12

Паню Баирски

преди 2 години

Крайно време е да се отсече категорично, че такова чудо като македонец не е имало, нямаиняма да има! Стига шикалкавене! Престанете да им обръщате внимание на тия *** тикви, които се наричат македонци - те горките не знаят какви са!

11

Факти :

преди 2 години

99% от тези "македонци", които се считат за българи ще се почувстват ПРЕДАДЕНИ(за пореден път !) ако България даде съгласието си за приемането на Сев.Македония в ЕС !И ако това стане най-радостни ще са шиптърите, турците, *** и сърбоманите, дори и защото не са давали пари и висели по "опашки" за да получат български паспорт. И отново ще ни се подиграват, че сме такива будали(***)...

10

Напомнително :

преди 2 години

Не трябва да позволим влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в него и дивите албанци.Тези "македонци", които са от български произход и с българско самосъзнание ще влязат поединично,като им дадем наши паспорти.Ако наложим вето на Сев.Македония ще спечели целият Европейски съюз. Ще загубят САЩ, Турция, сърбоманските ***-еничари, албанската мафия и "българските" ***(майкопродавци).Забележка: На семействата на измекярите Заев и ПЕДЕРовски да не се дават български паспорти.

9

Българин

преди 2 години

Който има български паспорт, а се пише македонец, да му бъде отнет българския паспорт, или да не се подновява след изтичането на срока му. Не може когато ти уйдисва да си българин, а после да се отказваш.

8

aa1830

преди 2 години

"Статистически завод...." Това е толкова безумно като комбинация и толкова на място в същото време. Но в изфабрикувана държава, толкоз! Аа когато човек кандидатства за БГ гражданство, трябва да се отказва от друго такова. Кво е това да имаш два паспорта - ако тв и обявят за издирване просто си показваш другия паспорр и си пътуваш през границите като пич....

7

Значи...

преди 2 години

120 000 с Български паспорти, ама не са българи?!? Нонсенс! Но по- добре СМ в ЕС, отколкото извън него! След като ги приемем - съвсем друга песен ще запеят, така мисля! Все пак няма да ги трепем - както правят реснаци с украинците?! Смятам също, че СЕГА хората в МК доста много се страхуват за живота си!.

6

Анонимен

преди 2 години

Резултатите от македонските училища вече са на лице.Дори да е имало българи след като те си промениха учебниците по история тези хора вече се мислят за македонци.Оставете ги...нека се мислят за каквито искат.Все пак да ни братя.Това никой не може да отрече.Като братя и съсвди нека си помагаме и да не се караме.

5

нещо неясно?

преди 2 години

АМИ КАТО СИ ПРОДАВАТЕ ПАСПОРТИ ПО ЗА 3,000 ЕВРО ТАКА ЩЕ Е!Хората са си платили,и както искат така ще се определят!

4

Некъф

преди 2 години

Само по телефона ако запитаме 100 000 човека в РСМ от тях 30 000 ще се определят като българи. Няма такива предатели като сръбските мекерета в РСМ. Никаква пощада за тях! Пълен бойкот за пресъединяването им към ЕС!

3

Анонимен

преди 2 години

Кириле чети. Че ако и тук изпортиш работата идваме при теб във министерството.

2

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Ванчето Михайлов е с две смъртни присъди от българския съд за терор и насилие. Тези в този клуб какви са?

1

РСМ = Украйна

преди 2 години

Безродни, безкултурни, нахални