305

A

преди 2 години

До Да пратим помощ 351Отивай, заедно в челядта си да помагаш

304

ujas

преди 2 години

Путин е за Хага. Трябва да гние там доживот. Диктатор, който вкарва опозиционери в затвора заслужава и по-жестока съдба. Но руския народ си трае и мълчи с наведена глава. Затова ще го мачкат още много. Свободата не е даденост, за свободата трябва да се бориш.

303

анонимен

преди 2 години

Ето това е диктатура и фашизъм! Майките и съпругите на убитите в Украйна росийски войници не смеят нито открито да изразят своето възмущение и несъгласие защото се страхуват от репресии.

302

Анонимен

преди 2 години

До 332 Това,че през Втората световна война са избити толкова много хора,оправдава ли ,че сега през 21 век един диктатор нахлу в чужда държава и започна война,оправдава ли убитите войници ? Това трябва на техните майките да обясниш.Да погребеш детето си,от това по- страшно няма!

301

Теодоро

преди 2 години

МАЗЕН ПАСКВИЛ

300

Пламен

преди 2 години

Чий го дирят в независима държава? Тепърва ще ги изнасят с "товар 200" или катафалки по Български.https://youtu.be/Mvusgs0a_SoСлава на Украйна!

299

Анонимен

преди 2 години

14 000 млади русначета са убити официално за един месец ,заради военнопрестъпникът ПУТИН !!!!! Стотици танкове ,бронетранспортьори и друга руска военна техника са буквално на кайма .Европа и САЩ доставиха превъзходни оръжия на Украйна и избиват руските окупатори ,като пилци .......Украйна печели войната !!!!!!!!

298

Анонимен

преди 2 години

14 000 млади русначета са убити официално за един месец ,заради военнопрестъпникът ПУТИН !!!!! Стотици танкове ,бронетранспортьори и друга руска военна техника са буквално на кайма ....Украйна печели войната !!!!!!!!

297

Анонимен

преди 2 години

Живях 4 години в този ***, Русия, гр. Усугорск и Диктовката, област Коми, както и за малко в Москва. Смешно ми е как путинофили, които дори не са стъпвали в Русия се изказват. Нямате право, вие нищо не знаете, нищо. Руснаците са просто крепостни селяни.

296

Анонимен

преди 2 години

Такъв срам скоро друга армия не е брала. Пънеха се покрай Киев и на финала отстъпление и зарязана техника за милиарди. Парада на 9ти май ще е срамна гледка

295

Анонимен

преди 2 години

не мога да ви понясам лъжите наборниците немат никакво отношени с горещите точки в украйна племеника се уволнява на 12,април т .г. не заслужавте никамкво уважение от народа на бг вие сте лъжци продажници специално инф.служби в бг

294

Анонимен

преди 2 години

До Иван Иванов Можеш свободно да отидеш, приемат доброволци. Или е по-лесно зад клавиатурата просто да се правим на герои ?

293

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИзключително гнусен коментар. Лесно е да плюем по чуждата мъка, когато не ни е на нас на главата, нали ? Има ли значение от коя страна са ?

292

Анонимен

преди 2 години

Това важи за много повече украински войничета, които осем години са слушали как ще станат свръхдържава и как имат "най-силната армия в Европа", а сега гният в канавките, защото не ги погребват а само ги снимат за медиите.

291

До "В Русия

преди 2 години

До Анонимен Колега, когато Хладилникът победи Телевизора, ще им дойде акъл в главите. То това вече се почва, обаче все още е "виноват" гнилият запад. Ще осъзнаят в какви **** невиждани ги е замъкнал Вова Ботоксович, но ще е късно. Ще се разпаднат като държава и ще се самопогребат. Краен срок, очакваният от тях 20.12.2022 - стогодишншната на сесесерето. А окаяните Zомбита,които пращат на фронта са от тънещата в мизерия и алкохолизъм " российская глубинка".Да му мислят нашенските путофили.

290

Иван Иванов

преди 2 години

По добре да умра с оръжие в ръце на бойното поле отколкото с памперс в някой хоспис...!

289

стар комунист

преди 2 години

А украинските войници сигурно са дърти пенсии?

288

Митко

преди 2 години

Ужасно е когато млади хора умират без причина. А нашите русофили са на амбразурата на коментарите както се вижда... Явно са глупави хора, които се мислят за умни, само защото разбирали от "геополитика". Защо не отидат да обясняват на майките геополитиката? Тази война е ужасна и трябав да спре веднага! Срам е, че не изпращаме оръжие и не помагаме колкото можем. И то от страх, от малодушие... За да не ни бомбят... За да не ни съсипят икономиката... айде у лево...

287

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да изнамери и публикува статиктика колко народ бе в пряк смисъл ликвидиран в началото още на Втората световна война в Русия ! Няма ли кой да публикува колко хора бяха ликвидирани в цяла Европа по времето на тази зловеща война ! Няма ли кой да публикува данни за това колко деца бяха вкарани и ликвидирани в лагерите на Германия ! Престанете да пишете глупости, драги българи ! Международното положение не е от вчера !

286

Анонимен

преди 2 години

В 3 през нощта,в 4,в 5 ,в 6,в 7 коментари и все в подкрепа на нацистите украинци.Сън не ги лови от злоба тея украинци.Наводнили са сайта.Да ходят да пишат на някой украински сайт,но сигурно там няма опция за коментари,защото каквото им се сервира отгоре те го изпълняват.Илинса пуснали ботове да спамят.Сигурно искат да ни влияят,но направо ги намразих вече.Преди нямах против украинците,но такива злобари по-добре да няма в България.