31

Никк

преди 2 години

Република Северна Македония - това е държава, която иска да ти открадне цялата история, но в името на добросъседството, преговаря за да получи поне половината.... :)

30

Анонимен

преди 2 години

Като включат и хървати и словени и ще стане пак мини Югославия. Тогава няма смисал от Ес като те си имат южна Югославия. Договор с България има и сега но той не се прилага.

29

Анонимен

преди 2 години

Така се разбира интернационал да няма държавно творни народи или къде има интернационал не трябва да има множество от народи с някой/и основен/ни,като творец/и на обществения живот и отношения с обичаи,взаимоотношения въз основа на тях как култура,религия от които са черпели съвместно как от извори и участници изграждащи заедно основите на държава завещана от дедите им щом е писано по правото на наследствено право и конституционните права на признати граждани да са еднакви за етноси по признаци.

28

Анонимен

преди 2 години

Не 80% от Българите са чужда сила,много по-малко са. Другото което се случва с вас,които подкрепяте ветото се нарича манипулация и лъжа.И най-важното Македония ще започне скоро преговори с ЕС без България.След като света вижда какво се случва с Путин,а България изцяло се ръководи от него следователно и ЕС да си промени вижданията за нас.

27

ТЪП СЪРБОМАНСКИ БОКЛ

преди 2 години

не си и помисляй че ще влезеш в ЕС

26

Руми

преди 2 години

Русия налага вето на Македония за ЕС, България няма нито мощност, нито капацитет за това, Сърбия получи C 400 от Русия през България, страна членка на НАТО чрез Каракачанов и това е факт.

25

МиКо

преди 2 години

1.Русия=Радев2.ВМРО3.ГЕРБ4.БСП

24

анонимен

преди 2 години

Северна Македония е свободна страна и България няма право да и пречи.

23

Анонимен

преди 2 години

Индивиди, групи у партии ли правиха преброяването?

22

Анонимен

преди 2 години

Все други са им виновни на северномакедонците, а когато те трябва да свършат някаква работа си измиват ръцете че не преговаряли за фалшивата си идентичност. Нито са македонци нито съществува македонски език, но крадат от всеки каквото докопат и постоянно искат нещо, но като трябва те да бъдат честни не можело. Така до никъде не се стига.

21

Анонимен

преди 2 години

Да плешо аз съм против БЮРМ да е в ЕС.

20

Анонимен

преди 2 години

ВМРО трябва да се саморазпусне след като Македония влезе в ЕС.Ще е вече безпредметно нейното съществуване.ВМРО се създава във време,когато гоним националения идеал за Сан Стефанска България.Скоро с влизането на РСМ в ЕС,спокойно можем да закрием ВМРО-целта ще е изпълнена.

19

Анонимен

преди 2 години

Що се прави на разсеян с това преброяване на 3504 българи народностна група от населението на държавата му незаслужаваща конституционно признаване,а само преброяване и занижено,като численост за нея,не от основните групи според него и тез преди 77г. за тез години м/у преброявания,че м/у тях намаляване численост на някоя група е за сметка на други понеже са едно множество и всяко изменение-добавяне,отнемане от една се отразява на друга,че ги отчитат в % от цяло и е демокриза с грижи соц. разходи.

18

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха-ха-.. на тия макерета все некой друг им е виновен! Ако започнат да се държат като нормални хора да са в ес вече, но не... Еми дгд! Ако си мислят, че само чужди сили ги спират, то занчи 80% българите сме чужда сила! Да се радват, че нямаме армия и оръжия, че заслужават една специална операция за защита на сънародниците ни там!

17

Анонимен

преди 2 години

Да същите сме като Украинците.Свободолюбиви сме и не искаме някой като Путин да ни налага неговите виждания.Ние искаме да сме част от ЕС и НАТО и затова предложихме войска на Украина,само че НАТО не ни разреши и само изпратихме водена подкрепа.Няма как да не подкрепим Украина,тя нас подкрепи когато имахме конфликт в Македония.Същото ще направим и за България,защото и тя не ни изостави.Спрете да си мислите ,че Ви мразим,вашите Ви лъжат.Ние Ви уважаваме.

16

Анонимен

преди 2 години

На мен ми е ясно това от години,че Путинските политици от БГ и МК спират процеса за прием на МК в ЕС.Гледайте внимателни и четете внимателно и ще разберете ,кои партии са Путински.По начина по ,който говорят за МК и заливат медиите с Лъжи за Македония ще Ви стане веднага ясно.РАДЕВ е Путинист,БСП са Путинисти,ВМРО са Путинисти има и други,но съм сигурен ,че Вие се досещате.А преди мен и вас САЩ,НАТО и ЕС са се досетили.Те също следят нашите медии и изказвания на политици.

15

İzlezte ot

преди 2 години

Вие сте същите като Украинците !

14

General

преди 2 години

изгонете всички от руското ви посолство и нещата ще се успокоят21636

13

Анонимен

преди 2 години

Основно масква работи срещу това, РСМакедония да влезе в ЕС !

12

Анонимен

преди 2 години

И Русия