената на тези 3000 души, които са се обявили за българи по народност. На останалите над 100.000 трябва паспортите да бъдат анулирани.

6

Сталинизъм

преди 2 години

Съдия Ели Скоклева Дупница вкарва хора в психиатрия за критики по поръчка на Гешев!

5

Историчар

преди 2 години

Сталин и българските комунисти създадоха една нова македонска идеология с идеята да споят българския и сръбския народ в една обща държава Югославия. След разрива между Сталин и Тито, тази идеология се поддържа само от югославска страна, като противовес на българските корени на населението.

4

Анонимен

преди 2 години

Аааа,Неее!Не си измивай ръцете с разни групи.Цялата ви държавна политика работи срещу споразумение с България!Дори не сте признали българско малцинство.А имате 120 000 човека с български паспорти.

3

Анонимен

преди 2 години

Путинофилите-***. Те винаги са работели за разединение на Балканите и конфликти. За да могат да ги управляват по-лесно.

2

Анонимен

преди 2 години

изгонете всички от руското ви посолство и нещата ще се успокоят

1

Анонимен

преди 2 години

Вие сте същите като Украинците !