56

Ивачо

преди 2 години

На тази кукла Зе шефовете му Коломойски и Ахмедов го тъпчат със много качественна стока,предай се Зе исключително много знаеш само чичко *** ще ти спаси вазелиновото дупенце, той поне няма да те издаде че си бил кукличка на твоите всевластни.

55

xoxo

преди 2 години

Президентът -комик-блогър по време на война...

54

CC

преди 2 години

До r3v0lv3r. И защо са избягали? Явно нещо не са били съгласни със Зелени и са били неудобни. Знаели са че може да бъдат ликвидирани и са се спасили.

53

Shark

преди 2 години

Така са правели фашистите в Германия, така са правели и комунистите. Неудобните са набеждавани, че са предатели, след което изчезват безследно. Та какъв се явява Зеленски?

52

ни са знай

преди 2 години

Живи ли са още?

51

Анонимен

преди 2 години

Украинския Хитлер се жалва.

50

Ром'с

преди 2 години

Защо не пишете за какво са оьвинени в предателство тези генерали...не знаете ли или не искате да пишете...единият му е съученик или съустудент...и двамата избягват в Германия в един град на А...не помня името му...още през феврари след офанзивата ..Ей,голями .....само заблуждавате хората.

49

Анонимен

преди 2 години

След настояването на украинското посолство да бъдат преименувани улици в България, аз не виждам какво да коментирам началника им. Обнаглели до крайност не щастници, неспособни да оценят чуждата помощ. Държава с такова ръководство заслужава да бъде денацизирана. кой знае какво са изтърпяли руснаците, преди да започнат операцията.

48

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха я пак какво настоявал департамента на ФАЩ? Руските служби издирвали и задържали американски граждани? За какво им е да ги издирват като просто могат да ги чакат по летищата и като напускат да ги задържат? Краварите пак разпространяват слухове и фалшиви новини май

47

Путин към Зеления

преди 2 години

"Красавице мая"...ИЗПЪЛНЯВАЙ !!!!!!!

46

уфььь...

преди 2 години

Пак ли тоя Зеления със зелената фанелка и зелените чорапета...???!!!!!Балдисахме от него!!!!!

45

володоМОР Зеления

преди 2 години

Евреин-НАЦИСТ !!!!

44

r3v0lv3r

преди 2 години

Русофилите пак плескат с ръчички и се радват за нищо. Въпросните генерали са избягали от страната още на 23 февруари в момента, в който се обявява войната. Просто са дезерьори и за това символично им взимат званията.

43

Анонимен

преди 2 години

Все си мислех , че са генералите Кличко ...

42

Анонимен

преди 2 години

Аз пък подозирам Зеленски в предателство.Предаде Украйна на САЩ.

41

Хахахаха

преди 2 години

Трети,който е депутата Андрей Кисловский също е бил заподозрян в държавна измяна,но при проверката се оказало,че не е имал среща с шпионин от РФ,а с травестита Жасмина

40

Смех

преди 2 години

Туитър и тик ток генералите на зеленски.... обезглави армията този човек =))))

39

Анонимен

преди 2 години

Щом го казва по телевизора значи са ги опраскали вече ... като оня преговарящия дето му светиха маслото без съд и право на защита ... ама ние що да не им пратим оръжие .... всичко го правят, да не се делим от умните и красивите?

38

някой

преди 2 години

ОССЕ верно ли е изготвяла 2400 доклада ДНЕВНО за последните 8 г.?

37

Анонимен

преди 2 години

Ох повръща ми се от този ! И ела си прибирай азовците от тук карат ,като дрогирани вчера щяха да ме ударят челно при изпреварване и то с джип